- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Szépen megjártam. Most találtam rá, hogy Terelnornál lehet fizetni a Windows Phoneos alkalmazások után úgy is, hogy azt a számlás/kártyás előfizetésedre terheli rá. Gondoltam egyet, hogy ha már van egy használaton kívüli Praktikumos kártyám ~3500 Ft-al akkor bevásárlok belőle egy két alkalmazást, ha már nagyon nem használom úgy se. Majdnem sikerült. Az egyedüli bibi, hogy magyar MS account kel hozzá (legalábbis gondolom, mert nekem most USA accountal ugye dollárba írja ki az árakat.
Lenne is egy pár kérdésem is ezzel kapcsolatba. Egyrészt másnak akinek Telenoros kártyája van (feltöltő, vagy számlás) megjelenik-e ez:
illetve (mivel nem használtam soha), mennyivel rosszabb egy Magyar MS account mint egy UK vagy US. természetesen elsősorban azoktól kérdem akik használták mindkettőt.
Előre is köszönöm
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #16304 üzenetére
nah ja, bizonyos alkalmazásokat pedig us/uk accounttal nem érsz el
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
savoo
addikt
válasz xperiasigi #16304 üzenetére
Plusz nincs Xbox Music, a Zene+Video Tile halott, stb.
-
savoo
addikt
válasz xperiasigi #16308 üzenetére
Mert ahoz át kell állítani a rendszer területi beállításait, és a böngésző és a keresés nyelvét.
-
negyven2
veterán
Köszönöm a válaszokat még alszok rá májusig (augusztus elejéig használhatóm fel az egyenlegemet). max ellottózom az egészet ha nem jön össze . Amúgy csak annyi a macerám, hogy ezt az accountot használom Windows 8, Xbox360 és Windows Phone alatt is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
Hali! Rég voltam itt a fórumon eléggé le vagyok maradva, két kérdésben kéne a segítségetek.
1. Jelzett a telóm, hogy van új frissítés, erről tudtok mondani valamit mi van benne? (Jelenleg 7.10.8858.136 van fenn)
2. Tudtok valami RSS olvasóról, amire át tudnék költözni Google Readerről? Keresgettem marketplace-en nem nagyon vannak minőségi alternatívák. 1-2 amit találtam azokkal meg az a problémám, hogy csak telefonon tudnám használni desktopon nem, az meg eléggé nagy hátrány. Van olyan szolgáltatás, ami tudja mindkettőt?
Kösz előre is!
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Valaki(k) linkelt(ék) anno egy oldalt, ahová az emberek fel tudták tölteni a Home Screenjeikről készült screenshotokat. Eléggé kreatív dolgokat láttam, de már nem találom ezt az oldalt. Segítenétek benne? -
regener
veterán
Te jó ég!
Első Facebook (toast és egyáltalán) értesítésem megjött
S ráadásul nemis késett.A Tile értesítésre még várok azért.
-
Ádám16
addikt
válasz Psychonaut #16322 üzenetére
-
polonic
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz mukibuci #16326 üzenetére
Pedig ez lenne a leglogikusabb a Nokiától. Van neki egy verhetetlen mobilos kamerája, de azt csak eddig egy kinyírt rendszeren teljesít, miközben a WP a mainstream. Egy 3000mAh környéki aksis, 4-4,5" közötti Lumia 1020 (1024 ) odavágna és én meg is venném.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mirci18
addikt
Fórumozók kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Lumia 800-at használok amivel kezdek már egészen jól megbarátkozni.
És egy kérdés van jelenleg bennem képmásolással kapcsolatban.
Kérdésem:
Miért van az hogy a zune szoftver nem az összes képet másolja át ha ki van jelölve.
Tegnap több képalbumot töltöttem fel és mindeggyiknél voltak hiányzó képek.
Általában mappánként 5-10 kép hiányzik.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Szereztem egy hangerőszabályzós headset-et (iP5). Korábban is próbáltam már ilyet és tudom hogy alapból nem működik a hangerő gomb... Esetleg valakinek sikerült már valami okosságot kitalálni, amivel meg tudta oldani hogy használható legyen?HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
kolosanyi
veterán
válasz Tomeeka28 #16338 üzenetére
A hangerőszabályzás tuti nem fog rendesen működni, max valami BT vackon. Viszont csodálkozom, hogy az Apple-féle fordított kiosztás miatt működik rendesen a füles. Elvileg az ilyeneket csak átalakítóval lehet rendesen használni headsetként. Mondjuk egyes Samsung telefonokban ez az Apple-féle kiosztás található meg, ilyen volt a Nexus S-em is. Nokiákra jellemző a hagyományos, régen a Sonyra is igaz volt ez, most meg össze-vissza van náluk is minden. Azért az Apple bekaphassa, jól megkeverték a dolgokat ezzel a csak azért se leszünk olyanok, mint a többi szarságukkal...
(#16339) mukibuci
Azzal csak kiosztást cserél, de arra lehet venni átalakítót is, akkor legalább nem kell kókányolni. Viszont a hangerő nem fog működni sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz kolosanyi #16340 üzenetére
Apple esetén csöppet sem meglepő ha valami nem olyan mint az átlag... a hangerőt leszámítva hibátlan a működés 8X-en, még hangzásra is elég jó (jobb mint a HTC gyári)... sejtettem hogy felejtős de gondoltam hátha Azért köszi!!
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
marcusa
addikt
válasz kolosanyi #16342 üzenetére
Ez fura, ez a fordított kiosztás... Egy iphone-os barátomtól a 4s vásárlása után megkaptam ajándékba a hozzá kapott gyári fülesét, mert valami komolyabbal használja, és nekem az működött HTC Sensation XE-vel, most működik az asszony SGS Advance-ával, és az én 820-ammal is...
:-)
-
-
jófiú123
csendes tag
válasz Tomeeka28 #16338 üzenetére
Már leírtam a Samsung Omnia W topicban . Nem kell elvágni a vezetéket, roncsolás nélkül át és vissza is alakitható.
Ilyen az én fülesem : [link]
Látsz ezen kókányolást? Nem. Olyan mint a gyári, csak az Asus nem tesz SonyEricsson logós fülest a headsetjére .---
linket javítottam[ Módosította: mukibuci ]
Eladnám legális Navigon Europe alkalmazásomat 5 ezer ft-ért freshmap szolgáltatással. 2 év ingyen frissítés
-
balcsida
senior tag
Ha én vásárolok amcsiból egy AT&T-s Lumia 920-at, és mondjuk [függetlenül vásárolom meg, és eszembe sem jut kikódoltatni, de legalább is nem a fórumon kérdezek rá], akkor tudom itthoni hálózaton használni?
Mert ugye mint tudjuk a függetlenítés warez. Ejnye.
[ Módosította: crey ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen