Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Bareszotron
üzenetére
Telefonja mindenkinek van, az mindenkinek kell.
PC/Konzol nem mindenkinek.Ennyi a matek. A PC/konzol gaming bevetele osszesen nem eri el a mobiljatekokbol szarmazo bevetelt, ez hatalmas piac.
-
The A Team
csendes tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Sajnos kevés jó játék van telefonra, de ami meg jó ahhoz kell a vas, mert konzol/PC portok.
-
Bareszotron
tag
válasz
The A Team
üzenetére
És ezekért a játékokért venni külön egy gamer telefont..?

Mert a legtöbb kb egy nyomógombos telefonon is elfut.
-
The A Team
csendes tag
Azért egy részletesebb Geometry Dash pályát megnéznék egy fostalicska telefonon, amikor egy Snapdragon 888 sem volt elég ezekhez. A The Room széria legendás. Nemrég jött telefonra a Subnautica és a Snapdragon 8 Gen3 gyíkfing hozzá. Azért illő lenne végiglesni milyen a toplista fizetős játékok terén Play áruházban. A legnagyobb baj az, hogy telefonon nincs megoldva az egér támogatás, csak rootolt telefonon. Nálam ez lenne a legjobb és akkor a PC játék portjait nyomnám éjjel-nappal. Telefonos játékokat felejtsd el, amik olyanok lennének, mint a PC-s megfelelőik, mert csak a bevétel számít a szeméthalomból.
-
Bareszotron
tag
Játszom telefonon, az egész Google Play játékot ismerem kb.
Nem véletlenül mondom azt, amit.
Tudom, vannak népszerű játékok telefonra, de nagyon kevés.
És ezek sokkal jobbak pc vagy konzolon.
Megveszel egy játékot (vagy torrentezel), pc,konzolra, az az egy játék magában több élvezetet ad mint az összes telefonos játék egybegyúrva. (+vannak nagyon jó ingyenes játékok, mint a Rocket League CS)Nem azt mondom hogy nem veszik a gamer telefonokat, de nincs értelme. Miért játszon valaki telefonon Fortnitet, amikor a kevesebb mint fele árából nagyobb képernyőn tudja játszani, és jobb Irányítással is? Max annak jó aki nem akar pc/konzol elé ülni, csak a kézben bárhol játszani. De arra megint ott a kézi konzol. és megint jobb játékok vannak hozzá.
Mindegy, az veszi akinek nem a racionális döntés a lényeg, vagy sok pénze van...

-
milkabrams
őstag
A Tech2 youtube csatornáján van teszt. 60 fok körülire megegszik a telefon stresszteszt alatt mindezt 53-65% stabilitással. Értem én hogy új soc, meg xy %-al erősebb, annyival hatékonyabb, hogy nyáron klíma helyett is elmegy, de ez az egész akkor is parasztvakításnak tűnik számomra, pláne, hogy milyen primitív pénzéhes sz@rok azok a játékok, ahol lenne is értelme az erősebb hardvernek.
Pedig anno voltak jó játekok mobilra is. Modern Combat, N.O.V.A, Aralon: Sword and Shadow... most meg van helyette ázsiai szemét. -
troviko
senior tag
Ilyen baromság akkor sem kéne, ha ők fizetnének sokat azért, hogy használjam...
-
janeszgol
félisten
A párbeszéd a #6-os hozzászólással állt meg.
Sajnos a mobiljáték piacba nem öntenek annyi pénzt. PC-n és konzolon simán bevállalják az anyagi bukást, a kockázatot is, a mobiljátékoknál nem, ott a biztosra mennek.
Elnagyolt gagyi grafika, gagyi játékmenet. Igaz ebben az emberek is ludasak, mert sokszor látok olyan véleményeket a játékokkal foglalkozó fórumokon, hogy egy PC-s vagy konzolos játékért kiadnak 20-30 ezret is, de a mobiljátékért 5 ezret is sajnálnak. Mert azt lenézik. Erről a fejlesztők is tehetnek, mert a játékok több mint 90% 5 forintot nem ér.
Szóval körbeértünk. Na ezért áll így a piac. 10 év múlva is majd pubg, meg forti lesz azt cső. Meg a sok match3 klón, meg Márió klón, meg a kalandjátékoknak nevezett tárgykeresős ökörségek. -
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Nem túl értelmes komment. Bizony a mobiljátékok piacára elkell a söprés és a pénz beletolás. Vannak olyan játékok, amik tök jók lennének mobilra, de csak pc-re meg konzolra jönnek.
Amit még nagyon szeretek mobilon az a Diablo. Van Panzers klón is, ami jó. Körökreosztott stratégia. Tök jól működik.
De kéne sokkal több jobb, inkább jó játék. -
janeszgol
félisten
Én viszont játszom, van is rálátásom és így a véleményem. Igen van pubg, cod, forti, amik tök jók. Még valami? Mindig ezeket soroljátok, meg a baldurt, amikor jó játékokat kell sorolni.
Akad jó játék, de a többsége szar. Mikor átböngészem a kínálatot, egyszerűen bármire kattintok, vagx csúnya és csak a borítórajz szép, vagy steril, unalmas, match3, beszélgetős kaland, meg ilyen hulladék.
Hogy minek csinálnak gamer mobilokat? Nem azért, mert annyi jó játék lenne a platformra, hanem azért, hogy ha már Pistike telója tudja a 120 Hz-et, akkor fortiban tudja mellé a 120 fps-t is, különben durcizik.szerk.: a felsoroltakból a forti az, ami igazán nagyot megy pénzügyileg is. Meg a Candy Crush és match3 társai. Ezekben van a pénz. Sajnos.
-
Graphics
Jómunkásember
De akkor mi hívta életre a ROG szériát például?
Én nem védem a gaming cuccokat, de attól mert én nem játszok , attól még nem szar az a világ sem.
Egy csomóan játszanak PUBG Mobile-on, vagy épp Fortniteoznak, emellett egy csomó eSport game van, ahol pénzdíjas nyeremények vannak...
Lehet ezt sokan lenézik, de akinek van érzéke és jó is benne, az egy jó mobillal jó pénzeket tud keresni...
Bármennyire is fura, én sem játszok, de erre azért jó pár esetben jó gaming mobil kell... Ha nem lenne igény, nem készülne már egy ideje ilyen telefon sem.@Bareszotron: NEked is válasz egyben. De ehhez semmi köze nincs a konzolnak.
Ha akarsz játssz azon... Ez egy mobiltelefon, próbáld meg innen megközelíteni a dolgot, ha megy.Nézd meg mennyien követik pl. ezt az oldalt... Potenciálisan vevőjelöltek.. És ez csak egy...
Youtube csatornájukon közel 5 millió feliratkozóval...
Nem látod, nem tudod és leszólod egyből a témát... Bővítsd kicsit a dolgokat.
( csak Androidon 500 millió letöltéssel rendelkezik ez az egy játék... )Szerinted mivel játszanak?
Konzollal?
Na mindegy...
"+Ezeknek az árukból nem csak egy konzolt veszel, hanem még egy telefon is belefér."Aha, a játékot meg ingyen veszed a konzolra.
--- Az offon kívül ez a telefon így rendben van.
670 Eurós áron nem rossz vétel egy ilyen csúcsszett. Most már a Nubia-s testvér árára leszek kíváncsi.
-
Bareszotron
tag
Kb ilyen nintendo szint. előkapod amikor kedved van, és játszol középszerű játékokkal.
Vannak játékok, de nem a legjobbak.
De persze azért van egy lista amit fel tudok sorolni a régi/újabb játékok közül, de a pc és konzol játékok mellett labdába sem rúgnak. se mennyiségben, se minőségben.Annyi lehetőség lenne, nem kell gta 6 meg stb, csak legyen egy aranyos grafika és szórakoztató. kalandjátékok online móddal stb.
Állítólag nincs benne pénz, ezért nincsenek új (jó) mobil játékok. -
janeszgol
félisten
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ez így van sajnos. Én is a mobiljátékok nagy rajongója vagyok (meg a konzolé, meg a PC-é is). Anno, amikor lekezdtek erősödni a telefonok mondtam is, hogy eljön a mobilgaming korszak! Hát az nem jött el. A játékok >90% bugyuta, primitív, gagyi. Alig van értelmes játék. Persze lehet sorolni PC-s portokat, de nem azokra vagyok kíváncsi.
Lehet, hogy a mobil gamingben sok pénz van a Candy Crush meg a többi Match3 alapú szarok miatt, de szakmai szemmel a mobilgaming halott. Igazából sosem élt, meg sem született. -
Bareszotron
tag
Ja.. csak a legjobb játékok konzolra vannak és pc-re.
Amilyen pedig CSAK telefonra, az elfut egy olcsóbb telefonon is. sőt már pc-en is játszhatóak.Vannak gaming telefonok, csak gamek nincsenek.
Szóval nincs sok értelme, mert az árából veszel egy normális konzolt vagy egy gamer laptopot.
+Ezeknek az árukból nem csak egy konzolt veszel, hanem még egy telefon is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Konzollal?