- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
Megoldva.
Tárcsázóba be kell írni ezt: *#2663#
Ekkor meg kell nézni, hogy milyen típus van a Part's Touch key FW versionnál. Nálam 0x1a volt, amikor nem működött a vissza gomb. Ezt a ROM-ot feltelepítettem a készülékre(előtte TWRP-t tettem rá odinnal), és itt megnézve a verzió már 0x1c-re frissült. Ezt követően visszatettem a gyári recoveryt, és a legfrissebb I9505XXUHOJ2 verziót, ahol nem ment előzőleg a vissza gomb. Telepítés után ugyanúgy 0x1c maradt az FW, és most már nem a régi 4+1 fájlos ROM van rajta, hanem egy frissebb verzió, ahol rendesen működnek az érintőgombok is. -
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Anno írtam ide, egy eléggé beteg S4-el kapcsolatban. Az akkoriban említett hibái már javításra kerültek, viszont még mindig csak a 4+1 fileos, gyári cuccal jók az érintők, eddig csak 1-2 másik romot próbáltam, de azokkal nem volt jó a vissza és a menü gomb.Milyen ROM-tól függ az, hogy működik az érintő, és hogy nem?
GT-I9505 típusról lenne szó.
-
matehajagos
tag
Igen ez a i9505 vagyis a Snapdragon 600as verzió. Igazából alapvetően nincs szükségem a gyorstöltésre, csak arra, hogy a hagyományos töltővel rendesen töltsön. Volt egy kis időm este és próbálgattam más kábellel, illetve töltőfejekkel és nem találtam szabályszerűséget. Lehetséges lenne hogy valami kosz bement az usbhez és amiatt nem jól érintkezik odabent valami?
-
KYZRR
őstag
Sikerült megoldani a wi-fi problémáját, ez a videó alapján leszedtem, és megtakaírottam a chipet. Lát most már minden (hatökörben lévő) hálózatot, gond nélkül fel is csatlakozott az otthoni hálozatra.
-
4es
tag
Próbaképpen nyomnék recoveryben odinozás előtt egy resetet. Aztán kábel csere illetve többi usb portok kipróbálása. Odinból pedig a legfrissebb 3.10.7... (pécét indítsd újra)
Ha sikerül az 5 fájlos kk aztán 5 fájlos loli szerintem megjavul a wifid és a gombok is ezek pont azok a "tűnetek" amik romolgatás után jönnek elő..
-
awakening87
aktív tag
#63705: Igen, lehetséges. A legtöbb esetben csak a megfelelő modemet kell feltenned. Ha a wifi gombot megnyomva egyből visszaszíneződik szürkére, akkor biztosan ez a gond.
Gyári firmware-en vagy alapú firmware-en gyári kernelnél olyan modemnek kell fent lennie, mint amilyen romhoz tartozik eredetileg. Vagy kernelt cserélsz pl. Imperiumra (és abból is az old soft touch key-t válaszd), azokban nincsen ilyen ellenőrzés
Az érintőgomboknál meg valószínűleg az érintőgombos driver nem stimmel a telefonban levő vashoz; korábban már volt itt róla szó.Maga a telefon mit ír ki a fail-nál Download módban? Kis apró, általában piros színű betűkkel ki szokott írni mindenféle hasznosat.
Ugye 9505-ről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest