- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
btomek #24616 üzenetére
Texdroider DPI
haha tudom nem tudsz telepíteni playstore-ból, nos csak betudsz szerezni egy root képes file managert ahol eléred a /root/system/build.prop file-t amit editoral megnyitsz és megkeresed a ro.sf.lcd_density=xy sort ott át írod az értéket mented és restart. vagy a progit beszerzed máshonnan amit linkeltem playstore-on és felteszed az apk-t -
( V )
veterán
válasz
btomek #24611 üzenetére
a hozzá való gapps-ot teszed fel?
-
sonique
őstag
válasz
btomek #13053 üzenetére
arra nem emléxel hogy odin éppen mit flashelt amikor megallt
amennyiben épp a bootloader akkor a telefon hard bricked
Jtag flash el lehet csak vissza allitaniaz elmondasok alapjan pedig hard brick lesz sajnos
esetleg egy ubuntu Heimdal flash el meg lehet probalkozni de nem sok esély rá
a download modot pedig power gomb nélkül csak usb feldogassal is probaltad gondolom ...
a Jig el kar is veszödni ilyen esetekben mert az csak a secondary bootloadert tölti be
akkor pedig a kis ikon jelenik meg hogy nics kapcsolat a telefon és pc közt .... csak soft bricknél müködik -
Tonyk
veterán
válasz
btomek #13055 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne, melyik ROM volt az és melyik odin verzió. (Slim?)
Garis még? Ha igen, én elküldeném gariba
, ha totál KO, úgysem tudják életre kelteni
JIG-et próbálj meg itt keresni a környékeden. Akinek van és "beregisztrálta" magát, és a közeledben van, biztosan segít.(lapozható, több oldal!)
-
-
polomaa
aktív tag
válasz
btomek #12972 üzenetére
Parancsolj a tar fájlt szedd le és simán odinnal rárakod.Hátha....
-
tesopapa
aktív tag
válasz
btomek #12969 üzenetére
Tolj rá odinnal egy új semaphore kernelt.
Semaphore JB OLD 2.6.0 ODIN TAR -
( V )
veterán
válasz
btomek #11700 üzenetére
ugyanúgy kell telepíteni mint ahogy az 1-es hszben le van írva az ICS telepítés:
1, tehát cwm recovery 3 wipe -> data/cache/dalvik (nem kötelező de én ezután a mount & storage-ban még a systemet is le szoktam formázni)
2, majd install zip (rom legyen a belső SD-n) SlimBean-éppen adott verzió-.zip (ha bootloop lenne akkor akksi ki vissza és recovery majd megint install)
3, utána pedig install zip gapps (ez lehet a Slim sajátja, vagy a "hagyományos" vagy akár az inverted is)
4, reboot system és jöhet a beállítás ill appok visszarakása (TiBa ajnlott)
ha zavar a felbontás akkor a beállítások -> fejlesztői beállítások -> LCD density alatt tudod visszaállítani alap 240-re (csak majd reboot után a Market adatait törölni kell) szerk: most látom hogy a 2.9-nél már átkerült a megjelenítés / General UI-ba!
a rendszer amúgy tökéletesen napra kész nem kell semmi extra ahhoz hogy napi szinten használni tudjad (kivéve a rádió természetesen, ami még mindig a Spirit FM-el hajlandó működni, ami vagy tönkreteszi a hangszórót vagy nem)
(#11703)
a downloadban -> i9000 -> Slim-I9000-2.9.0-OFFICIAL.zip ; a gappsot meg Addons -> full packages alatt találod a Slim gapps-ot
a semaphore alapból benne van uh nem kell külön installálni, csak az appját kell a Playről leszedni! (keress rá h: Semaphore kernel)
amúgy itt mindig megtallálod a legfrisebbet: www.semaphore.gr
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest