Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #16651 üzenetére
de nem lesz ilyen, kizárt dolog
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #16655 üzenetére
felesleges is lenne.. pont egy haverom htc desire hd-jet nezegetem neha, hogy teljesen szep, formas es meglepoen gordulekeny a cucc - mikozben en mar ossze-vissza mindenfele keszuleket adtam-vedtem ertelmetlenul.. egy ilyen keret nelkuli keszulek viszont azert tenyleg elorelepes lenne vegre, kivancsi vagyok, mikor lepi meg mar valamelyik gyarto (nem is ertem, mi akadalya van)
-
legiaap
nagyúr
Ezekről a tepsi fonokról ez jutott eszembe:
Az ajtón lévő márkától most tekintsetek el.
A lényeg, az agyatlan kijelzőnövelésen van.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mister_X
nagyúr
válasz mukibuci #16655 üzenetére
Nem is értem, hogy a HTC miért nimcs már annyira a WP8 mellett Anno egy Trophyval szemeztem nagyon, szerintem az is el lett találva, a Titan meg pláne. WP7-re kiadtak 7 telefont, most meg csak 2-t.
@legiaap: akkor én kérek bocsánatot, én PC-n is megszokásból kézzel írtam be azokat, mert vaktában tudok gépelni és sokan meg is jegyezték, hogy nem bírnak követni Telefonon is gyorsan gépelek, ott az ékezeted betűk behozatala lassít le.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #16659 üzenetére
fonepad mar most is ilyen kb itt a velemenyem amugy a dologrol, en szeretem a nagy kijelzoket, bar el kell ismerni, hogy vannak helyzetek, amikor nem praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
válasz Mister_X #16661 üzenetére
Azért még jelen van meg lesz is, kb. annyira mint a Samsung. Kiad egy telefont, hellyel-közzel ad ki rá frissítést, de annyira nem fogja beleásni magát, mint a Nokia.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mister_X
nagyúr
válasz legiaap #16663 üzenetére
A Nokiával talán nem is érdemes összevetni, mert a finneknek csak a WP8 van, míg a HTC-nek droid vonalon is kell domborítania. Azért picit jobban jelen lehetnének. 8S alatti készülékük pl. nincs, árban, designban tudnának alámenni. Samsung detto. Kellene egy Ativ M. Amíg a nagyobb gyártók nem teszik oda magukat és csak azt látják, hogy egy WP-re jut 12 droid házon belül, addig forradalom nem lesz Alcatel WP8-asára is kíváncsi leszek + már sóvárgok a Huawei Ascend W1 után is...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz xperiasigi #16665 üzenetére
Nagyobb kijelző, ami IPS, nagyobb aksi, számomra jobban bejövő design. Egyedül a belső tárhely kevés. Elfogadnám... de kiegyeznék egy nagyobb aksival is a 620-amba.
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy Custom ROM-ot szeretnék törölni, hogy a hivatalos menjen rá (HTC Surround), de nem látok a Zune-on belül sehol restore, vagy valami hasonló gombot, amivel ezt meg lehetne tenni. Kicsit tanácstalan vagyok, mert iOS-en annyi volt mikor még használtam, hogy restore gomb az iTunesban és tisztán újratelepítette, de itt nem látok ilyesmit. Ilyet tud a Zune is, ugye? Tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban?
Más: Hallottam valami olyasmit még mikor a Nokia elkezdett WP-s mobilokat gyártani, hogy lesz benne olyan lehetőség, hogy az egyenleggel lehetne fizetni alkalmazások vásárlásakor. Ez végül meg lett csinálva, és ha igen, akkor hogyan működik? Árban van valami felár egy bankkártyás vásároláshoz képest? Azért érdekelne, mert van egy régi Domino-s kártyám, ami 19-én lejár, nem használom, így nem akarom felölteni pénzzel, de van rajta 2000 Ft. Még az előfizetést se nagyon használom ki, így gondoltam felhasználnám app vásárlásra, ha lehet.
-
Abysmal
aktív tag
Kár érte, de azért köszi.
Egy kis kutakodás után találtam ezt az oldalt. Itt van ez a rész a leírásban:
"Connect your phone to your primary computer using the USB cable that came with your phone.
In the Zune software, click Settings > Phone > Update.
Click Restore.
Follow the on-screen instructions in the Zune software."
Nektek van ebben a menüpontban restore gomb? Nekem csak kiírja, hogy a legfrissebb van rajta és nem szükséges frissíteni, de sehol nincs restore, vagy annak megfelelő magyar nyelvű gomb.
-
Abysmal
aktív tag
válasz MasterMark #16671 üzenetére
És ha nem frissítettem még vele, akkor hogyan hozzam elő?
-
pushalias
addikt
1. Droidon létezik teljes rendszer mentés (partícióképek), és vissza is állítható.
2. Kábé hetente cseréltem ROM-ot, ez ugyanennyi adat és app backupot és recoveryt jelentett. Az esetek többségében különösebb bajom nem volt vele. Aztán megeshet, hogy ez csak A Pléd Ereje miatt volt így, de vannak kétségeim.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #16679 üzenetére
De ott teljes tükörröl beszélünk, azaz egy az egyben teszi vissza a régi ROM-ot, nem pedig a szoftvereket és az azokhoz tartozó mentéseket másolgatja vissza (lásd amit pl. a Titanium backup tud).
Én dézin rendszeresen FC-ztem, pedig tényleg csak azt backupoltam, amit a Titanium Backup engedett.btudos: ja, és az esetek 99%-ban működik is, valami ilyet akartak koppintani a WP8-ba.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Abysmal
aktív tag
válasz pushalias #16677 üzenetére
Értem, de ugyanez a helyzet a teljesen tiszta telepítéssel is, ha nem rakok vissza mentést? Itt nincs olyan, mint az iOS-nél, hogy van egy ipsw fájl, amit az iTunes letölt az Appletől ha restore-olsz és azzal bárhol bármikor újratelepíti a gyári ROMot, ha akarjuk? Annyit akarnék csak, hogy az eredeti ROM kerüljön vissza, teljesen üresen, backup nem kell, megoldom kézzel. Az alkalmazások és játékok mentéseit meg bukom persze, de kibírom nélküle, nem sokat játszottam vele az utóbbi időben. A baj, hogy ez sem akar menni, mert hát ugye nincs rá gomb.
-
pushalias
addikt
válasz Abysmal #16683 üzenetére
Sajnos nincs ilyen. A Zune mentés eleve alapértelmezetten csak upgrade esetében működik. Persze van rá mókolt mentés, amivel tetszőleges mentést végezhetsz, de amint a Zune és a telefon párosodása ( ) megszakad, a backupokat elfelejtheted. A párosodost márpedig a következő esetekben veszítheted el: reset, új ROM.
(#16681) crey Ha nem mentesz és másolsz vissza mindent ész nélkül, akkor jó hatásfokkal működik a dolog. Píriod. A legnagyobb szopóka-nyalóka a rendszeradatok mentése, mert ott valóban igaz az, hogy ha verzióváltás után állítasz helyre ész nélkül, rossz esetben még csaj nem is NFC lesz a vége, hanem egy nagyjából működésképtelen, jobb esetben csak kusza rendszer. Szóval igen, bele lehet futni durva szívásokba, de ha ésszel sinálod, hellyel közzel használható végeredményt kapsz.
Kedvencem az volt, amikor mentettem a naptárat, és minden alkalommal minden eseményt újra felvitt. Ami telfonon nem látszott, csak amikor véletlenül online is megnéztem, és mondom wazzeg, az hogy van, hogy ma 12 Mária nap van?
(#16682) btudos Viszont cserébe Wp-n nincs rá akkora szükség. Eddig egyetlen kényszer resetem volt, a többi esetben a romcserék miatt lehetett volna rá szükségem, de a romcsere itt nem létkérdés, míg Kukarobin erősen, mert a stock romok, hát ugye, nem mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
addikt
Engri Bördz ingyen...vótmá?
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #16685 üzenetére
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MasterMark
titán
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #16688 üzenetére
Amúgy a topikban is volt, de persze jobb többször hangsúlyozni, mert egy újszülöttnek minden vicc új.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Aakisan
aktív tag
fagyott már ki valakinek a telója zenehallgatás és internetezés közben?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Aakisan #16690 üzenetére
o/
Pontosabban böngészés alatt lapváltáskor fekete maradt a képernyő, nem reagált, de a hangutasítás az bejött. Képernyő lezárás-feloldás helyrehozta. (Lumia 620)"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Aakisan
aktív tag
nekem megállt a zene és nem reagált semmit a telefon ,újraindítás segített csak
-
Aakisan
aktív tag
elég nagy szopás,mind1 ha előjön megint lets go szervíz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!