- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
polomaa
aktív tag
válasz
sz.varhegyi #11829 üzenetére
Nem igazán értem az általad leírt telepítést.Amikor cuna 4.0.4-ről álltál át slimre,akkor full wipe,format system,data,cache után ha telepíted a romot és nem megy végig,akkor aksi ki be és újra install zip.Ekkor már fel kell mennie.
A másik.Ha telepítetted a 3 fájlos romot,akkor miért ICS-t raktál fel? Miért nem mindjárt a Slimet? Ugyanoda jutottál,mint amikor kezdted.KTHEORIGINAL Azért vagyunk egy páran akik nagy csalódásként élnénk meg,ha nem folytatnád a tigris fejlesztését.Eddig is leírtam,most is leírom,hogy a tigrist az egyik legjobb és legszebb romnak tartom.Bárhogy is döntesz,én gratulálok az eddigi önzetlen munkádhoz és sok sikert kívánok a továbbiakban.
ui: Mikor jön a TIGER 4.2 ??? -
Tarantula33
tag
válasz
sz.varhegyi #11823 üzenetére
Nem szükséges Ics mehet rá a slim.
-
MPeter87
őstag
válasz
sz.varhegyi #11823 üzenetére
Neeeem, nem muszáj ICS alap, tökéletes a GB is! Melyik romot raktad fel?
Fel kell rakni a mostani romhoz való semaphore kernelt, hogy legyen CWM. Mikor felállt a (GB) rendszer, másold fel a telóra a slim 2.9-et + a slim gapps-t, gondolom ez is kellene, utána kapcsold ki a telót, rakd recoverybe, majd wipe data, format system és install slim 2.9. Ha ez a telepítés 1-2 másodperc alatt lefutna (és újraindulna a teló, de nem bootolna be, akkor aksi ki, majd be, rakd recoverybe és folytasd innen), akkor újra install slim 2.9, majd utána egyből install slim gapps és kész.(#11824) ice9
Innen fixrecovery odinnal pda-hoz betallózva, de vedd ki a pipát az auto reboot mellől és mikor az odin végzett, húzd le usb-ről, aksi ki, majd be és indítsd recovery-ben.
-
MPeter87
őstag
válasz
sz.varhegyi #11813 üzenetére
Odinban a re-partition be volt pipálva a rom felrakásakor? 3+1 fájlos romot tettél fel? (pit, pda, phone, csc)
-
Tarantula33
tag
válasz
sz.varhegyi #11798 üzenetére
Igen fel tudod rakni, 2.8-2.9 tetszőleges, majd a gapps.
-
Begi
senior tag
válasz
sz.varhegyi #11789 üzenetére
Recovery sincs?
Első hozzászólás, JW8 felrakása. Ott van minden, Odin, ROM, Kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest