- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
válasz this is life #87049 üzenetére
Arra ertettem, hogy nincs letiltva.
-
this is life
Ármester
válasz Boonen007 #87048 üzenetére
A windows kezeli atallithato..
Lauda a billentyuzeten mikor hasznalod hosszan nyomd a szamok gombot a felugro menuben a beallitasok valasztasa ,a betoltodo beallitasoknal klikk a magyar nyelvre es ott kikapcsolhatod a predektiv bevitelt .
Pin kod a mobilhalozat es sim kartyam/sim kartya beallitasai ...
A szinkronizalas elvileg megy ugyan arrol a fiokrol , de mostanaban neha lehidalnak az ms szerverei .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
titán
Sziasztok!
Talaltam is egy bugot a rencerben', mikor ebresztesnel szundira nyomod, kozben felkelek es ki akarom kapcsolni az ebresztest, mindig visszarakja aktivra. Amikor ebreszt a szundi miatt es kilovod, utana mar ki lehet kapcsolni az adott ebresztest. A 8.1-ben ilyen nem volt. Lehet ezt valahol jelezni, ahol foglalkoznak is vele?
---------------------------------------------------------
Szeretnek kerdezni is:
- hogy tudom elinditani a beallitott fiokkal valo szinkronizalast? Beallitottam ugyan azt a fiokot, mint a regi teloban es nem szinkronizalja le a fiokot.
- gepelesnel felul megjelennek szotippek, ezt ki szeretnem kapcsolni, nem talaltam hol lehetne
- pin kodot hol tudom megvaltoztatni?
Koszonom szepen! Amugy szuper a telo es a win is, gyors porgos, nagyon tetszik!
-
Boonen007
őstag
Van valami megoldas arra, hogy a kapcsolatokban a nevjegyeket ne kapcsolja szet naponta akar tobbszor a facebook profilokkal?
-
Ralond
tag
0x80070057 hiba a frissítés letöltésénél, HR után is. Valaki tapasztalt ilyet még?
-
Miertvansote
tag
válasz Sjkolrd #87040 üzenetére
Értem, de más megoldás nincs ? Nem tudom valahogy beírni előbb a jelkódot ?
Illetve az a baj, hogy nem emlékszem szinte sem az e-mail címre a jelszóra meg főleg, ezt az emailt sose használtam, egyszer már nemrég egy másik telefonommal is így jártam de ott próbáltam a microsoftal szórakozni, hogy be tudjak jelentkezni, de nagy szarakodás volt nem segítettek asszem.
Szóval any megoldás a dologra van még esetleg ? Köszi előre is.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Miertvansote #87038 üzenetére
Szia, pontosan mit nem szeretnél elveszíteni? Telefon számok?Kepek,videok? Telefonszám ms fiokhoz kotodik, programokat az áruházban a saját tartalmak között könnyedén le tudod tölteni ujra. Ha a képek feltöltése engedélyezve volt akkor meglesznek azok is
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
-
Miertvansote
tag
Helotok!
Lenne egy problémám. Van egy Lumia 535 -ös (asszem) telefonom. A napokban összetörtem a kijelzőjét és egy kicsit szórakoztam vele, de nem nagyon reagált semmit, szóval bevittem a szervízbe. Megcsinálták, majd azt tapasztaltam, hogy nem lehet megpróbálni feloldani a billentyűkódot csak kb 2 év múlva .
Mit tudok ezzel csinálni ? Tudom a jelszót hozzá de egyszerűen nem tudom beírni, nem lehet valahogy kikerülni azt a 933000 percet ?Az nagyon a végső eset lenne, újra telepíteni vagy hardver resetet csinálni, mert nem akarom elveszteni a rajta lévő dolgokat. Kösz előre is a tippeket.
-
starr
őstag
válasz Brucehun #87032 üzenetére
1GB RAM van az 530-ban viszont csak 4GB tárhely. Ezért maradt ki a Win10-ből.
Registry Hack-el sikerült az 520-ra is feltennem a Redstone-t.
Más kérdés, hogy nem volt érdemes, mert ..va lassú.
Ezzel a módszerrel raktam fel: [link]
Lényege, hogy 830-nak fogja állítani magát a telefon.
Szerintem csinálj előtte egy HR-t, majd minden előtelepített programot törölj le, hogy legyen elég tárhely. Word, Excel, stb mindent, amit lehet.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz mtomi95 #87033 üzenetére
1020-asra is lekaszálták a Win10-est, ott nem lehet a RAM-ra fogni viszont. Én Insideren keresztül sokáig használtam W10-est az 1020-ason, semmilyen problémám nem volt vele. Egyedül az akkuidő volt kevesebb, amit talán tudtak volna orvosolni a későbbi frissítésekkel
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
mtomi95
senior tag
válasz Brucehun #87032 üzenetére
Ha 1GB ram-os model akkor Frissítési Tanácsadó-val. Az áruházból letölthető alkalmazás.
Ha 512MB ram van benne akkor a képek és a videók arról árulkodnak, hogy mikor még RP rigen TH2 release volt, valószínűleg insider kereteken belül volt rajta. Ez az opció az RS1 arra a ringre kerülésével megszűnt.
Nem tudom van e Win8.1-re Registry Hack és mennyire működik rajta, de egy támogatott Lumia model-re átírva akár Redstone is kerülhet rá.
Viszont nem hiába nem kapta meg a 10-es támogatást! Egyszerűen kevés a ram benne ahhoz, hogy a 10-t megfelelően használni lehessen rajta.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt hogy lehetséges megoldani, hogy WIn 10-et tenni a Lumia 530-ra? Mert vannak videók youtube-onés képek is arrol árúlkodnak, hogy ez valahogy lehetséges.
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz turbulencia8 #87030 üzenetére
A játékokat leszámítva nemigen van sebességi gondja a 650-nek. Napi egy óra használat mellett 2 egész napot bír ki nálam, napi 10 perc használat mellett meg 3 és felet. (Napi nulla használattal, de bekapcsolt WiFivel - nejemnek karácsonyi ajándékként vett készülék, még 2 hónapig semmi dolga a frissítgetéseken kívül- 5 napig elketyeg a dobozában.) Nálam legalábbis...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
TommyX_
őstag
válasz this is life #87026 üzenetére
Nálam visszatért komából, a naptár csempe.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Ryoo
senior tag
válasz Sjkolrd #87023 üzenetére
Benne van, azért írtam, hogy vagy-vagy. Simán lehet, hogy a drága sony SD-m szar minőségű volt, a kínai dzsunkából meg kifogtam épp egy jót.
Csak akkor ilyenkor azért az MS mondjuk adhatnak némi iránymutatást, hogy milyen SD-t rakjon bele az ember, amivel jó eséllyel elkerülik a hibák.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
TommyX_
őstag
válasz this is life #87024 üzenetére
A naptár csempénél nálam is ez van most.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
this is life
Ármester
válasz Sjkolrd #87023 üzenetére
Nalam egy samsung class 10 8 gigaval is nyuglodik neha es a sandisk 16 gigaval is , es erdekes akkor finnyaskodik amikor a kartya kapacitasanak szuk 2/3-a foglalt .. addig semmi baja ... hogy ez kartya vagy OS gond e nem tudom...
Leallt valamiert a naptar csempeje , a datumot mutatja a bejegyzeseket nem , sem outlook sem google fiokbol... mas is bele futott ebbe ?
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Ryoo
senior tag
válasz konci79 #87016 üzenetére
Az ebből a szempontból lényegtelen, egy darabig működik, aztán gondol egyet és meghülyül, nekem is ez volt. Az általam leírtakkal ellentétben nekem egy drága sony kártyát nem szeretett egyik napról a másikra, az occó kínai pedig tökéletesen működik még mind a mai napig. Csak már platformot váltottam és másban, de a winen 1 év alatt nem volt semmi gondja.
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #87010 üzenetére
Mostmár feltölti a DNG-t is, ha engedélyezem, hogy forgalmi díjas hálózatokon is legyen feltöltés. Pedig Wifi-n volt mindig. Nincs is mobilnetem.
-
Ryoo
senior tag
válasz zsoltzsolt #87012 üzenetére
Igen, ezt lehet csak csinálni. Csak azért ez bicskanyitogató dolog, hogy van már egy jó sd kártyád, amit továbbra is használnál, de nem tudod azért, mert a telefon nem szereti, még ha csak képeket és videokat tárolsz rajta, akkor se. Egyébként androidos telefonok között is van ilyen dögivel, csak ott ugye nagyobb a választék, kisebb az esélye, hogy belefutsz ilyenbe.
-
Ryoo
senior tag
válasz konci79 #87009 üzenetére
Sajnos a win telefonoknak nagyon el van baltázva az sd kártya kezelése. Vagy nagyon válogatós, vagy ennyire nagy a minőségi szórás a kártyák között, vagy eleve az innen-onnan rendelt olcsóbban számla nélkül a rászitált sandisk és kingston logókkal ellátott kártyákat raknak bele a felhasználók. Pont az utolsó variáció miatt akarják a telefongyártók egy része eltüntetni az sd-t a telefonjaikból, mert a legtöbb problémát ezek a kártyák okozzák, és ilyenkor mindig a gyártó van elővéve, hogy szar a készüléke, mert a 3000 Ft-ért vett 128 GB-os samsung sd kártya biztos nem lehet rossz, hisz márkás...
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Hátha itt valaki tudja: Csinálok egy fényképet,belépek megnézni akkor még ott van,aztán egyszer csak eltűnik...
Egy kép meg folyton visszajön amit töröltem,de csak az az egy..
Belső tárhelyre 4 képet megnéztem,mind megmaradt.
Rákötöttem gépre ott meg látszik az sd-n az összes kép??
Vesszek meg ha értem... -
titán
Sziasztok!
Tegnap vasaroltam egy lumia 650-et, eddig nagyon tetszik. Szeretnek par dolgot kerdezni toletek.
A masik telomrol, a lumia 520-rol hogyan tudom a 650-re attolni az sms uzeneteimet?
Beallitottam a hotmail fiokomat a 650-en, hogyan tudom elinditani a szinkronizalast a fiokkal?
Egyelore ennyi, koszonom a segitseget!
-
starr
őstag
Jól látom, hogy a Onedrive automatikus képfeltöltése a DNG-ket nem tölti fel?
Vagy csak nálam nem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest