- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Johnny194
aktív tag
válasz SpongyaBob #31034 üzenetére
Olyasmi pletykákról hallottam, hogy az értesítési központ is egy csempe lesz...
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
polonic
félisten
válasz SpongyaBob #31034 üzenetére
Nem kérdés, hogy ez lenne a legjobb megoldás. De amilyen förtelmes nagy baromsággal oldották meg az alkalmazások "bezárásának" lehetőségét, nem mernék ilyenre tippelni. Valami nagy hülyeség fog születni, az is elképzelhető.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
Nagyon remélem (inkább bízom benne) , hogy az értesítő központ balról fog bekúszni.. Szerintem ez illene legjobban a WP környezetbe.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Erről mit tudtok?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
b4zsi-
őstag
válasz amanoba #31016 üzenetére
Igazad van valamiért azt hittem 5 hüvelyk az 1320.
Hát nem tudom kijelző felbontásban megszoktam az i4-t nem szívesen vennék nagyobb méretben 480x840es telefont. Az 1520 hűséges ára egész korrekt, de még várok és utána olvasok a rendszer részletes előnyeinek, hátrányainal. -
Pikkolo^^
addikt
válasz SpongyaBob #31014 üzenetére
Pár hónapja én ajánlottam neked és mondtad WP8-ra nem lehet letölteni miközben nekem ott csücsült a 920-n.
-
amanoba
őstag
válasz b4zsi- #31002 üzenetére
"Lehet nem 1520-al kezdek 3,5 hüvelyk után nagy váltás lenne. Az 1320 is bőven elég csak megvárom a tesztet."
-amiben pont megegyezik ez a két modell az a kijelző mérete, mindkettő hat colos.
A helyedben 25-ért behúznék egy lumia 520-at dominóban, ismerkedni a rendszerrel elég lehet, és ha bejön lehet upgradelni 1520-ra.
viszont ha nem jön be, viszonylag kisebb bukóval meg tudsz tőle válni.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
zoo8800
veterán
válasz SpongyaBob #31014 üzenetére
WP7-re kikeresni nem lehet, de a linkkel szerintem még letölthető.
rip and tear, until it is done
-
Pikkolo^^
addikt
válasz konyi79 #31012 üzenetére
A WP7-es és 8-as verzió teljesen ugyanaz. Egy ideig le lehetett tölteni a 7-est a 8-ra, majd levették és újra elérhetővé tették. Tavaly nyáron használtam, megbízhatóan működött.
A Play to eléggé bizonytalan, 2x próbáltam és mind a kétszer magától bezárta a programot pár kép után.
-
konyi79
addikt
válasz b4zsi- #30995 üzenetére
Médiatartalmakat a Play to-val is ki lehet küldeni TV-re, de csak hálózaton.
Sports Tracker van, működik is remekül, egyedül a közben hallgatott zenét nem rakja a térképhez. Nemrég jött ki a WP8 kliens, bár én nem találtam különbséget a WP7-es között, az is futott 925-ön. A térképek utólagos módosítására továbbra sincs lehetőség.
Viber az tényleg elég megbízhatatlan.
Bármiféle rádiónál sokkal jobb a Nokia Mixradio. -
Polllen
nagyúr
válasz b4zsi- #31006 üzenetére
A beamer, ha jól tudom, böngészőből megy vagyis, ha az okostv tudja a html5-t, akkor menni fog.
Gondolom a böngésző sebességével.A klasszikus tükrözés wifi direct/miracast/airplay szokott lenni.
Szívesen megnézném, mit tud mondjuk.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
Blyan
félisten
válasz b4zsi- #31002 üzenetére
Először is, nekem most is hiányzik az iOS. Így elfogult vagyok.
Bár szeretem a WP-t, de hiányzik az értesítés központ, a böngésző jóval butább, a hangok erejét nem lehet külön állítani (csengetés, multimédia, stb minden egy hangerő állítás van).Alkalmazás különösen nem hiányzik.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pzstm
titán
Radio is van beépítve, többire meg már válaszoltak. Kérdés mennyire sürgős, MWC-n nyilván új modelleket mutatnak be és áprili-május magasságában elképzelhető, hogy megérkeznek az elő 8.1-es fecskék is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
b4zsi-
őstag
gerii3, aero
Köszönöm. Az alkalmazások között akkor könnyedén lehet váltogatni?
Még melyiket ajánlanátok most a Lumiák közül?
Nokia Lumia 1320 kedvező ajánlatnak tűnik remélem lesz róla hamarosan teszt is.Blyan
Te használtál i4S-t. Most melyiket tartod szimpatikusabbnak. Hiányzik valami, ami IOS-en megvolt? Lehet nem 1520-al kezdek 3,5 hüvelyk után nagy váltás lenne. Az 1320 is bőven elég csak megvárom a tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Szerintem nagyjából mindent megtalálsz, de javasolnám, hogy van lehetőséged (barát ismerős, stb) kipróbáld a WP-t. Ha két évre elkötelezed magad és nem jön be, akkor szívás.
A 1520 nagyon jó választás lehet, amennyiben a rendszerrel megbarátkozol (és nem zavar, hogy hagymavágódeszkát cipelsz a zsebedben ).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest