- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz
polomaa #12934 üzenetére
mar megvolt az akku ki-be es megcsinaltam a wipe-ot is,de ugysem megy tovabb.
recovery van es ezeket irja ki:
E: failed to mount /dbdata (invalid argument)
-- copying media files...
E: failed to mount /dbdata (file exists)
E: copy_dbdata_media: cant mount /dbdata
your storage not prepared yet. please use UI menu for format and reboot actions.
Media files copy failed.-- Appling multi-CSC...
Installing Multi-CSC
Cant access to '/system/CSC/KOR/system/'.
Successfully apllied multi-CSC. -
AG Sheppard
csendes tag
válasz
radicspeter1 #12931 üzenetére
ertem, koszonom.
megcsinaltam a downgradet gingerbreadre az odin szerint sikeresen, de a telefon megint beakadt a bootanimacional............
-
AG Sheppard
csendes tag
Akkor most vegkepp ossze vagyok zavarodva. Nezzetek el nekem, mert meg eleg friss vagyok a temaban, noha a mai napom csak azzal ment el, hogy probaltam okosodni...
Ebben a videoban konkretan az arc azt magyarazza, hogy fontos, hogy milyen kernelt hasznalunk a romhoz es nem mindegy. Ez alapjan azt hittem, hogy a kernelt kulon kell flashelni es csak azutan lehet a gyarit visszatelepiteni.
http://www.youtube.com/watch?v=5gZGgkT2jFA
"Remember to choose the correct kernel for your firmware! If your firmware is on JVT then you need the zip file that says JVT etc."
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz
polomaa #12919 üzenetére
igen, hal istennek ugy volt, ahogy irtad, koszonom.
egyebkent, ha vissza szeretnek valtani tmobilos gingerbreadre, milyen kernelt kell hasznalnom?
mert gondolom a jelenlegi sema jb 2.5.0s-re nem telepithetem csak ugy ra a gyari gingert?
jopar videot megneztem, de a kerneles resz nem tiszta. az mar stimmel, hogy samfirmware-rol lehet lehuzni a gyari romot, amit utana odinnal lehet telepiteni, de a gyari kernelt honnan tudom letolteni?
vagy, ha meg akarom tartani a rootot, akkor melyik sema kernelre kell downgradelnem a tmobilos gingerhez?
-
AG Sheppard
csendes tag
oke, probalkoztam a slim bean 3 telepitessel:
- efs mappa lement
- slim bean 3 official zip es gapps zip feltesz a belso sd-re
- recovery, 3 wipe
- slim bean 3 zip install, amit elsore nem akart es azt mondta, hogy inditsam el ujbol, aztan masodszorra elfogadta
- hirtelen megjelent az uj semaphore bootkepernyo es ugy is marad, ha nem veszem ki az akkut
- probaltam elohozni a recovery menut, aztan a sokadik ujrainditasra a semaphore CWM jott be, ahol megint megprobaltam telepiteni a slim bean 3 zip-et, ezuttal sikerrel
- gapps zip telepites megint csak siker
- reboot
- slim bean bootscreen par percig
- rendszer felall es mielott elkezdhetnem beallitani a telefont, felugrik egy uzenet, hogy az IMEI invalidettol fuggetlenul egyelore ugy nez ki, hogy minden mukodik, de azert megis.......
otlet?
-
AG Sheppard
csendes tag
válasz
AG Sheppard #12904 üzenetére
oke a DL mod most valamiert megint mukodik es visszatettem az eredeti Semaphore_ICS_1.2.5s kernelt es most mar nem akad meg......
meg mielott megint elrontanek valamit, eloszor leirom, hogy mit szeretnek:
elozoleg csupan egy sima slim ics-t szerettem volna feltenni es ahhoz akartam frissiteni a kernelt.
de lenyegeben akar egy slim beant is feltehetek.
melyik kernelt valasszam innen:
http://www.semaphore.gr/downloads/gt-i9000-jb -
AG Sheppard
csendes tag
koszonom a valaszodat es termeszetesen (V)-nek is!
whoopty-whoop....
egyelore csupan egy kernelt akartam frissiteni Semaphore_ICS_1.2.5s-rol Semaphore_ICS_1.3.0s-re es mindent ugy csinaltam, ahogy a hivatalos Semaphore oldalon le volt irva.
odin szerint is sikerult a muvelet, de a telefon folyton ujrabootolja magat a Semaphore bootolasi animacional.recovery es download termeszetesen elozoleg mukodott, de most persze nem.
valakinek van otlete? :/
-
AG Sheppard
csendes tag
Haliho!
Nagyon kezdo vagyok, szoval nezzetek el nekem, ha nem jo helyre irok. Amennyiben ez a helyzet, nyugodtan iranyitsatok tovabb a megfelelo helyre.
Egy olyan ICS-t, (vagy JB-t) szeretnek rapakolni a Galaxy S-emre, ami a leginkabb hasonlit a gyarihoz. Nem kell semmi extra, bovites, vagy hozzaferes.
Az mondjuk nem art, ha minel jobban kimeli az akkut.
Jelenleg egy DarkyRom Black Edition van rajta (igy kaptam), de annyi custom cucc van, hogy fogalmam sincs, hogy mit es honnan es melyiket. Arrol nem is beszelve, hogy hogyan, mert meg nem csinaltam ilyesmit, de nyilvan vannak ilyen leirasok netszerte.
Szoval egyelore annak orulnek, ha mar tudnam, hogy milyen romot akarok ratenni.
Hallottam a Slim ICS-rol es az elsore jonak tunik.
Annyit azonban tudok, hogy nem igazan szeretnek folyton frissitgetni es probalgatni, szoval, ha valaki tud jobbat, van barmilyen javaslata, azt szivesen hallgatom!Varom valaszotok!
Cheerz!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest