- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Tibcsi68 #37929 üzenetére
Bocsi, vagy nem bocsi, bár gondoltam nem vitázom veled, de jól tudom, hidd el. Üzletszabályzat szerint ez van. Maximum veled valamiért elnézőek voltak.
Telenortól egyenesen:
Kártyacserére az alábbi esetekben lehet szükséged:
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letiltása miatt
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítvaKártyacserére a Telenor értékesítési pontokon van lehetőséged, melynek egyszeri díja 3 825 Ft. Számlás és Új Generációs Kártyás előfizetőknek utólag, a számlában terheljük ki ezt az összeget; feltöltőkártyás előfizetés esetén a helyszínen fizetendő. Az új SIM kártyát 72 órán belül aktiváljuk.
A kártyacsere az alábbi esetekben díjmentes:
programhibás SIM kártya cseréje,
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
2 évnél régebbi SIM kártya esetén. -
Gizmo94
veterán
válasz
Tibcsi68 #37874 üzenetére
Nem, a telefonon kéne megnézned, hogy rootolt-e, ha igen, akkor unrootolni, Valamint a csc-jét megnézni, hogy hova érvényes. Mindkettőt meg tudod a Phone Info Samsung appal a playről. Ha a csc nem magyar, akkor rá kell tolni egy xeh csc-s romot. Ha az nem állítja át, akkor csc changerrel tudod, vagy van valami más megoldás is, de azt nem ismerem.
Bár eszem nincs hozzá, hogy minek neked a szoftverfrissítés. Ha 4.3-ad van rajta, inkább annak örülj, ha nem frissít a kitkat-ra.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
Tibcsi68 #37776 üzenetére
Ezzel indítottad a legutóbbi témádat:
"Egy-két alap dolgot szeretnék csak megbeszélni, megkérdezni"
Hozzáértők megpróbálták viccesen felfogni a kérdést, amellett, hogy én rávezettelek egy kompromisszumos megoldásra.
Ezt te magadra vetted, és felfújtad magad:
"Miért van az, hogy nagyon sok fórumon a "nagyok ... gyakran lefikázzák a LÁTSZÓLAG kevesebbet tudó, mondjuk újoncokat???"
Khmm..."Mellesleg nem tudom, hogy hogy mitől lesz valakiből "nem" újonc..."
Mellesleg 2009 év végétől vagy része a közösségnek, de még ennyit sem tudsz.
Ahogy látom szankcionálták is a húzásodat.Eztán a téma már a rom cserénél, és rootolásnál tartott.
Homályosíts fel, mert vagy én nem értem vagy saját magaddal kerültél ellentmondásba.
Az "elhangzottak" alapján:
Alap dolgot akarsz megcsinálni, ami nincs 1000x leírva, ami a root, és rom csere.
Félsz, hogy papírnehezéket csinálsz a készülékedből, annak ellenére, hogy van gyakorlatod java alapú rendszerek romcseréjében, szóval bátran kijelentetted hogy haladó szinten vagy. De mivel ez egy "alap dolog" (téged idézlek), akkor hol a bibi?-A helyzet az, hogy 1000x le van, és mind az 1000-et meg tudnád találni ha akarnád.
-Androidos telefonod van, nem féltégla siemens-ed, szóval nem értesz hozzá, hisz még sosem csináltad.
-Nem egy alap műveletről van szó sem a root, sem a rom csere esetében.
-Beszólsz, pöffeszkedsz, és neked áll feljebb.Csodálkozom, ha ezek után még kapsz segítséget.
Magamból kiindulva kb így tettem volna fel a kérdést:
"Sziasztok!
Sokat nézegettem az S4 mások által egyedivé varázsolt verzióit, és kinéztem magamnak egy romot, de nem tudom meg lehet-e oldani root-al is hogy azonos/hasonló legyen a végeredmény.
Mivel tudom, hogy minden készülék más és más, ezért a felmerülő problémákkal szeretnék folyamatos online kapcsolatban lenni, akár skype is szóba jöhet.
Esetleg segítségül szolgál, hogy régebbi készülékekkel végeztem már rom-cserét.
Ha ehhez: -xy- szükséges a rom-csere, akkor szükségem lenne egy linkre, mert nem találom.
Ha root-al megoldható, akkor az említett módon kérném a segítségeteket." -
nfsu17
veterán
válasz
Tibcsi68 #37776 üzenetére
lehet azért, mert az újonc jön, kérdez olyat, ami minden oldalon 150x szerepel, minden nap megválaszolásra kerül, csak picit (max 15 percet) olvasgatni kellene, vagy a keresőt használni.
Nincs olyan kérdés, ami ne lett volna már megválaszolva (1000x).
Az újoncnak legalább annyi fáradtságot kellene mutatnia, mint egy fanatikusnak vele szemben, hogy kultúráltan válaszoljon...ha akar. Én se válaszolok mindenre, mert nincs kedvem, de senkit nem hurrogok le, vagy küldök el, vagy válaszolok bután. Értelmesen is lehet kezelni ezt az ügyet mind2 fél részéről. -
-
sanyek2
senior tag
válasz
Tibcsi68 #37745 üzenetére
Szerintem online is kielégítő válaszokat is kapnál, ha az androidról van szó, elvégre nem hardver, nincs mit mutogatni, hogy "Na és ez itt mi?"
Néhány képernyőfotó, és meg is kapod a választ a kérdéseidre.
Ide fáradj át, és úgy vélem ha ismerteted a szitut, szívesen segítenek. -
Gizmo94
veterán
válasz
Tibcsi68 #36481 üzenetére
Magyar kódok: XEH = Független TMH = T-Mobile PAN = Telenor
Van igen. Ha gyári romot használsz és frissítés érkezik, mindig csak az adott csc-hez való frissítést fogja leszedni. Ezen kívül garanciánál nem árt, ha a szolgáltatós telefonhoz pl. a szolgáltatós rom van fent, továbbá leggyakrabban a legújabb verziójú a legjobb is egyben. (Nem mindig) De most a függetlenből érdemes felrakni a I9300XXUGND1 -et, mert jó.
-
kareszkaresz
tag
válasz
Tibcsi68 #36367 üzenetére
ugy jo ahogy van. akkor villan amikor megnezi ott vagy e. nem kell folyamatosan villognia. amugy meg csak gyari softwareekkel mukodik ez az intelligent flash nem minden cuccal.
bar ez utobbi erdekes mert en mintha firefoxal bongeszve is lattam volna a szemet es mintha ott is mukodott volna de akkor is csak neha neha flashel nem folyamatosan vilagit az ikon. az ugy jo ne aggodj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest