- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18082 üzenetére
Hát igen, sajnos egyre többen pártolnak el a GXI-től ahogy látom itt a fórumon...
Mondjuk az xperia m, alcatel idol s, samsung s advance, ace 3 közül tényleg az Alcatel Idol S tűnik a legjobbnak, bár az Alcatel nem tudom mennyire nőtt fel a nagyokhoz minőség/megbízhatóság terén, szóval mennyire vannak vele bajok.
Amúgy jónak tűnik, a MA teszt alapján kivéve az aksiidőt meg a nem cserélhető aksit, amitől ódzkodnék azért, mert mi van ha rom telepítés alatt vagy máskor annyira elszáll a telefon hogy csak aksi ki-be reset után kel életre? Szóval ilyenkor egy unibody házas telónál mi a helyzet, addig tégla míg le nem merül az aksi + még fel nem tölt?
Amúgy még a Samu S Advance ami még jól hangzik, az van is egy barátomnak és szereti, de ott is vannak kompromisszumok a GXI után szerintem, mert kevesebb ram még talán elmegy, de gyárilag úgy tudom csak GB van rajt, az meg inkább visszalépés lenne az ICS után...Mondjuk a legjobb üzlet az lenne, ha még a 2 év gari lejárta előtt forgalmazná a T a GXI2-őt és szerviz esetén lehetne ráfizetéssel váltani rá...
(Bár a nem cserélhető aksi problémája sajnos ott is megvan...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest