Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én úgy tudom, hogy beleépítik az Internet Expolerbe, ha már úgy is olyan erőteljesen a HTML-t nyomatják (ami szerintem nem is gond). Aztán, hogy ebből WP-n mit fogunk tapasztalni, az rejtély, de a Win9 és WP9 szerencsére még messze van.
Amúgy WTF? Tegnap este letöltöttem az Asphalt 7 trialját, ma megvenném a teljest, de a játékon belüli Marketplace link az egygigát igénylő (?) verzióra mutatom. Jó, gondoltam kikeresem magam. De manuális kikeresésre is azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékemmel, mert nincs 1GB RAM-om. Most akkor mi a bré van, mert tegnap még jó volt
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
kezman
őstag
Hmm, elgondolkodtató Szerintem az év legjobb húzása lenne
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MasterMark
titán
Ezt a Gun Bros-t meg, hogy kell co-op-ban játszani? Már fél órája tökölünk vele Mister_X-el.
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #15959 üzenetére
Ez amolyan közvetett coop megoldás
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MODERÁTOR
nokia phablet - vagy kamu, vagy a megjelenési dátum kamu, vagy addigra lesz fullHD támogatás, vagy beégés lesz az egész 800*480 felbontással (esetleg RT lesz rajta, de ezt nem hinném)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MasterMark
titán
SkyDrive alkalmazás nem enged be. Azt írja sikertelen bejelentkezés, nyissam meg pc-én a login.live.com-ot.
Ötletek? PC-n még nem mentem erre az oldalra, de itt telefonról beengedett.WP 7.8
Switch Tax
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #15963 üzenetére
Nálam se megy valószínűleg kiszolgálói hiba lesz.
(#15965) btudos jó de te WP8-as vagy (már ha számít ez). De nálam 3 Skydrive fióknál is ezt írja ki.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #15963 üzenetére
Nálam is jó. WP8
Más: WP7.8-on egyszinűek a csempék? Legalábbis Offiice meg Xbox.
-
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #15970 üzenetére
Gyári (értsd alap Windows Phone-os) tileok azt szint használják amit beállításoknál megadsz neki (kivétel ugye a Office és az Játékok). A többi (OEM/letölthető) pedig azt amit a készítő gondolt. Ez lehet az hogy a gyárit használja, lehet egyedi, és természetesen lehet egyedi kép/ábra is.
-
MasterMark
titán
Pont most nem megy a SkyDrive, pedig most nagy szükségem lenne rá.
Böngészőből be tudok lépni, de nem nyitja meg ami kéne.Switch Tax
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #15973 üzenetére
A készülékbe építtet az működik (Office-ból elérni a dokumentumokat és képeket le/feltölteni lehet). De gondolom vagy nem ezeket a dolgokat keresed vagy más a MS account és más a használni kívánt Skydrive account.
-
MODERÁTOR
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
vannak tapasztalataitok arról, hogy miként kommunikál egymással egy MacBook (Air) és egy WindowsPhone 8-as készülék? Vannak valamiféle hiányosságok? Pl. a mobilnet megosztása működik a telefonról a gép irányába? Továbbá az Outlook-ot mennyire lehet szinkronizálni ilyen módon?
Köszönöm előre is a válaszokat!meg
-
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Most ismerkedem egy Nokia Lumia 800-as telefonnal.
És akadt egy kis gondom a Marketplaccel.
Történt ugyanis hogy letöltöttem egy angry birds játékot.
Amit kipróbálás után meg akartam venni.
A Marketplace-ben rámentem a vásárlásra ott azt írta hogy nincs hitelesített bankkártyám.
Ezért telefonról regisztráltam a bankkártyám.
Ami után levont 230 ft-ot a számlámról de a játékot nem vettem meg.
Sőt ha rámegyek a vásárlásra újra azt írja ki nincs hitelesített bankkártyám pedig neten a microsoft fiókban láttam hogy meg van a kártya.Mit ronthattam el mit tehetek?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mikersz1
senior tag
Hali, olyan kérdésem lenne, hogy wp8-nál a játékok le vannak fordítva magyarra? Gondolok itt például a szókeresőre.
-
btudos
veterán
válasz peugeotmate #15983 üzenetére
Mobilnetet csak wifin tudsz megosztani, az elvileg nem gond. Outlook alatt mit értesz? Ha az Office-hoz tartozó asztali levelezőklienst akkor azzal közvetlenül nem kommunikál (Windows alatt sem), de az ott beállított mailboxot ugyanúgy be tudod állítani a telefonon is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15987 üzenetére
És azt honnan tudom hogy sikerült e kártya regisztrálása?
Elvileg sikerült mert a pénz levette meg a microsoft fiókban meg látom a kártyát.
Más az érdekelne még hogy ezt a 320 ft-ot visszautalja nekem a microsoft vagy le kell vásárolnom vagy ez az övék?
És egyébként mikor fogom meg hogyan megtudni hogy a számlát a kártyát ellenőrizték és vásárolhatok vele?Bocs a sok kérdésért de most ismerkedek csak a marketplaccel.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15990 üzenetére
Igen itt kiírja a kártya s az én adataimat.
Akkor ezek szerint jól regisztráltam a kártyát.
Na és akkor a következő kérdés ezt a pénzt automatikusan visszaküldi a microsoft vagy megjelenik a fiókomban valahol ahol láthatom hogy ennyi pénzem van?
Másik kérdés még mindíg hogy mikor tudok vásárolni majd?
Jelez a microsoft?Az eddigi válaszokat köszönöm szépen
-
Aakisan
aktív tag
nektek van GMAIL-ben push?
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15992 üzenetére
Értem
Megnéztem és tényleg nem vette le a pénzt a számlámról.adjam hozzá a hitelkártyám.
Ilyenkor mi a teendő?
MErt ha egyszer fent van a hitelkártya akkor minek kéri mégegyszer?
Továbbléptem a marketplace-ben telefonon keresztül a nevem címem telefonszám beírta hitelkártya regisztrlásnál de semmi több nem folytattam tovább a regisztrálást[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Ezert a HTC es az MS is dogoljon meg
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #15996 üzenetére
Webes marketplace-nél ha rámegyek a vásárlásra majd belépek a windows fiókba ezt írja ki:
Nincs regisztrált eszközMielőtt alkalmazásokat tölthetne le vagy vásárolhatna az Áruházból, össze kell kapcsolnia Windows Phone-telefonját egy Microsoft-fiókkal.
-
btudos
veterán
válasz dejaris #15995 üzenetére
Mert a Nokia gyorsabb volt? Akkor szidjuk majd a MS-ot, ha semmivel nem állnak elő ilyen téren, (Amire nagy az esély, de azért ne temessük őket előre.) Bár a 8X-be úgyse megy SD kártya, szóval akár mindegy is lehetne.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen