Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Ahham.
-
Fryskitt
addikt
Igaz, nem mobil, de szüleim számitógépén olyan szinten van megfertőzve a Chrome (a Bitdefender mellett sajnos), hogy olyat már régen láttam. Ennyit a Google rendszereiről.
-
Ez az az AI?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-igu-
veterán
"Az Android felhasználók 58%-kal nagyobb valószínűséggel mondták, hogy a felmérés előtti héten nem kaptak csaló szöveges üzenetet, mint az iOS felhasználók. Az előny még nagyobb Pixel telefonon: itt 96%-kal nagyobb valószínűséggel jelentették, hogy nem kaptak csaló szöveges üzenetet, mint az iPhone tulajok."
Ezt elegge nem ertem. Marmint hogy milyen uzenetekrol van szo. Az SMS mostanra nagyon csunyan hatterbe szorult az uzenetkuldo alkalmazasok mellett, raadasul azokat mar szolgaltatoi oldalon is szurik, fuggetlenul a keszulek oprendszeretol. A tobbi (Viber, Whatsapp, Telegram, Signal, Messenger, egyeb) meg szinten platformfuggetlen.
E-mail szinten mar szolgaltato oldalon szurve van, ott se az szamit, hogy roboton vagy alman fut a kliens. -
User05
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Abban egyetértek, hogy kár volt nyitottabbá tenni a rendszert.
De nemhiszem, hogy a felhasználók miatt csinálták, csupán rájuk lett kényszerítve, valamint szerintem próbálnak több felhasználót bevonzani. Itthon is már jóideje lekerült a top1-ről. Az IOS abban volt jó, hogy borzasztó zárt volt. De az, hogy "lehúzzák" az android szintjére az erős kijelentés, ne felejtsd el, hogy az android és Kína az ami hozza az innovációkat, újításokat. Ha csak Apple létezne még mindig ugyanott toporzékolnának, mert nincs miért fejlődni.
Mindig utólag hoznak be mindent, miután az android gyártók buktak egy csomót a fejlesztésen, tökéletesítésen. -
Fritz Teufel
addikt
Engedd meg, hogy én eldöntsem, hogy mi kerüljön ki rólam és mi nem, nem vagyok már 12 éves gyerek. Az iOS pont azért volt jó, mert a felhasználókat úgy kezelte, ahogyan kell. Pont az a lényeg, hogy ne legyen nehéz rendet tartani! Mióta nem így van, ömlik a s*ar. Imádom, hogy a nyomi felhasználók miatt szétcseszték az addig jól működő rendszert és csak tovább fogják barmolni, LEHÚZVA az Android szintjére.
-
User05
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Az IOS pont azért volt biztonságos, mert kb semmit sem engedtek a felhasználónak, úgy kezelte őket mint a 12 éves kölyköket.
Így azért nem nehéz rendet tartani.
Egyébként meg nem kell aggódj, a csalások nem az átlagembert célozzák, az, hogy neked kikerül valami infó az életedről gyakorlatilag senkit sem érdekel. (Pont ezért nem is nézik) Imádom, ahogy mindenki azzal ellenérvel, hogy mindent megtudnak róla. Eddig is tudtak rólad mindent, itt már csak azt kell eldönteni, hogy kinek ajándékozod az adataid. -
kriszpontaz
veterán
Hát persze, "on-device".

Aztán 2 percen belül ömlik a reklám a telefonon pont arról amit beszéltem. Mondjuk ahhoz elég a szobában lennie AI nélkül is. -
Fritz Teufel
addikt
Attól függ, hogy mit értünk "biztonság" alatt. Az én értelmezésemben biztos, hogy ez nem igaz. Majd akkor lesz AI a telefonomon, ha offline is működik a dolog. Nagyon nem tetszik, hogy az okos eszközök láthatnak-hallhatnak most már mindent és a begyűjtött információ (bármi is az) külső szerverekre kerül. Én nem bízok meg a cégekben, hogy tényleg csak a "szükséges" információt gyűjtik be.
Az Apple azért maradt le sz AI versenyben mint a borravaló, mert offline akarták volna megvalósítani. Vagyis, hogy magán az eszközön történjen a feldolgozás, ne külső szervereken. Ez nagyon nem sikerült, és attól tartok ők is inkább beállnak a sorba. Majd visszaállok buta telefonra...
Ha vesztett a biztonságából az iOS, az a miatt van, hogy külső erők megerőszakolják és az Apple-re kényszerítenek olyan dolgokat (külső alkalmazásboltok stb.), ami miatt nem lehet a biztonságot úgy garantálni mint előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- YouTube
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így azért nem nehéz rendet tartani.