Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Apple Foldable? Adják 10 éves részletre?
-
Kicsit késve, de Búék!
Apple Foldable telefont várok idénre de tekintve, hogy 20. Évforduló csak jövőre lesz, így bilibe lóg a kezem, idén egy sokadik ráncfelvarrást kapunk csak pro vonalon.
-
leviske
veterán
Szerintem a Jolla legérdekesebb pontja soha nem a hardver volt és szerintem nem is lesz az.
A memóriahiány miatt a Sailfish OS-nek meg volna a lehetősége nagyot menni a C++ miatt, de ahhoz az Android alkalmazások futtathatósága túlságosan előtérben van, hogy ez tényleg ki tudjon jönni.
Emellett az EU-nak érdeke volna, ha elkezdene erősödni egy független platform, de kétlem, hogy beleavatkoznának a piacba. Ehhez az EU lakosságnak kéne Pál-fordulni.
-
dawid92
tag
BÚÉK!
Én az új Pixelre is kíváncsi leszek majd! -
sfefe
addikt
Lol.... Ez gondolom vicc akart lenni...
Szerinted mit nem tudnak már rólad...
Másik, Windows, Google szolgáltatásait gondolom használod... Akkor meg...
És mi van ha EU-ban marad vagy sem...mit csinálnak vele szerinted külföldön amit ők EU-ban nem tudnának.
Még ennyi paranoiás embert .. -
Doki42
őstag
Köszi mindenkinek is
Kár… -
Doki42
őstag
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Tényleg mi lett AliceWake- el?
Szimpatikus volt ő is. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
G87-em volt flippes,a vodátol,akkor árulták a Sharp GX 30-at is

-
Fancy-boy
addikt
20 éve még volt Európában: Nokia, LG, Siemens, Motorola, SonyEricsson, HTC, Sharp, Panasonic, Alcatel stb...
Lehetett válogatni az ötletesebbnél ötletesebb telefonok közül.
Még az érintős éra elején is voltak jópofa megoldások. Többféle platform...Már jó pár éve gyakorlatilag befagyott minden. Amit a megmaradt gyártók produkálnak az dögunalom. Szerintem szándékosan lett így alakítva. Business is business
A felhasználók kiadnak magukról mindent és még tapsikolnak is hozzá. Képesek vitatkozni a rendszerekről, miközben az egyik kutya másik eb. (USA)Make America Great Again...
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Úgyhogy itt és most megragadnám az alkalmat, hogy boldog 2026-at kívánjak a teljes stáb (Brigi, Bone, Dani) és jómagam nevében minden olvasónak, nézőnek, partnernek és hirdetőnek, mi jövőre is itt leszünk
-
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Vele kezdte a stáblistát: Brigi
Én Bocha-t hiányoltam -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
HMD
" Hagyjá Majd Döntünk "

-
HMD
Fogalmunk sincs, hogy mit csinálnak, de valószínűleg nekik sincs.
Imádom
-
Jack Hunter
tag
Meglepődve olvastam hogy a Sony lehúzta a rolót, valahogy ez nekem kimaradt. Minden telefonom kiválasztásához,és családon belül is a Mobilarénás teszteket használtam fel,sikerrel, úgyhogy örülök, hogy robogtok tovább,várom már a következő anyagot,tesztet. Annak különösen örülök, hogy az off topik és nem igazán az oldal témájához tartozó tartalmakat kilőttétek a YouTube-ra,mint például az autós fedélzeti rendszerek tesztjeit, illetve a különböző bringákét is. Jó volt olvasni,de úgy éreztem, hogy ezt nem ide kellene kirakni,de ez csak az én agymenésem.
Furcsa volt látni a meglepően rövid stáblistát,AliceWake hova tűnt,mi történt vele?
Jó volt olvasni a tesztjeit,csípem a sajátos humorát,stílusát.
Összességében még mindig nagyon jók vagytok srácok,én csak gratulálni tudok nektek,hogy ezt így, ilyen minőségben évről évre hozzátok, hatalmas respekt, komolyan, na és persze BÚÉK!
-
gretzky77
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké, de HMD és Sony esetén is volt minimális megjegyzés, engem is érdekelne a Google miért maradt ki!?
-
Graphics
Jómunkásember
Olyan szintű a drágulás, hogy folyamatosan monitorozva a hardverpiacot, az említett termékek ahogy felkerülnek, már el is keltek, mert az új ára ezeknek úgy felment, hogy a használtpiacot is berántotta..
Mobiloknál szerintem ez meg úgy lesz, hogy a userek tovább kitartanak egy-egy modell mellett, és lehet a a mobilgyártó járt ezzel jobban, aki már hosszabb támogatást ad.. ( Ámbár így meg ugye a bevételek stagnálni fognak azon az oldalon.
Vagy esetleg elkezdenek végre optimalizálni jobban a szoftveres oldalról és appok oldaláról is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
judas13
veterán
BÚÉK mindenkinek itt a fórumon!
-
vilmose33
őstag
Boldog új évet!
-
pit stop
addikt
Sajnálom az Asus és a Sony kivonulását, két fontos és színes szereplővel kevesebb.
Boldog új évet a csapatnak! -
Beer-Beep
kezdő
B.U.É.K.!
Én egy POCO F8 Pro tesztet várok, de azt nagyon!
-
Szerintem is lesz drágulás ami jelentős lesz. Vagy kevesebb rammal jönnek vagy maradnak de drágábban.
-
csibe1
addikt
Drágulást.
-
janeszgol
félisten
-
Vtwo
őstag
Az is nagy kérdés idén, hogy a memória mizéria mennyire nyomja fel a teló árakat és nyomja le a ram és tárhely méreteket.
-
kapal
tag
A Jolla normális minőségű, jó fotós képességű telefont fog gyártani, ami az európai ember alap gépe lesz, hosszú szoftveres támogatással.
-
-
axioma
veterán
válasz
noPublicFG
üzenetére
yettelnel es telekomnal van
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
noPublicFG
üzenetére
Nothing sincs.

-
-
axioma
veterán
Csak en nem ertem a Google miert maradt ki a markak felsorolasa kozul? Ennyire csak nem merhetetlenek...
-
Bujék....
-
Doki42
őstag
Boldog Új Évet nektek!
-
Dhampir
félisten
Köszönök szépen mindent!
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

-
Búék!
-
túró:gombóc
kezdő
Jó volt olvasni ezt a kis összefoglalót, köszönjük. Kíváncsi leszek, hogy mikben lesz jövőre előrelépés. Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
deltaa97
tag
BÚÉK!
-
gretzky77
veterán
Boldog Új évet mindenkinek! Köszönjük az évet a lap család összes kollégájának!
-
janeszgol
félisten
BUÉK mindenkinek!
Még nem olvastam a cikket, de mindjárt nekiesek. Izgalmasabb mobilpiacot kívánok! -
pusszycat
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
BUÉK.
Sajnos drágulást, itt is. :/
De, sok mobilos tesztet, sok technikai és háttérstoryt, köszönjük a YouTube tartalmakat is, ezzel friss lendületet kapott az oldal is.
Kitartást, jó munkát!
Köszönjük
-
judas13
veterán
BÚÉK!
-
IQfályter
tag
Köszönjük a munkátokat ! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Napfénysüti
nagyúr
BÚÉK!
-
sfefe
addikt
BUÉK Mindenkinek!
-
blueye
veterán
BÚÉK nektek, köszönjük hogy életben tartjátok a fórumozást is még, ebben a mai világban.
-
tms+
senior tag
Szuper pillanatkép lett a cikk 2025-ről és a jövő évvel kapcsolatos várakozásokról.
A Nothing remélhetőleg összeszedi magát, sajnálnám, ha eltűnnének. A Motorolának szurkolok, mert a készülékeik szimpatikusak többnyire, mindenképpen egy üde színfoltjai a piacnak a színes és érdekes textúrájú hátlapjaikkal. Az OPPO, vivo kamerában nagyon ott vannak, jó lenne, ha mindkettő tudna itthon is erősödni.
Sajnos nekem a Samsung egyre nagyobb csalódás. Bár kétségtelen, hogy azért van még előnye a márkának (frissítések rendszeressége, atomstabil működés, testreszabhatóság, ökoszisztéma), de borzasztóan unalmasnak tartom őket minden téren: szoftver, dizájn, hardveres képességek. Szürkék. Mondom úgy, hogy S9 óta szinte minden évben használom valamelyik új modelljüket.
Köszönjük a cikkeket, videókat! Jövőre is ugyanitt!

-
bollokcs80
Korrektor
Köszönjük az egész éves munkátokat, találkozunk jövőre!
-
Vtwo
őstag
B.U.É.K.
-
MikeWazowski
veterán
BÚÉK!
-
Ricardo
titán
Kíváncsian várom, mit hoz 2026 mobilok terén.
Boldog Új Évet Kívánok nektek! -
BUÉK MINDENKINEK✌️ Köszi a sok tesztet és videót 👍
-
Wa2x_
veterán
BÚÉK nektek is, köszönjük az egész éves kitartó és minőségi munkátokat!
-
Fecó 11
tag
Boldog új évet kívánok!
-
kengyel
nagyúr
Egész évben adtok olvasnivalókat, amelyek alapján dönteni lehet a későbbiekben.
Előbb a teszt, majd jöhet a vásárlás.
Boldog Újévet nektek, és minden fórumlakónak ! -
Buék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest