- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16251 üzenetére
Jpeg formatum amit altalanosan hasznal ninden telefon es fenykepezo.
Vagy nem kezeli a lumia 800 a jpeg-ket?
Hogyan tudnek ra kepet rakni ugy hogy mind lassam mert jelenleg csak keveset rak a telefonra.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ace owner
addikt
Tudnátok segíteni? HD7-esemen van 7.8 és szeretném a gépem internetét használni usb-n keresztül a telefonnal. Lehetséges?
Telefonon viszont nincs Zune. Nem gyári rom szerintem, akkor mi a teendő?[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16253 üzenetére
Manuálisnál látszik a számítógépen az összes kép de majd holnap megnézem hogy manuálisan hány képet tol át.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ace owner
addikt
Ez valami vicc hogy a gép internetével nem lehet a marketplacet használni?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz MasterMark #16261 üzenetére
Manuálisan töltöttem le appot a marketplaceről, de ahogy elnézem ezt csak sd kártyával lehet feltenni.
Szerintem hamar kiszállok ebből a wp-ből, nem illünk egymáshoz..Galaxy Fold 4
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #16263 üzenetére
az miert user error, hogy sd kartya nelkul nem lehet feltenni a letoltott xap fajlt?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Oppenheimer
veterán
válasz MasterMark #16265 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Ace owner
addikt
Ezt a stílust max. egy iphone topikban vártam volna.. Na mindegy. Akkor marad a McDonaldsos töltögetés..
Galaxy Fold 4
-
mirci18
addikt
Érdekelne a véleményetek nokia lumia 800 telefon üzemidejével kapcsolatban.
Ugyanis két hete vagyok a gazdája.
És meghökkent hogy 2-3 óra netezés játszás telefonálás miatt amit összesen 10 óra alatt csináltam 100%-ról lement az aksi 40%-ra.
Ez normális ilyen kevés használat után?
Azért kérdem mert előtte egy nokia n95 8b-om volt és neki legalább duplája volt az üzemidőnek.Másik kérdésem hogy mit kapcsoljak ki a telefonon üzemidő javítás miatt.
Mobilnetet már kikapcsoltam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Lall
veterán
válasz mirci18 #16273 üzenetére
Azert egy N95-ot nem hasonlitanek ezzel ossze. Kepernyomeret, felbontas, processzorteljesitmeny, hogy csak a legfontosabbakat es a leg eroforrasigenyesebbeket emlitsem. Leirtak alapjan teljesen normalis, hogy 40%-ra merul. Maga a kepernyo hasznalat eszmeletlenul szivja az akksit (ertheto modon) + jatszol az a procit dolgoztatja + netezel. Marpedig Te azt irtad, hogy 2-3 oran at hasznaltad igy, az pedig nem keves.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MasterMark
titán
7.8 óta mintha instabilabb lenne a rendszer.
Switch Tax
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16274 üzenetére
Köszi kikapcsoltam.
-
mirci18
addikt
Köszi a választ akkor megnyugodtam.
Sajnálattal kell hallanom hogy a töltő még mindíg kell naponta.
Bocsi a láma kérdésekért is de még csak most ismerkedem az érintőképernyős világgal.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Aakisan
aktív tag
Nektek csinált már olyat,hogy rámegyek a piactér ikonra és nem jön be semmi és a vele kapcsolatos appoksem zene lejátszó,xbox app sem?
-
no1r
őstag
szerintetek a készülő windows 8.1 blue akármicsoda megtartja majd a mostani minimum 512 RAM mennyiségét, vagy jól kicsesznek a vásárlókkal és felemelik 1Gb-re?
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Inarus
addikt
Ööö, te most mire gondolsz? A következő Windows Phone rendszerre? Mert arról még nem sokat tudni, azt sem tudni, hogy a frissítések a meglévőre mikor jönnek.
A Windows 8.1 (korábbi nevén Windows Blue) nem Windows Phone rendszer, hanem az asztali (és tabletes) Windows 8 frissítési csomagja. Ha meg erre gondoltál - bár nem hiszem, mert akkor nem itt lennél - akkor meg alaptalan a kérdés, ugyanis már a Windows 8-nak is 1GB RAM a minimum követelmény.
-
no1r
őstag
válasz Inarus #16289 üzenetére
én úgy tudtam, hogy a blue-t is fejlesztik phone-ra. meg emellett logikusnak is tűnt lévén az MS célja állítólag, hogy minél közelebb hozza egymással a rendszereket...
de ha így sikerült belekeverednem akkor bocsi a hülye kérdésérta gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
btudos
veterán
Nem tudunk semmit a közelgő Windows Phone frissítésekről, de biztos vagyok benne hogy minden készülék megkapja az új szoftververziót, a RAM mennyiség maximum funkcionális korlátokat fog okozni, de rendszerszinten ezt sem tartom túlságosan valószínűnek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Aakisan
aktív tag
[link] úgy látom nem csak nekem ba...szik.
-
btudos
veterán
válasz Aakisan #16292 üzenetére
Volt már rá példa, de egy restart megoldja, nem érdemes ezen lovagolni, vannak WP-nél is problémásabb bugok. Más OS-eknél ugyanígy tud beragadni a kezdőképernyő úgy hogy halálodik böködheted az ikonokat, akkor sem történik semmi. (ez igaz az almával és zöld robottal fémjelzett termékekre is, bárhol előfordulhat ilyesmi)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Aakisan
aktív tag
persze ezt tudom,igazából nem nagy probléma ez,csak fura volt így másodjára és azt hittem már a telóval van baj.köszi a segítséget
-
legiaap
nagyúr
Erre még nem született válasz.
Valakinek ötlete?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mister_X
nagyúr
válasz legiaap #16295 üzenetére
Passz, én nem vagyok ilyen poweruser. Nincs is berakva nekem kontaktnak csak a melóhely, mert a többit tud fejből, nem hogy születésnapok...
Holnap Red Stripe Deals. Remélem lesz minimum egy értelmes valami 235Ft-ért. Még van 500Ft elkölthető a netkártyán, de nagyon szemezek a Class Schedulerrel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MODERÁTOR
-
-
Blyan
félisten
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen