Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
thx Tomeeka28 fórumtársnak.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz greggggg #15051 üzenetére
Nincs mit... Érdemes ezzel játszani, így sok minden elérhetővé válik hamarabb, viszont HR után csak úgy tudod visszaállítani, ha az app.-hoz tartozó megfelelő régió van kiválasztva, ha nem hibaüzenetet dob fel.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
regener
veterán
UC Browsert használ valaki?
Egész jónak tűnik, bár azt nem találom benne hogy a teljes oldalt töltse be a mobil helyett.[ Szerkesztve ]
-
greggggg
aktív tag
tehát akkor érdemes egy hr-t csinálni és úgy beállítani h minden app egy régióba van letöltve? HR hogyan csinálok mit elötte tennem h nevek smsek megmaradjanak meg persze az appok...(ez a backup olyan mint iosen? tehát ment minden beállítást?)
és ha nyomok egy hr-t megtudok adni új azonosítot amivel letudok tölteni usa regiós appokat (tehát mindent)??? meg ugye az legyen a skydrive is mert kb úgy van értelme. remélem érthető h én csak egy egységes rendszert akarok mégha nem is így kezdtem.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
polonic
félisten
-
lamantin
tag
Sziasztok,
tudtok segíteni abban, hogy Nokia zene vagy az alap Zenék+videók alkalmazásban (és lockscreen-en lejátszáskor) hogyan lehet előadó képeket/háttereket berakni?
Régen, még kb. 2 éve volt Omnia 7-em, akkor még magyar reg sem volt lehetséges és úgy emlékszem akkor ment a dolog...Zenékbe is lehetett belehallgatni online, háttereket is szépen berakta az app. Jelenleg a regisztrációm magyar (még nem telt le három hónap, hogy át tudjam váltani a régiót xbox.com-on) a telefon beállításokban az ország/terület USA-ra van állítva (Lumia 920). Ezért is van Nokia Zene a telón... Szóval a kérdés az, hogy így is mennie kellene a háttereknek és a többinek, vagy az "egész" fiókom régióját váltanom kellene (3 hónap leteltével)?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
válasz polonic #15058 üzenetére
iPhone's OS has 10 times more usefull features and 5 times more applications with way better quality
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
polonic
félisten
-
nagyúr
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz greggggg #15060 üzenetére
HR: beállítások / névjegy
Microsoft-fiókhoz jára a alap SkyDrive tárhely, regisztráció ingyenes annyit csinálsz amennyit akarsz...
Alkalmazások: jelentősége nincs csak, amit irtam arra kell figyelni. De ha neked úgy tetszik, hogy mindet USA régió alatt szeretnéd telepíteni, hát csináld.
HR mindent töröl, előtte csinálj biztonsági mentést. Ezt a telefon SkyDrive-ba csinálja, ergó ha vissza akarod állítani, csak azzal a Microsoft-fiókkal tudod, ahova a mentést csináltad.
Beállítások / biztonsági mentés menüpont alatt tudsz mentést csinálni.
Remélem tudtam segíteni.HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Oppenheimer
veterán
válasz polonic #15062 üzenetére
Az általad linkelt cikkben taglalt dolgok annyira marginálisak, hogy az ember sosem szembesül ilyenekkel. A cikkben is szerepel, hogy a WP-nek a vállalati szektorban 0,5% a részesedése és nem hinném, hogy ez jelentős növekedésnek indulna valaha is, hiába dobálóznak ilyen csudajó számokkal. Ezzel szemben még mindig teli van szarságokkal és bugokkal a rendszer.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
greggggg
aktív tag
köszi urak!
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
regener
veterán
Az mitől lehet hogy 68%-os akksira azt írja a teló hogy 5órát bír még?
helyadatok letiltva, wifi kivolt kapcsolva, háttérben futók mind tiltva, fényerő kicsin
2 napja 45%-ra írt 10 órát...[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
-
petroleumlam
tag
A piactéren láttam, hogy valaki a kommentjébe szmájlit rakott és grafikailag jelent meg a metro szmájli. Ugyanezt tapasztaltam, amikor netes felületről írtam levelet, arra válaszoltak és a választ telefonon olvastam. Telefonon a saját üzenetemben ott volt a grafikus szmájli. De ha valaki más küld levelet, az nem grafikusan jeleníti meg a szmájlit. Mi a hiba?
-
zsírsámán
senior tag
Előfordult másnak is rajtam kívül, hogy 7.8 frissítés után néha lefagy a telefon pl játék közben? Már 3X megtörtént, medig eddig hírét sem hallottam ilyen problémának. Nem ment semmi sem a háttérben, csak hirtelen elkezdett laggolni, majd kikapcsolt.
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #15073 üzenetére
nem lehet, hogy más a marketes smiley és a levélben megjelenő?
Pl. a levélben : ) -ből lesz , míg a marketen : - ) ez?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Tigerclaw
nagyúr
Frissítés érkezett a Lumia 800-as telefonomra. Frissítené is, de azt írja, hogy frissítés előtt a telefon biztonsági másolatát valahova a C meghajtóra szeretné tenni, ahol egyrész nincs hely, másrészt nem akarom, hogy oda tegye, mert az egy 40GB-s SSD, és nem akarom, hogy bármilyen szoftver azt használja tárolásra. (sajnos egy halom szoftver bele van buzulva a C meghajtóba és akkor is oda szemetel, ha az E-re telepítem. Szóval a kérdésem az, hogy hol lehet átállítani, hogy a biztonsági mentés könyvtára ne a C: -n legyen? (a beállításokat már áttúrtam, ott csak a szinkronizált média könyvtárakat találtam, amiket át is állitottam az E: -re
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Dale
aktív tag
válasz Tigerclaw #15080 üzenetére
Elvileg ebben a könyvtárban lesz a backup:
XP: C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Phone Update
Vista/7: C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update
Azért mondom hogy elvileg, mert régebben mintha az ugyanitt található Zune könyvtárba került volna, és bár van ilyen könyvtáram, a WP7-es telómról mintha nem csinált volna mentést legutóbb, mert üres.
Mindenesetre ha ezt a könyvtárat átlinkeled a másik meghajtóra, akkor simán oda fogja menteni fizikailag a file-t, de mégis eléri a C-n keresztül a Zune. Átlinkeléshez "linkd.exe", Far Commander, Total Commander amiket ajánlani tudok, lövésem sincs hogy van-e valami könnyebben elérhető megoldás erre manapság.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
Kifutottam az időből... Windows Vista és afölött ezt kell tenned:
Eredeti könyvtár: C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update
- Hozz létre egy könyvtárat a másik meghajtón, ahova a backupokat szeretnéd mentetni a Zune-nal. Legyen ez mondjuk E:\WPBackup a példa kedvéért, mert rövid.
- Töröld le az eredeti "Windows Phone Update" könyvtárat. Ha nem üres, a tartalmát másold át az előbb létrehozott könyvtárba, vagy ha nem kellenek akkor ne másold át, rád bízom.
- Ezen a ponton van egy új könyvtárad backup tárolásra a másik lemezen, az eredeti könyvtár meg megszűnt. Most létre kell hozni egy Junction típusú linket, amitől látszólag újra megjelenik az eredeti könyvtár, de a tartalma a másik meghajtón levő könyvtárban van, tehát egy link.
- Adminként command promptban add ki ezt a parancsot:
mklink /J "C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update" "E:\WPBackup"
- Ez létrehozza a "Windows Phone Update" könyvtárat, látszólag, de valójában egy link, az intézőben lesz is egy kis nyilacska a mappa ikonon. Másolj be valamit a WPBackup-ba és meg fog jelenni a "Windows Phone Update" könyvtárban.
A link letörlésével vigyázz, ha az Intézőből csinálod, előfordulhat hogy lezúzza az "igazi" könyvtár tartalmát is, XP-n ez még gond volt. Most kipróbáltam Windows 8-on, ott már csak megszünteti a linket és az E-n levő könyvtár megmaradt a tartalommal együtt. Mindenesetre csak vigyázva, ésszel. Ez a tükk szinte minden más könyvtárra alkalmazható, ha a C-ről át akarod paterolni őket egy nagyobb meghajtóra.
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
tybsen
addikt
válasz petroleumlam #15079 üzenetére
Mintha itt MA-n is lattam volna ilyen smiley-t, csodalkoztam is, (talan btudos hsz-aban, nem vagyok biztos, szoval lehet, hogy rosszul emlekszem, de en is csak neztem).
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #15085 üzenetére
Megy ez
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
Ismer valaki magyar nyelvű "akasztófa" hangman játékot? 7.8-ra kellene.
Üdv
-
xperiasigi
őstag
Tudnátok segíteni? Ma vettem a családba még 1 620-as készüléket GSM boltba vettem de gyári Garival kiválasztotam a magyar nyelvet magyar is a csempe minden de a gyári böngésző kínaiul hozz ki mindent..miért és mi a teendő?
Köszi a segitségetIphone 6s
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #15088 üzenetére
Regiobeallitasoknal a bongeszo es kereses nyelvet valtoztasd meg.
-
xperiasigi
őstag
hogy lehet zene lejátszási listát csinálni?(lehet egyátalán?)
Iphone 6s
-
btudos
veterán
válasz xperiasigi #15091 üzenetére
A most játszott listát mentheted el playlistként.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kolosanyi
veterán
Nos én 195, szintén nagy tenyérrel és ugyanígy gondoltam. Aztán nálam volt egy S3 pár napig és megváltozott a véleményem. Szerintem tényleg frankó a nagy kijelző használat közben. Mondjuk a WP felülete jobban pertner a nagyobb kijelzőhöz, mint a droidé. Az értesítési sávot már kényelmetlen volt lehúzni fentről, legalább a WP-n ilyen gond nincs. Igazából nem a nagy kijelzővel van a gond, egy 5"-es tepsit is kényelmesen el lehet kezelni, ha a tervezők foglalkoznak a szoftverergonómiával egy kicsit. Nem kell a sarkokba kezelőszerveket rakni, olyan távolságban kéne elhelyezni a legfontosabb dolgokat, amiket még elérsz egy kézzel stb. A tartalmat meg lehet jeleníteni teljes képernyőn, azt akkor mindenki happy. Zsebben meg jól elfér a cucc, mert vékony, így nem gáz.
(#14997) Plazmacucci
Ezen én is jókat szoktam mosolyogni, de mindegy, akinek ez kell, csinálja.(#14998) crey
WAV-ból csinálhat WMA losslesst. Mondjuk igazából tök mindegy, úgyis sz@r lesz a végeredmény a telefon képességei miatt. Ok, mielőtt nekem esne akárki, "nem szar, csak átlagos".(#15006) woland_y2k
Ez amúgy csak angol területi beállításokkal működik? Nálam a Lumia 800-on nem, mondjuk igazából mindegy, sose használok ilyeneket.(#15025) pushalias
Atya ég! Ki szarakodik ilyenekkel, most komolyan? Aki telefonról hallgat zenét, ráadásul a jelenlegi WP-s telefonokról, az nem fog úgyse különbséget tenni FLAC, WMA lossless, MP3, vagy akármilyen más formátum között. Egy 320-as MP3 miért nem jó? Ok, ha van egy Shure SE425-öd, akkor hallgass losslesst, azzal hallani a különbséget (mondjuk egy Sansa Clipről hallgatva is), de átlagos fülesekkel nem fogja senki ki A/B-zni... -
AMD Power
titán
Tegnap kipróbáltam a 710 egy 350000Ft Denon fejhallgatóval. Nem szólt olyan nagyon jól....
Persze. Mondjuk én megvagyok vele elégedve. Egy Sennheiser használom. De volt ott nálunk egy SIII , egy iPhone 5 , egy HTX One X és egyel sem győzött meg minket az a Denon. Főleg nem ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
válasz Oppenheimer #15085 üzenetére
Lécci lécci lécci, hogy kell?
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz kolosanyi #15094 üzenetére
Valószínű azért írtad az utolsó bekezdést mert a 8X-et még nem próbáltad. Egy Pioneer SE-MJ511, közel sem csúcskategóriás fülessel használom, de a két formátum közt a különbség jól hallható.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
petroleumlam
tag
Az Omnia W hangmodulja teljesen rendben van, füles függő a zene minősége. Szerintem jobban szól mint egy zenére kihegyezett Walkman telefon. Mármint nem a külső hangszóróra gondolok. Hiszen egy Walkman WT19i az sztereo hangszórós. De én nem használom a külsőt soha.
-
@matthew@
őstag
AZ alap naptár alkalmazást h lehet normálisan beállítani? Olyan értelemben h ha beírok mondjuk 17:00-ra vmit, akkor már 4-kor nyomja az emlékeztetőt, ami kicsit zavar, nem lehet beállítani vhol h a beállított időpontban vagy épp mennyivel előtt jelezzen?
Illetve van-e olyan lehetőség 7.8 alatt h általam leválogatott háttereket váltogasson a lock screen-en? Bing-es megoldás nem játszik, mert mobilnetem nincs
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen