- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
válasz
ktommy91 #18350 üzenetére
Nem akarok szélsőséges ICS elkötelezett lenni (mindig csak azt reklámozom
), de eddig nekem is csak jó tapasztalatom volt (főleg az F4k-val kapcsolatosan). Most más ICS romokat is kipróbálok, de alapvetően mindegyikre igaz (nálam), hogy sokkal jobban, tovább bírja a telefon akkuja, stabilak. Szerintem erre a vasra a 4.0 lenne gyárilag is a legoptimálisabb.
A JB romok alatt 1-2 kényelmi funkciót találtam, ami pozitívum mellettük, egyelőre ellenük meg főleg a random lassulások, FC-k szólnak. Ha már lesznek stabil kiadások, akkor kipróbálgatom őket.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
ktommy91 #13366 üzenetére
3 nap az még kevés (de bíztató), mert munkaeszközként használom, muszáj megbízhatónak lennie.
Szóval a kérdésem még mindig adott, jobbak már a JB romok bug, stabilitás és sebesség terén, mint az ICS? Mi a mostani "best choice"? Nézzétek el a tájékozatlanságomat, rég jártam ebben a topicban, mivel szépen üzemel a cuna 2.5 1-2 apró bugot leszámítva, inkább csak a romolás hiányzik..
-
-
-
Begi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest