Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #15302 üzenetére
Azért a 4-5 éves PC-s játékok már bőven 4-5 giga felett voltak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
marcusa
addikt
válasz Plazmacucci #15302 üzenetére
Jah, és az a vicces, hogy mióta megvettem 1x játszottam vele, de ha már megvettem, nem törlöm...
Tök jó egyébként a frissítés, Van a másik oldalon egy ideiglenes fájlok törlése gomb, rögtön felszabadított 500 megát:-)
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #15307 üzenetére
Öregszel.... ennek már 10 éve
Release date:
November 17, 2003
kb a ProStreet volt 4-5 éve.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
legiaap
nagyúr
Viszont ilyet nem kaptam a frissítéssel.
Bylan: Szó sincs róla. Csak megjegyeztem.
Amúgy még egy érdekesség.
Szóval lehet törölni a Temporary file-okat. Nekem legelőszőr azt írta rá 607 Mega. Nyomtam egy törlést és lett 300 mega. Arra is nyomtam, de az már nem tűnt el. Úgy látszik a temporary-nál a minimum 300 mega. Annál kevesebb nem lesz.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #15312 üzenetére
Bármi is... ez legiaap nagy csalódása.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #15312 üzenetére
Lehet szoftveresen állítani a színtelítettséget, kontrasztot, stb...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
legiaap
nagyúr
Na még egy érdekesség. Elvileg ugye javítja az other mappát az új fw...
Bementem a Settings, Phone storage-ba és mit látok ott?
other mappa 2,34 GB.
Most akkor mi van?Viszont a storage check menüben pedig 1,1 GB-ot ír.
Nem értem én ezt.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
veterán
válasz legiaap #15321 üzenetére
Miért baj ha 2,34 GB az other mappa? Az nem csak szemét, ott tárol adatot a rendszer is, az alkalmazások is, ha sok app van fent, és sokat használod a készüléket, nyilván sok adat lesz benne.
A különböző adatokat passzolom, de alapvetően a 2,34 GB-os other mappa az nálam teljesen jónak minősül.
szerk.: Besz*rás, nekem is pont 2,34 GB az other mappám
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
nagyúr
válasz legiaap #15323 üzenetére
Asszem kapizsgálom hol van a kutya elásva.
Szóval számolgassunk kicsit.
Szóval e szerint az other mappa 2,34GB, viszont e szerint meg 1,1 GB.
Akkor egy kis összeadás:
1,1+1+300MB
és nagyjából ott is van a 2,34.
Az 1 giga az app data, a 300 mega pedig a temporary mappa. De még mindig ott van 67 MB email és a 96MB mapsz cucc. Ha azt is beleszámolom, így már több lesz, mint 2,34.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen próbálkozom-e, de két Windows Phone teló közt vacilálok: Nokia Lumia 720 és 820.
A 720 még ki sem jött, de a hosszú akkuidő és a GorillaGlass miatt jobban tetszik. Ugyanakkor nem tudom, hogy WP8-as telót érdemes-e megvenni 1Ghz-s procival és 512MB rammal. (A 820-as mellett szól az AMOLED kijelző is, de arról le tudok mondani)
Játékra nem használnám, amire nekem kell: telefonálás, e-mail, skype, facebook, naptár (e-mail és naptár nagyon hangsúlyos, facebook-ot pedig leginkább üzenetküldésre használom).
Szerintetek érezni lehetne a 720-ason, hogy gyenge a vas? (főleg az 512 ram miatt aggódnék)''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
btudos
veterán
Az 512 MB RAM WP-nél csak 1-2 alkalmazás, és komolyabb játékok esetén problémás, a rendszer működésében nem érezhető. Hosszabb távon lehet hogy érdemesebb lenne 1 GB RAM-mal szerelt készüléket venni (hátha lesz olyan feature, vagy bármi ami igényli az 1 GB-ot), de nem tudjuk mit hoz a jövő, bármi lehet.
A lényeg WP-nél olyat nem fogsz érezni, hogy gyenge a vas, de a későbbiekben jobban járhatsz a 820-szal. Én azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp várd meg amíg megjelenik a 720, aztán ha beárazza a Nokia, akkor kiderül melyik a jobb vétel.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Halfer
tag
Cáfoljatok meg ha tévedek, de amikor egymás mellett néztem a 820-at és a 920-at, akkor az 920 IPS kijelzője szebb volt, mint a 820 AMOLED-je. Lehet embere válogatja, de szebb színeket láttam a 920-on.
720 pontosan olyan IPS kijelzővel jön majd, mint a 920-é?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Halfer #15329 üzenetére
A felbontas mas, a kijelzo technologia ugyanaz, mindkettoben IPS LCD van.
-
marcusa
addikt
válasz Halfer #15329 üzenetére
Valószínűleg embere válogatja A 820 kijelzője nekem jobban tetszett mikor egymás mellé tettem a 920-szal, élesebb a képe a 920-nak, de ezen kívül _szerintem_ nem szebb. Az RGB-s Amoled-től nekem eddig csak a HTC féle SLCD2/3 kijelző tetszett jobban, bár annál is a fekete szín az, ami jobb az Amoledben.
:-)
-
Tyren
aktív tag
válasz btudos #15328 üzenetére
Köszönöm!
Ha a 820-on lenne GorillaGlass, akkor nem gondolkoznék ennyire, de így nem könnyű a döntés. Hiába alsóbb kategóriás a 720, mégis sok szempontból jobb készülék. Nem könnyíti meg a Nokia a választást...''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
savoo
addikt
Az én Omnia 7-emen viszont van két hatalmas kráter, szóval ennyit a GG-ről (pedig aztán mindig vigyáztam rá, a ami napig nem tudom hogy került rá az a két karc. Mind a kettő a jobb alsó részén van, és nem egyszerre kerültek oda). Az is csak az oldalsó behatásokkal szemben véd.
-
rgeorge
addikt
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Magnum_
nagyúr
tudtok olyan programot 7,8-ra, amivel a kiadásaimat tudom kontrollálni? mint pl iOS-re a KOIN...
köszi!I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen