- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
válasz
Black_Raven #67531 üzenetére
Valóban.
-
seger
addikt
válasz
Black_Raven #67419 üzenetére
Nemhiszem hogy segíteni fog, mert ha eldobja a hálót, azt azért teszi mert eltűnt az imei... (*#06# eredmény: null/null)
Aztán egyszercsak látja a sim-et és van imei... -
bebeago
tag
válasz
Black_Raven #67315 üzenetére
Köszönöm!
-
bebeago
tag
válasz
Black_Raven #67311 üzenetére
Ez milyen rom lenne , amit írtál? (RR)?
A 7.1.2 a verzió?
Esetleg egy link hozzá?
Köszi! -
válasz
Black_Raven #67302 üzenetére
Nem is igaz, még én is ezt az öreg vasat hajtom...
Ráadásul még a 4.4.2-es androiddal!
Pont mostanában gondolkodtam el, hogy fel kellene dobni rá ami van hivatalos legutolsó androidot.. 5. akárhány ha jól olvastam..Vagy valami bevált CM romot.. régen a galaxy W-men az volt az utolsó időszakban.
Ráférne, egy kis frissítés, vagy gyári visszaállítás, mert háát idejét se tudom mikor volt utoljára.. lehet már akár 2 éve is..Nekem mai napig megfelel egyébként..
Néha mondjuk beragad valami rendszer alkalmazás.. legalábbis azt mutatja a GSam battery monitor, ilyenkor melegszik meg merül mint a titanic.. egy restart általában megoldja..Meg van hogy gondol egyet, és csak úgy újra indul. Mondjuk ez inkább nyáron jött elő, így vissza gondolva.. és többször pont amikor bekapcsoltam a wi-fi.t
No mindegy.. amíg meg nem pusztul, addig marad.. filozok az 5-ös droidon.. akarom-e, vagy inkább csak egy gyári visszaállítást, és újra belakást
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #67305 üzenetére
Még bírja 😁 Pedig már szinte minden progit vissza raktam amit használtam. Kivéve a buzgeralo progikat😁 nincs greenify amplify governor,cache, anyamkinyja allitgatva és mégis megy minden ahogy kell, nem ragad be semmi. Korábbi telepítések valahogy nem így mentek, azért is kellett belenyúlni mindenbe hátha jobb lesz. Lehet mióta official a cm13 változott valami
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #67302 üzenetére
Pedig az ujratelepites től megtaltosodott.😁
-
Vyndree
őstag
válasz
Black_Raven #67138 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. A csere inkább 6-8 ezer, az lesz.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #67090 üzenetére
Nálam van hogy nem csinálok semmit és melegszik.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Black_Raven #67057 üzenetére
MIUI-t soha,de SOHA nem szabad 2GB RAM-al venni.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #67071 üzenetére
Amire használom a telefonokat: Viber,Facebook,Messenger,zene+kamera.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #67069 üzenetére
Köszi.
Hiányozni fog az S4 de elérte a végét.
-
iPetras99
kezdő
válasz
Black_Raven #67035 üzenetére
Galaxy S4 GT-I9515-öt vettem (igen, Value Edition). Ugyanaz mint a sima Galaxy S4, a hardware, kamerája, minden ugyan az, kivéve a szoftvert, mert a sima S4 Jelly Beanről indult, a Value Edition pedig 4.4-ről. Persze, mindkettő frissíthető Android 5.1-re
-
iPetras99
kezdő
válasz
Black_Raven #67033 üzenetére
Hivatalosan a Samsung-tól. Samsung Experience Store.
Hétfőn rendeltem, kedden már nem is lehetett kapni.
-
Kampó
senior tag
válasz
Black_Raven #67033 üzenetére
Ha ugyveszem 50 ért ujonnan 5col super amoled full hd snapi 800 adreno 330... a j5 2016 60e... akkor mirõl beszélünk.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Black_Raven #66979 üzenetére
Küldöm a címet, de egy zsákkal hozz!
Volt egy érdekes levélváltásom. Kérdeztem mennyibe számítaná be a fiatalember az S4-et. Erre fel, hogy 10 rongy maximum, ha minden működik. Kellőképp felháborított.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66940 üzenetére
Kár érte
Valaki ezt a Kernelt probálta?
Ha jól olvasom akkor ebbe ki van kapcsolva a Samsung DVFS.
Viszont olvastam olyan is hogy: "Wifi hotspot disconnect issue still persists, but i'd like to think that one day it will be solved..."
Ez az a hiba ami gyári kernellel is előjön hogy lecsatlakozik a Wifiről de újra felmegy rá,bár nekem ma csinált olyat hogy eltűnt a Wifi és egy újraindítás után ment csak fel ismét mert hiába kapcsoltam ki majd be nem csatlakozott. Ez az Imperium Kernel 5.1 is előjön?
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66932 üzenetére
Hát igen
.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66930 üzenetére
Hát én már mindig töltöm melóhelyen is napközben de mondjuk érthető mert sokat töltök vele ftp le meg néha torrent. De normál használatnál is jóval kevesebb ideig bírja. De mivel ez van másnak is így akkor nem érdekel annyira.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66927 üzenetére
Igen szerintem is az alkalmazások esznek egyre többet. Csak olyan jó volt mikor simán hozta az 5 órás(vagy inkább többet) kijelzőidőt. Most meg a 4 órát nem éri el. Bár lehet a greenify miatt is de kikapcsoltam rajta az automatikus hibernálást.
Hát mondjuk már majdnem a régi akksim szintjén van. -
ozeviktor92
tag
válasz
Black_Raven #66911 üzenetére
Az meg rózsaszín kijelzős
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66913 üzenetére
Annyiért venném is! De még az s5 annyi vagy több használtan.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66911 üzenetére
De mire én megveszem használtam 4 év múlva már lehet az is sávosodni fog
.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66906 üzenetére
Nekem volt olyan telóm (s2) aminél mintha kicsit szebb lett volna cm romokon a kép. De tény hogy a többi telómnál úgy volt ahogy írod. Viszont nekem a sávosodás csak ezen az s4-en jelentkezett.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Black_Raven #66891 üzenetére
Legalábbis nagyrészt. Még mindig van olyan avi ami vga felbontáson is akadozik, a másik pedig full hd és semmi hiba.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Black_Raven #66887 üzenetére
Azzal használom. Viszont tegnap előtti nightlyn most próbálom és hardweressel se akad. Lehet megoldották.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66887 üzenetére
Mert hardver dekóderrel szebb a kép. Persze nem hatalmas a különbség de látható.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66857 üzenetére
Holnap újrarakom az egész telefont.
Valaki egy 4+1 fájlos Lollipop ROM-ot tud linkelni? Köszi.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66855 üzenetére
Biztos müködik a Magisk a két alkalmazással,csak addig állítgattam valamit a Magiskban hogy folyamatosan újraindul a telefon ha fent van a Magisk,de ha az uninstall zipet ráküldöm akkor a hiba jelenség megszűnik.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66853 üzenetére
Kicsit játszottam a Magisk-el,bekapcsoltam a Hide funkciót meg az alatta lévőt. (Fent van az Adaway) és folyamatosan újraindult a készülék,de van uninstaller és újra próbálom
Teszt az OTP bank és Poké GO-val.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Black_Raven #66850 üzenetére
Nyert.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66845 üzenetére
Köszönöm.
Most már Rootedet ír ki de a Safetynet CTS hibát sajnos
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66843 üzenetére
Nos én ma reggel visszaraktam a gyári XXUHPK2 ROM-ot az alap kernellel,és próbáltam a MAGISK-al rootolni. A TWRP látszólag meg is csinálja a flashelést,és a telefon is kiírja boot-kor hogy kernel változás történt,de a Magisk azt írja ki hogy nincs ROOT-olva. Mit rontottam el,vagy kell a SuperSU telepítése is amit a TWRP kiír?
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66833 üzenetére
Az se segít rajta
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66837 üzenetére
Rootloack nekem nem segített az otp alkalmazásnál. Elvileg el tudtam rejteni a rootot de az otp alkalmazás elől nem. Nem tudom más alkalmazással jó e. Imperium ll v17 romon próbáltam.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66835 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66833 üzenetére
Inkább a Magisk ajánlomm Root miatt.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Black_Raven #66794 üzenetére
Same.
Ugyanitt I9506-ra keres egy balfék srác 4.4.2-re 4+1 fájlos letöltőt, mert nyomorult, és nem találja (habár mindenhogy kereste már, lehet, hogy nem is létezik ilyen, lol.)
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Black_Raven #66791 üzenetére
Esetleg ahhoz tudnál dobni egy letöltőt?
Btw customon csinálta először, azért raktam rá a stockot, hogy hátha. De... Nem igazán akar.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Black_Raven #66789 üzenetére
Meg, persze. Viszont van egy olyan nagyon sanda gyanúm, hogy ez nem szoftveres, hanem hardveres dolog lesz, mivel most lett megcsináltatva (képernyőcsere, meg is szoptam vele rendesen), és előtte működött rendesen. Amióta megkaptam, azóta a Wi-Fit alig veszi. Itt vagyok tőle fél méterre (SE!), és 1 csík van az 5-ből. Konyhába kimegyek (egy vékonyabb fal, ahol eddig lement 4 csíkig) már nincs is jel.
Viszont a csávó képes a telefonon ülni 3-4 napokat, nekem meg bocsi, nincs kedvem megint odaadni neki egy hétre. Múlthét hétfő óta nem volt telefonom, erre tessék.
Megjegyzem, volt telefonom, de a rendelt kijelzőt elb@szták a kínaiak, valami hiányzott róla, ez miatt nem lehetett fényerőt szabályozni, és ha lezártam a telefont is égett maga a kijelző, nem kapcsolt ki. Ki lett cserélve eredetire, ennek ellenére most meg a Wi-Fi cseszekszik.
Mindenféleképp vissza kéne adjam, vagy van valami itthoni sufni megoldás is?
-
SNor
tag
válasz
Black_Raven #66735 üzenetére
De miért pont mattfeketét? Nem jobb a tükörfólia?
++ és mi a helyzet az ilyen utángyártott digitizer üveg érintő plexi-vel? Néztem youtube videókat a cseréről. Vagy ez esetemben nem lenne megoldás?
-
Klon
aktív tag
válasz
Black_Raven #66663 üzenetére
Igen, egyet értek, bár sikerült. van ott egy gomb, hogy "csatolás" ott volt egy pipa, azt kivettem, és most monden ok.
Egyébként feltettem a fentebb említett új, Nordic firmwaret...
az történt, hogy minden rendszer adatot gyalult, és T-mobilos boot animációval indult, de 20 perc várakozás után sem indult el (bootloop) ?
aztán erre a hibás rendszerre twrp-ből ráengettem a lineageOS romot, ekkor elindult, tettem fel egy samsung mobil infó appot, de nem látok változást az előzőekhez képest...
Mindegy, visszatettem a biztonsági mentést, nem volt kedvem újra belakni mindent.Hol ronthattam el? Azt se nagyon értem, hogy ez a Nordic Firmware miért 1,3 GB??
nah, mindegy. nem vagyok akkora guru mint Ti -
szemmelver
aktív tag
válasz
Black_Raven #66647 üzenetére
Nem nyomtam izombol.
pont ez az hogy ahogy nyomkodtam kattogott, de meg is ugy erzekelte hogy bevan ragadva.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Black_Raven #66645 üzenetére
Úgy néz ki a bekapcsoló gomb volt csak beragadva....
Azért köszi! -
szemmelver
aktív tag
válasz
Black_Raven #66642 üzenetére
Koszi szepen!
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66464 üzenetére
Nem jó, nem blokkol rejtett számot és a névjegyzékben nem szereplő számokat.
-
myke01
senior tag
válasz
Black_Raven #66430 üzenetére
Akkor igaz itt is a mondás : "a puding próbája ........." , és a "próba szerencse"
-
RR-13
őstag
válasz
Black_Raven #66430 üzenetére
Én csináltam és a főverzión belüli Downgrade után sem működött jól a visszarakott korábbi verzió!
Kellett neki egy Wipe reset, aztán már nem írt ki rendszer UI hibát a boot után! -
myke01
senior tag
válasz
Black_Raven #66425 üzenetére
Egyszer Galaxy S2-nél végrehajtottam egy régebbi szoftververzió visszarakást ,és ott működött ,hogy minden maradt (beállítások ,app-ok) . Na de az GS2 volt
, kérdés ,h itt maradnak-e ?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66425 üzenetére
Tudom...de ha Downgradeel akkor is elveszik mert nem biztos hogy a rendszer fel fog állni vagy stabil lesz.
-
RR-13
őstag
válasz
Black_Raven #66418 üzenetére
Másik töltőre sem reagál... semmire!
-
RR-13
őstag
válasz
Black_Raven #66416 üzenetére
70% -on volt és másik akkuval is ezt csinálja a nagy semmit!
A töltőre nem reagál már és az USB kábelre sem... a PC sem érzékeli a telót. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #66390 üzenetére
Droid 4.1-től minden telón megy.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66392 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66390 üzenetére
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #66342 üzenetére
Sikerült videóról kiszedni a képet. Az "idegen" bootanimation.zip esetén az újraindulás után ez az ablak jön fel: [SanDisk SD-kártya előkészítése]
Tehát nem az RR-től származó hibaüzenet, csak egy android folyamat visszajelzése.
Az a furcsa, hogy az eredeti RR bootanimation.zip esetén ez az üzenet nem látszik. -
Slapy
aktív tag
válasz
Black_Raven #66357 üzenetére
Azt használom én is jelenleg, egyenlőre tökéletes!
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #66353 üzenetére
Visszaraktam az eredeti Resurrection Remix bootanimation.zip fájlt.
Így már rendben van, nincs olvashatatlanul felbukkanó üzenet. -
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #66342 üzenetére
OK. Majd próbálok róla videót készíteni.
Egyébként nem vészes, mert csak a bekapcsoláskor/újraindításkor jön elő. Az zavar benne, hogy nem tudom elolvasni mit ír ki. -
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #66284 üzenetére
Igazad volt. Egy próba során kiderült, hogy a bluetooth hibásan működik. Pontosabban, ha küldtek pl. egy képet, akkor nem jelent meg a szokásos értesítő üzenet, amiben elfogadhatom vagy elutasíthatom a küldeményt. Így válasz hiányában a küldő oldalon egy idő után megszakadt a folyamat.
Nos emiatt romot váltottam, és felraktam ezt:
[RR-N-v5.8.0-20170125-jfltexx-Official]Ennél közvetlenül a bekapcsolás vagy az újraindítás után a záróképernyőn bevillan egy üzenet, de olyan gyorsan, hogy az üzenetablak még ki sem nyílik teljes méretűre, hogy elolvashassam. Csak az induláskor van ez, folyamatos használatban soha.
Mi lehet ez? SD kártya inicializálás? Hogyan lehetne kideríteni? Valami debug módszer? -
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66334 üzenetére
Pont ezt eszközöltem!
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66332 üzenetére
Sajnos nem hozott megoldást. Folyamatosan dobálja a Dropbox leállt meg a gapps.
De nem kell most már onnan semmi szóval mindegy. -
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66330 üzenetére
Csak viccnek szántam csak a smiley lemaradt
-
Slapy
aktív tag
válasz
Black_Raven #66297 üzenetére
Köszi, kipróbálom azt is
-
Slapy
aktív tag
válasz
Black_Raven #66284 üzenetére
Én felraktam tegnap éjjel meló közben
Tetszik,de vannak hibák. Kamera többször leált már,videó felvétel helyett sötét kép..
Plusz még nem jöttem rá hogy kell átállítani ha nem a gyári billentyűt akarom használni -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #66269 üzenetére
Ebben kéne root hozzáférésnek lenni, csak nincs bug report még.(majd lesz) picit még korai, de használható akinek megfelel
-
Elims
veterán
válasz
Black_Raven #66249 üzenetére
O.K.
Köszi!! :-) -
Elims
veterán
válasz
Black_Raven #66246 üzenetére
Amikor a s4-et root-oltam 100%,hogy tiltottam,úgy volt a leírásban.
Azzal a telfonnal nincs is semmi baj.
Ennél az express-nél sajnos nem emlékszem,de biztos,hogy a leírás szerint csináltam meg.
Akkor megpróbálom először vele újra letöltetni a ply-ból a supersu-t,majd utána töröltetni.
A gyári beállítást meghagyom legutoljára.Köszönöm! :-)
-
Elims
veterán
válasz
Black_Raven #66242 üzenetére
Persze,Így.Te adtad a tanácsot és tökéletesen felment. :-) Az express telefonról van szó.
4.1.2-es rendszer van rajta.
100%,hogy a root hibátlanul felment. Szerintem a telefon tulajdonosa gondolta el a témát és vmit megpróbált vele..talán törölni és azóta produkálja ezt a hibát.
Mit lehetne?Gyári beállítás visszaállítása? -
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66236 üzenetére
Most is greenify+amplify fut és meg vagyok vele elégedve, de bármit csinálok akkor is gyorsabban merül 100%-ról
Igaz nem ennyit és semmi sincs kikapcsolva, korlátozva, de akkor is jelentkezik ez a probléma valamiért.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66233 üzenetére
Nekem ez sose jött össze még új akksival se. Az első pár százalék mindig hamar lement bárhogy trükköztem vele. 90 alatt megjavult általában onnantól lassabban merül úgy vettem észre.
-
ananaszmamut
csendes tag
válasz
Black_Raven #66231 üzenetére
Na ez egy jó kérdés
csak fura nekem ez a rovid uzem ido mert huawei mate 8-rol valtottam abbanmeg bika akku volt. De ezekszerint akkor ez meg bőven jo
-
HawerKing
őstag
válasz
Black_Raven #66227 üzenetére
Ja ja es megis erdemlik mert meg mindig rohadt jo telok.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66187 üzenetére
Tök mind1 mekkora cég akkor is főzelékről beszélünk. Semmilyen feljelentési jogod sincs ha összebarmolta a telódat függetlenül attól stabil vagy dev. Kivétel az one plus telók.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66185 üzenetére
Főzelék rom mióta hivatalos? Főzelék rom ha hazavágja a telót mióta áll jogodban feljelenteni?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66183 üzenetére
Nem jogi vita miatt kap dev jelzőt.CM csapat nyilatkozta nem lesz stabil kiadás mert épp úgy élőfordult benne bug mint akár egy devben.
CM műhelyben nem kerül sor minden rom 100%-os ellenőrzésére. Hibajelentéseket a fejlesztőktől és felhasználóktól várják ezért kap nightly, snapshot vagy milestone jelzőt. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #66181 üzenetére
Snapshot verziók is tesztverziók. CM műhelyből a 13-as S4-re egy sem jött ki stabil. XDA-n a fejlesztők pofozgatják ezeket a tesztverziókat stabillá (már amennyire tudják).
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #66179 üzenetére
Nightly stable rom nincs. Vagy nightly ( fejlesztőknek szánt tesztverzió), vagy stabil.
-
awakening87
aktív tag
válasz
Black_Raven #66135 üzenetére
Köszönöm az (észrevételt|tanácsot)
HPF4 gyári 5.0.1-es rendszer van fent, HPK2 bootloaderrel és modemmel, kiszedve belőle rengeteg felesleges dolog; a kernel sok tesztelgetés után a legfrissebb Imperium maradt, nagyon stabil vele az S4.
A gyári és a MachineX kernellel volt a leggyorsabb a telefon. A MachineX még fejlesztés alatt áll, nem a legstabilabb, nagyon változó, hogy mikor van kedve az újrainduláshoz. De nagyon ígéretes
Volt fent a HybridMax-féle gyárias kernel is, ami csak pár apróságot tartalmaz extrában a gyári kernelhez képest, azzal is stabil és gyors volt a telefon.
A gyári kernellel az a "baj", hogy azzal nem kapcsolható be a Viper4Android, meg a kedvenc ütemezők sincsenek benne, nincs STweak, meg a wifi kernel modul verziónak stimmelnie kell a rendszerével és a modem verziójával.
A recovery pedig a TWRP 3.0.2-0.Más: ki szórakozott már az F2FS fájlrendszerre való áttéréssel? elvileg csak a /data és /cache-t lehet átalakítani, mert a rendszer csak így kezeli őket.
Mik az előnyök, illetve hátrányok? Érdemes áttérni rá? -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #66148 üzenetére
Ha kész a mentés, és nem találod a leirást, szólj és leirom. CM 13 romot és a Gapps-ot másold a Memóriakártya gyökerébe.
Viszont egy fontos dolog s4 i9505-öd van? mert a linkek ahoz valók.TWRP jfltexx?
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66142 üzenetére
Már rajta vagyok igen meg akarom tanulni.
A TWRP már fent van es4 kolléga jótékony segítségével!
Aztán szépen böngészem a fórumot,
Majd csak meg lesz minden, -
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66140 üzenetére
Tudom nem vagyok egyszerű eset de ha ki fogom tanulni a dolgokat hidd el nem lesz többé gondotok velem!
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66137 üzenetére
Köszi de nekem ez így most úgy jó ahogy van, ha 2 évig jó volt a 4.3 akkor most kibírom már egy ideig 6.0-val
Meg aztán xposed sincs még 7.1-re úgy tudom.
-
ananaszmamut
csendes tag
válasz
Black_Raven #66119 üzenetére
Sajna nincs meg
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66117 üzenetére
De nekem az eszközkezelőben nincs olyan hogy hordozható eszköz így az MTP sincs benne vagyis nem találom
Nem tudod 20db-nál miért áll le az importálás? ezzel kapcsolatban többet nem kérdezek na
-
ananaszmamut
csendes tag
válasz
Black_Raven #66113 üzenetére
Sajnos egy darab ki van törve nem csak a festek kopott....
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66114 üzenetére
Sajnos nekem nincs olyan hogy hordozható eszközök!
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66108 üzenetére
Akkor jó nagyon szépen köszönöm a türelmed!
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66106 üzenetére
Mint mondtam is tiltva van.
KÉP
Tudom kicsit mérges vagy és sajnálom is nem akartam.
Úgy csináltam ahogy írva van
Mindegy majd megoldom, elnézést a zavarás miatt. -
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66103 üzenetére
hiába választottam ki csak egyetlen hozzáférést mégis így néz ki ha be írok egy nevet KÉP
-
lucky07
aktív tag
válasz
Black_Raven #66100 üzenetére
De az a baj hogy abban már minden van itt 5000 névjegy ott 8000 VCF fájlként mentettem le a 378 névjegyet de abból közel 230-at lát hogy tudnám jelenleg teljesen megtisztítani a névjegyzékemet a telefonban?
És esetleg létezik olyan program amivel a csv vagy vcf fájlt tudom szerkezteni PC-n?
És akkor készítenék normális névjegyzéket -
SYMLY
csendes tag
válasz
Black_Raven #66092 üzenetére
A " Full backup" alatt azt értettem hogy mindent még a belső memóriát is MINDENT
- boot
- recovery
- system
- data
- cache
- efs
- modemBoldog Újévet Kívánok !
Minden kedves topic társnak.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66086 üzenetére
Passz, a legújabbat gondolom mivel most kezdtem egy hete a romolgatást. Mindent ugyanúgy csinálok mint a 1120-as verzióval, az szépen megy, csak az újabbak nem.
Most azzal szórakozok hogy átállítottam f2fs-re a data meg cache partíciókat, sokkal gyorsabbnak érződik a teló -
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66084 üzenetére
Az csak a kisebbik baj lenne, konkrétan nem enged apk-t telepíteni csomagelemzési hibával leáll.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66067 üzenetére
Nem oldotta meg. Mindegy marad a régebbi.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66054 üzenetére
Az már megvolt
Viszont megint bajom van, felraktam a 1223-as kiadást és ugyanaz a bajom mint korábban. install után nem lehet apk-t telepíteni csomag elemzési hibával leáll. xposed nem megy. install előtt volt cache/dalvik/art wipe. 1120-ast visszarakva megy minden. Én bénázok vagy a rom szar?
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66048 üzenetére
MPT-re találtam megoldást: [APP][ROOT][R 3.3][MARSHMALLOW] MTP enabler Azért vicc hogy ilyennel kell szórakozni
Úgy néz ki marad a CM13, minden szuper gyors és stabil, jó volt a 4.3 sokáig, de azért ez más kategória
-
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66046 üzenetére
Az lesz valoszinuleg csak vegig akarom probalni a lehetosegeket. Most épp szívok mert volt egy mentésem erről: cm-13.0-20161120-UNOFFICIAL-ks01ltexx.zip
De elkövettem azt a hibát hogy egyszerre több dolgot változtattamSzóval restore után felraktam a 12.19-es romot is de nem tudom hogy a restore lett szar vagy a rom de apk-t nem tudok telepiteni. Most vissza ment a 11.20-as ezzel már megy...
van pár dolog ami idegesít pl töltés közben bekapcsolt képernyőnél is világít a led ami felesleges, meg az mtp módot mindig elfelejti és csak tölt pedig dev menüben beállítottam -
Pietrosz
addikt
válasz
Black_Raven #66044 üzenetére
Akkor hagyjam inkább?
Valami gyors és stabil MM rom kellene, 7.1-el még várnék, nagyon friss úgyis lesz valami progim ami nem megy rendesen vele. -
cross56
senior tag
válasz
Black_Raven #66035 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest