Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #41977 üzenetére
Szerintem is. Data-factory reset. Hatalmas előny, hogy 4.3-as rom van fent, nem a 4.4 és knox free a telefon
Ezért éktelenül hálás lehet az eladónak.
-
trialboj
őstag
válasz
N.otorious #41971 üzenetére
25.000-et ért el Antutuban, mondja valaki hogy a fake nem képes ennyire. (Neten láttam 28K-t is ezzel a telefonnal)
Lekaptam azt a cuccot, a gond az hogy nekem sok újjat nem mond, ezek nagy részét az about részben is olvastam, de csak nem tiszta miből derül ki hogy igazi avagy sem. Vietnámban készült
ez jó vagy rossz?
[url:/dl/upc/2014-09/30/194013_pdczoxwtv7vuayym_screenshot_2014-09-30-21-24-05.thumb.jpg][/url]
[url:/dl/upc/2014-09/30/194013_ymd0ch75li96nlag_screenshot_2014-09-30-21-24-21.thumb.jpg][/url]
[url:/dl/upc/2014-09/30/194013_oisowfa57sp3bl19_screenshot_2014-09-30-21-24-29.thumb.jpg][/url]
Amúgy a este fénypontja hogy az akksi is szar, 3 óra menüben való mászkálás 30%*ot vett le. Harmadik fél által gyártott akksit szabad használni, vagy muszáj ebből is eredetit venni.
Amúgy érdekesség, hogy ebben 16GB-ot ír, a storage-nál viszont 8GB, amiből 9 szabad
))
Egy esetleges új akksival, töltővel, és a bal gomb javításával, simán egy új garanciális készülék áránal leszek.
Legyen ez tanulság mindenkinek, aki tírpákiában él, és használtan vesz valamit a hegyiparasztoktól.
-
ThePlayer
tag
válasz
N.otorious #41971 üzenetére
Teljesen rendben van, legalábbis nem látok semmi rendelleneset.
flegga92 Jó ötlet! nem is gondoltam rá
-
migabi24
nagyúr
válasz
N.otorious #41430 üzenetére
Én nem ezt mondtam, és nem is az volt a kérdés, hogy melyik a jobb, de azt senki ne mondja nekem, hogy 40.000Ft-al jobb
-
bl4ze
veterán
válasz
N.otorious #41383 üzenetére
Köszi !
-
szrobi66
aktív tag
válasz
N.otorious #41219 üzenetére
Bocsi, ha banba a kérdés, de pontosan mire gondolsz? Se a számitógépen, se a telefonon nem jelenik meg semmi.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
N.otorious #41154 üzenetére
Pontosan. Lassan csak meglesz, ki-mit szeretne... :-) Én már csak egy kólát, sült krumplival
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #41151 üzenetére
Neked nem azt kell tiltani magyarán fogalmazva, aki szám nélkül hív téged? Tehát mondjuk ismeretlen, vagy privát szám? Mert én így értelmeztem és ezt az az app amit linkeltem, az tudja.
Vagy olyan számokat akarsz tiltani, amik nem szerepelnek a telefonod névjegyzékében? Mert azta t elefon alapból tudja, és megy itt már a félreértés meg a kavarás. -
mogyesz
aktív tag
válasz
N.otorious #41146 üzenetére
Tarcsazo(telefon)/menu gomb/ hivas/hivas elutasitas. Mar joval ez elotti android verziokban is igy volt...
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #41139 üzenetére
-
gyuri2008
veterán
válasz
N.otorious #41139 üzenetére
Blacklist appal.
-
bagly
tag
válasz
N.otorious #41071 üzenetére
Beírtam, semmi furát nem ír ki, bár egyéb kereséseket(fekete lista ilyesmi nem enged csinálni) mert azt írja az fizetős.
-
bb.bocs
őstag
válasz
N.otorious #41056 üzenetére
aha.hát lehet,mondjuk a telenoros topikban hálózatra gyanakodnak inkább. azért lehet megnézem majhd. köszi
-
Petii88
tag
válasz
N.otorious #41044 üzenetére
Oké, köszi
-
Vaze
őstag
válasz
N.otorious #40978 üzenetére
Koszonom Szepen a valaszt
-
kurion
senior tag
válasz
N.otorious #40915 üzenetére
Hát nem is tudom fél évig meg jó volt? ezt 2 napja csinálja....
-
Gyula84
veterán
válasz
N.otorious #40843 üzenetére
na látod már bevállaltak
-
mycso
veterán
válasz
Működnie kell, s5-nél is ez a módszer él.
-
upbuvar
tag
válasz
Megcsináltam ma délután, hibátlan!
-
proly01
őstag
válasz
N.otorious #40789 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz így mert towel rootal nem ugrik a knox.
Nem okoskodni akarok,de 4.3 at is towelrootal rootoltam meg 4.4.2 is és a knox 0. -
migabi24
nagyúr
válasz
N.otorious #40695 üzenetére
Na azzal járna a legjobban
-
migabi24
nagyúr
válasz
N.otorious #40678 üzenetére
Bedugod a jack dugóba, a végén van egy programozható gomb, amit bármire rá lehet venni
-
migabi24
nagyúr
válasz
N.otorious #40500 üzenetére
Igen ez egy S3 clon
-
vinyei93
újonc
válasz
N.otorious #40363 üzenetére
Na megpróbálkoztam a dologgal, erre most az odin azt írja ki h Complete(Write) operation failed, és jelenleg csak recovery modban van a telefonom
Mit tudok csinálni? Utána olvastam kicsit, és próbálkoztam másik kábellel, meg usb porttal, de ugyanez :/ -
vinyei93
újonc
válasz
N.otorious #40363 üzenetére
Es azt hogy kell? Le kell toltsek hozza fajlt? Meg tenyleg egyszer sem hasznaltam, magat a programot mar le toltottem egyszer, de nem sikerult kitapasztalni :/
-
Maxentius
addikt
válasz
N.otorious #38355 üzenetére
4.4 alatt mindegy, mivel rootol az ember, ugrik mindentől. 4.3 alatt viszont esélyes lehet, hogy marad 0.
-
mgTerminator
veterán
válasz
N.otorious #37367 üzenetére
Még semmi.
-
KisBundi
őstag
válasz
N.otorious #37367 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor ne rakd fel!
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #37244 üzenetére
Fel, csak ugrik tőle egyet a knox.
Ha az nem zavar, akkor go!
-
Weeman1
veterán
válasz
N.otorious #37244 üzenetére
Szerintem igen.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
N.otorious #36078 üzenetére
Ja igen, most nézem a beállításoknál az értestéshez ha be van rakva a pipa akkor kint van az ikon.
-
mgTerminator
veterán
válasz
N.otorious #35970 üzenetére
A Sygic egy használhatatlan szar
-
gyuri2008
veterán
válasz
N.otorious #35932 üzenetére
Én ezt [használom tökéletes]
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #33972 üzenetére
Van amelyik csak factory resetet csinál és van amelyik repartol mint ez. A kettő nem összekeverendő.
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #33969 üzenetére
A telefon belső memóriáját (nand flash) teljesen törli újraformázza, particionálja. Minden amit a telefon belső memóriájában tárolsz pl: kép, zene, dokumentumok, beállítások, külső alkalmazások törlődni fognak.
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #33966 üzenetére
Ide regisztrálj és töltheted is.
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #31937 üzenetére
4.4-es leak yodafone: Semmi probléma.
-
b1sti
senior tag
válasz
N.otorious #31937 üzenetére
A vicc az egészben az, hogy bnőmnek független s4 van telenoros kártyával, 4.2es szoftverrel és semmi baja nincs az ég világon!!
-
Vikooo
addikt
válasz
N.otorious #31718 üzenetére
Tudom, ezért vártam a 4.4 -et, hátha ott engedélyezik ezt. Oké, hogy a widgeteket tiltja, de a nyomorult kamerát igazán engedélyezhetnék, a lezárás előtt készült képeket meg tiltják, hogy megnyissa az illetéktelen. Szomorú.
-
Vikooo
addikt
válasz
N.otorious #31711 üzenetére
Mieeeert???
-
csabám
addikt
válasz
N.otorious #31666 üzenetére
Knox flag ugrás nélkül még nem sikerült senkinek, ugrással CF rootal
-
torreador22
senior tag
válasz
N.otorious #31347 üzenetére
Szerintem semmi extra kivéve az olyan fa.... at amik az iphon ban! Igaz az amcsi piacon ez nagyon eladható ez a fitness es dolog!
-
mentic18
aktív tag
válasz
N.otorious #31220 üzenetére
De mégis minek kell az?
-
flegga92
senior tag
válasz
N.otorious #31142 üzenetére
Nálunk a t-mobilnál is szokott ilyen gond lenni. Igaz nem az S4 el. Többen mondták a cégnél, hogy ezt tapasztalják, főleg Nokia és Samsung butatelefonok vannak, pár androidos.
-
gaborcsonka
csendes tag
válasz
N.otorious #31137 üzenetére
Telenor? Mert akkor ez hálózati gond...
Nekem felment a 4.4.2 (Sammobile - GERMANY) és semmi gond vele. SD kártyás bajok sincsenek, minden normálisan működik. Nem kell állandóan az ördögöt festeni a falra...Szóval PEACE!
-
LalaApo
csendes tag
válasz
N.otorious #30191 üzenetére
Köszi!
-
válasz
N.otorious #29496 üzenetére
leaked az at&t firmware, olyan meg már két eu-s is van.
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #29431 üzenetére
Hasznos lesz felrakni az eu-s S4-re... Hajrá!
-
csabicska
senior tag
válasz
N.otorious #29431 üzenetére
Jó ez nekünk?
-
válasz
N.otorious #29118 üzenetére
0,4A - 1.2A
minél nagyobb az áramerőség felvétele ebben az esetben, annál gyorsabban tölt, illetve annál több villamosenergiát fogyaszt
-
madkiller
őstag
válasz
N.otorious #28957 üzenetére
Nem az csak cella információ.
A rádiotornyokat jegyzi ahol a wifi van.
Vagy nem tudom, hogy fogalmazzam meg másként. Ez így nem pontos.
Nem olyan energia zabáló, mint a gps-es megoldás. -
stnstn
tag
válasz
N.otorious #28852 üzenetére
Igaz, bocs
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
N.otorious #28850 üzenetére
hát én nemtudom, ha gsm boltba veszel telefont amit ök is irnak, 130 körül kapsz az tuti, de lehet h külföldi. mediaba, samsungba, és szolgáltatoknál, 150-60-70 körül forog, nem hiába
édesapám vett egyet, nem akarok boltot mondani, de sokan ismerik. a telefon norvég, ha frissited elveszti a hálozatot, mivel alapbol norvég (hiába teszel fel xeh romot xeh cscvel). jol gondoljátok meg hol vesztek telot és mennyiért.
-
adammkaa
senior tag
válasz
N.otorious #28818 üzenetére
Ment pu.
-
kavics325i
őstag
válasz
N.otorious #28818 üzenetére
néha olyan jó olvasni itt....
-
adammkaa
senior tag
válasz
N.otorious #28815 üzenetére
De nekem nincs rootolva es nem is lesz .
-
madkiller
őstag
válasz
N.otorious #28783 üzenetére
Root explorerrel kikeresed a megadott útvonal alapján a fájlt és tudod szerkeszteni.
Ha erre rájött vki akkor biztos lehet rootolni is vhogy.
Kérdés, hogy a knox marad-e. -
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #28783 üzenetére
Akkor várnod kell, mert amit abban írtak amit linkeltél, root nélkül nem tudod megtenni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #28759 üzenetére
Ha nem rootolod, hogyan akarsz rendszergazdaként permissionst, egyebet adni neki? A válasz, sehogy. Persze, hogy nem érted amit feljebb linkeltél.
-
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #28756 üzenetére
Talátam egy fórumot, ahol megoldották ezt a hibát, de nem értem HELP!
created a cwm flash able fix for the extSdCard problem. Here's his post: here
All it does is edit /etc/permissions/platform.xml and add a group to WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Original:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
</permission>Add the media_rw group:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="media_rw" />
</permission> -
madkiller
őstag
válasz
N.otorious #28755 üzenetére
Rootolni már sikerült?
Anélkül nem akarom feltenni, nagyon sok minden igényli azok dolgok közül amiket használok. -
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #28755 üzenetére
Mégse jó.....
Sd-kártya hozzáférés megtagadva.......(sygic)
-
zooli69
csendes tag
válasz
N.otorious #28634 üzenetére
Ezt a problémát én is tapasztalom. Kipróbáltam másik kártyával is, de a probléma megmaradt. Már azon gondolkodom, hogy visszateszem a 4.3-at.
-
madkiller
őstag
válasz
N.otorious #28640 üzenetére
[link]
Az új változata már simán SD Card Formatter 4.0 néven fut. -
nggabi
félisten
válasz
N.otorious #28640 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz
N.otorious #28637 üzenetére
ez a kitkatnak valami hibája, külsős appokat nem enged az sd kártyához. asszem
mondjuk engem nem érint, már az első napon kinyírta a nót3 a kártyámat
-
Petyyyyy
addikt
válasz
N.otorious #28634 üzenetére
Ha egyszerűen csak befagy művelet közben, akkor formázd a kártyát gépen, majd mobilon és kártyával bent mobil restart.
-
GazRic
senior tag
válasz
N.otorious #28513 üzenetére
Akkor mehet bátran ODIN-al? CSC kódom is rendben marad?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
N.otorious #28483 üzenetére
Linket tudsz adni?
Azt tudni hogy kell e hozzá root? -
Lasi31
tag
válasz
N.otorious #28426 üzenetére
Én sem szeretem ezt a tokot nem is használom.. Nagyon nehézkes a levétele, pedig mikor hazaérek akkor lecsupaszítom a telót mert úgy az igazi
-
ratam23
aktív tag
válasz
N.otorious #28444 üzenetére
Már látom a turpisságot..
-
ratam23
aktív tag
válasz
N.otorious #28426 üzenetére
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #28427 üzenetére
Este letettem 37%-al reggelre 38%
-
szabo.norbi
tag
válasz
N.otorious #28423 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor a délután folyamán lehet felrakom én is! Mondjuk az Antutu annyira nem izgat... minden verzió más eredményt mutat minden firmware-nél.
Szóval az nem mérvadó. Napi használatban az akku időd milyen lett? (jobb/rosszabb) Gyorsasága?(Gondolok itt arra,hogy jobban van-e optimizálva mint a 4.2.2 vagy a 4.3. Mondjuk egy csúcskategóriás készüléknél szerintem nem tudnak észrevehető különbséget felmutatni egyes firmware-ek között.)
-
kengyel
nagyúr
válasz
N.otorious #28423 üzenetére
A ram kezelése változott a 4.3-hoz képest ? A kamerában történt frissítés ?
-
dodoroli
aktív tag
válasz
N.otorious #28373 üzenetére
-
FrezeR
senior tag
válasz
N.otorious #28390 üzenetére
Megnéztem, de normálisan tűnik.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
N.otorious #28383 üzenetére
Oksa
lehet este megnezem en is
-
defymoto
senior tag
válasz
N.otorious #28376 üzenetére
most beszéltem vele, és aztmondta, hogy az ismerősétől vette, nemudja hogy előfizetésre-e, énmeg erre mondtam hogy akkor menjünk be a vodába és függetlenítsük ki az ismerősével, é aztmondta hogy rendben, akkor holnap csörget hogy mikor.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
N.otorious #28361 üzenetére
ap-be tallozod igen, repartition ne legyen bepipálva
ha felraktad ird le h milyen, meg h knoxot bánt e.
-
Szakiii
addikt
válasz
N.otorious #28289 üzenetére
ugyan azt mint 4.3nál szerintem
-
válasz
N.otorious #27319 üzenetére
igen, adott szempontból utána van/lehet jelentősége, bár a nee érték megtalálható a magyar független (xeh) firmware verzió multi csc állományában is, tehát akár már előtte is lehetett az, és csak most állt be valósan.
a customer sales code changer általi beállítás a biztos, utána addig nem mászik el az érték, amíg támogatást kap az újabb firmware verziók alatt, tehát csak odin általi frissítéssel módosítható. -
válasz
N.otorious #27315 üzenetére
akkor vagy nem aut volt valósan - előfordul, hogy a firmware felhúzását követően csak a gyári beállítások visszaállítását követően módosul ténylegesen a product code értéke -, vagy nem megfelelő firmware verzió került felhúzásra, mert a nee svéd identitású.
-
válasz
N.otorious #27311 üzenetére
szia,
elvileg igen, mert akkor összepasszolnak a firmware értékei és a product code, de akkor ugye az aut frissítést kapja majd meg a későbbiekben kies/(f)ota útján.
más esetben nem ilyen egyszerű, más és más típusú firmware felhúzásakor csak akkor változik adott érték, ha a felhúzott verzió nem támogatja a korábban adott azonosítót, de akkor is az újabb firmware alapértéke áll be, bár jobb esetben a módosulást követően összepasszol a firmware és a product code, de akkor sem mindig a várt érték áll be, tehát például nem a magyar független xeh, hiába olyan firmware kerül felhúzásra.
az aktuális magyar xeh firmware alatt root és customer sales code changer kell a xeh érték beállításához, és utána kies és (f)ota útján is megy majd a frissítés. -
Vagany
őstag
válasz
N.otorious #25857 üzenetére
Erről beszélek, hogy szinte mindenkitől kérheti a számlát és ez nem jogtalan, mert általában nem ott jelentjük be az igényt ahol vettük, ezért hiába a kitöltött jótállási papír. Az hogy nem kérik csak bizonyos esetekben, ez a gyakorlat illetve az ő, vagy épp a szervízes rugalmasságán múlik, de ha megteheti, hogy kéri.
-
Vagany
őstag
válasz
N.otorious #25847 üzenetére
"...jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét, úgy..."
Ez a bolti garancia, tehát ha oda viszed vissza ahol vetted és ez rajta is van a garjegyen akkor nem kérheti a számlát, de mi a gyártói garanciáról beszélünk, az a legritkább, hogy valaki Samsungtól vesz közvetlenül, tehát nem oda visszük vissza ahol vettük (ráadásul a futár és a háznál javítás még kevésbé jelenti azt a boltot ahonnan vettük, mivel ez már közvetlen a szervíz partner, miért ne kérhetné a számlát?), ezért még ha a garjegyen rajta is van minden adat, akkor is kérheti a számlát Az első évben általában nem kérik a számlát, a második évben sem mindig, de simán kérheti, sőt... Azért figyelni kéne a szövegértelmezésre is, ha már ennyit copipésztelünkés ez nem csak rád vonatkozik.
-
vick33
tag
válasz
N.otorious #25001 üzenetére
CSC mismatch. 2 lehetőséged van ha rootolva vagy akkor csc changerrel állítsd át. Ez a könnyebb.
Ha nem akkor azt tudod tenni hogy a menüből csinálsz egy factory resetet aztán újra rakod odinnal, majd még egy factory reset menüből. (ne kérdezd miért kell menüből, ha nem menüből csinálod hanem recoveryből nem állítja vissza a csc-t)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest