- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
Imi1981 #66925 üzenetére
Szerintem a legjobban az szívja, hogy minden app szépen a 3szorosára hízott, ráadásul a Futó appok közé rakta magát, állandóra.lelőhetetlenül, mivel újraindul, ha leállitod. Az órajelet meg tuti csak roottal lehet szabályozni.De mivel Te nem tudod optimalizálni rendesen, mint halottnak a csók annyit ér.
(próbáltam)
Szerintem a Te akksid teljesen jó még. 1 év altt kb ennyit veszít. Abból indulj ki hogy a két éves akksid mennyit birt régen.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Imi1981 #66923 üzenetére
Nem mindegy mire használod és hogyan a telot... Mobilnettel messengerrel és böngészéssel szerintem nagyon kevés embernek jönne ki a 4 óra. WiFin egy kicsit jobb a helyzet. Esetleg érdemes lenne kiprobalnod a per-app modes progit, ezzel külön lehet apponkent orajelet szabályozni, hátha hoz valamennyi pluszt.
-
bebeago
tag
válasz
Imi1981 #66918 üzenetére
Eddig csak komplett ROM-ot cseréltem, kernelt még nem!
I9505XXUHPK2 , TWRP, root van fent.
TWRP-ből kell telepíteni a kernel cleaning script zip-et, és utána a Imperium_LL_Kernel_v5.0.zip-et?
Látom, hogy van Imperium_LL_Kernel_v5.1.zip is, de az XDA-n a hozzászólásokban páran az 5.0-át jobbnak tartják.Te melyiket használod? -
-
ozeviktor92
tag
válasz
Imi1981 #66899 üzenetére
Nekem a hang inkább ami zavaró és a videó lejátszásos mizéria. Két bugot találtam még ami zavar. Egyik, hogy a galéria az általa le nem játszott videók indexképeit próbálja betölteni és belefagy. A másik a Viber videó küldés, amibe ismeretlen hiba címszóval ismét kifagy. Marad egyenlőre a gyári. Viszont amit írtam korábban, hogy nem megy a gyári KNOX app se ezen, se a párom gyári telóján továbbra is fennáll. Letölthető egy My KNOX alkalmazás is Play-ből (érdekes mód a gyári Intelligens kezelő is ezt ajánlja fel a gyári helyett), az elindul, hitelesít, viszont létrehozáskor kilép simán.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Imi1981 #66881 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond akkor. Amoled sajátosságnak betudtam eddig, nekem ugyan olyan Lineage-n is mint lollin. Annyi, hogy nekem Black Edition változat, angol piacos. Páromnak is S4 van, de neki magyar abban kikapcsolva fekete a kijelző, nekem kicsit kékes árnyalatú. Nem tudom ez összefügg e bármivel is. Videó: Szoftveres dekódolással semmi, hardveressel akadozik nekem kb minden amit nem a gyári kamera vesz fel.
-
ozeviktor92
tag
válasz
Imi1981 #66877 üzenetére
Köszi a választ. Én Lineage OS-t használom egy ideje. Érdekes, üzemidő nekem jobb mint gyárin, plusz ami meglepő, hogy a kamera sokkal jobb képet lő Lineage-n. Stabilnak stabil, de mint korábban írtam videó lejátszással vannak gondok.
Sávosodás egyébként hol jön elő vagy mit takar pontosan? Ez a nagy kontrasztú témánál szellemkép dolog kis fényerőn? -
amoledus
aktív tag
válasz
Imi1981 #66524 üzenetére
Cm 13 rommal akadásmentes teló , illetve a gyári rom is egész jól megy,főleg ha ki vannak törölve a gyári haszontalan appok (trémobilos rom katasztrófa ,leáll fagy kikapcsol ,arról nem is beszélve,hogy a frissítések hónapok múltán jönnek ki, független szoftver forever
)
-
-
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Imi1981 #65317 üzenetére
Teljesen töröltem mindent wipe data/factory reset volt a frissítés előtt és frissítés után is aztán a play áruházból szedtem le mindent amit akartam,még a fele program sincs fent amit használtam.Most raktam fel akku progit hogy megnézzem mi fogyaszt. jelenleg 2 ó 22 p töltés óta 8.7 % / óra fogyasztást ír.Kb 2 perc beszélgetés volt eddig.
-
gery14
senior tag
válasz
Imi1981 #65229 üzenetére
Megkel szokni en is ideiglenesen raktam fel de aztan maradt mert jo a multitask es gyors. SMS app en textrat használok. kamera pedig. Open Camera. Camera FV 5 , MX Player videonak. zenének pedig aimp full verzio. nekem ezekel bevált nagyon a rom és végre van szabad ram és nem fagyogat max nagyonr ritkan megdocen. persze mekgel szokni de ajánlom. nálam a CM-ek sose birtak par hetnel tovább stabilan mukodni mindig volt valami bajuk par het uttan. Ez a GPE rom is azert kerult fel mert oszoemlot a gyari 5.1 es mentem ki nemetbe hajnalban igy egy gyorsan leszedheto kis rom kellet es ez lett az
-
errors4
csendes újonc
válasz
Imi1981 #65154 üzenetére
Köszi a romokat!
Még aznap megoldódott a probléma! Nagyon sok mindent próbálgattam, valószínűleg az USB is közrejátszott, a legújabb Tkomos romot engedte csak visszatenni.
Most már hivatalos úton ki lett függetlenítve a telefon. A linkelt romok gyári független stock romok? Ha felrakok egy szolgáltató független romot akkor eltűnik a Telekomos indító képernyő? -
törölt tag
válasz
Imi1981 #65100 üzenetére
Ott rontottad el hogy típust is és régiót is rosszul adtad meg.
Típushoz: GT-I9505 vagy GT-I9506 vagy GT-I9515 .... stb... (ugye kinek milyen van..)
Regionhoz: Ezen az oldalon látod a régiót, azt kell beírni nagy betűvel. (Most ezen a linken amit ide raktam i9505 van ha valakinek más kel váltsa át az oldalon)
-
Jakesz
addikt
válasz
Imi1981 #65027 üzenetére
Media Marktban nyomkodtam, nagyon tetszik. Az S4 máig kiszolgál mindenre, de ég bennem a vágy, hogy egy olyan új, erős és gyönyörű telefonom legyen, mint az S7 Edge
(#65030) DarthFader
Pedig sokan megvesznek csúcstelefont úgy, hogy az anyagi helyzetük nem tenné indokolttá. Megveszik hitelre, aztán legfeljebb minden hónapban kevesebbet esznek. Ez tipikusan az a felfogású réteg, akik a szifon megjelenésének napján már hajnalban ott dekkolnak a bolt bejáratánál -
Konfigos
őstag
válasz
Imi1981 #64999 üzenetére
Igen,lecsapja magát teljesen.Viszont sikerült vele kicsit továbbjutnom,egyszer csak úgy döntött mégis csak jó neki a driver,odinnal megpróbáltam rátolni a cwm-et de nem lép be a recoverybe,most próbáltam ez a twrp-t,ezzel se lép be recovery módba..Root megvan ha minden igaz.TWRP flash után valami piros írás jelenik meg amikor menne a recoverybe,de nem tudom elolvasni annyira hamar újraindítja magát és nagyon kicsi is a betüméret.
-
-
Formaster
addikt
válasz
Imi1981 #64935 üzenetére
Tuti. Eddig jó volt a vissza gomb, 4+1 óta szállt el. Kétszer is felraktam, valamiért nem érzékeli. Most holnapra elvagyok vissza gomb nélkül, aztán megint nekifutok a 6.0.1nek.
Érdekes h elszállt, elvileg a 4+1 formázza teljesen nem?
(#64934) DarthFader: Flashel nem találkoztam a 2.5 twrp-ben. Ilyen van h wipe. Wipe cache, data stb...
-
Eclips21
őstag
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #64897 üzenetére
Raktál már fel cm romot ? Ha nem leírom a menetét ha kell . Le is írom gyorsan : Letöltöd az általam linkelt cm13-at és hozzá a gaaps-ot és átmásolod külső sd kártyára(nem a telefon belső memóriába mert azt jobb formázni mikor telepítjük a romot ) ! El indítod a telót recowery módba : CWM recovery mód elérése: kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangerő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a power gombot, illetve ha a bal felső sarokban kék apró betűvel megjelenik a "RECOVERY" felirat, akkor a többi gombot is elengedhetjük.
Ha bejött a twrp recowery akkor menj a törlés menüre és válaszd a speciális törlést és töröld ezeket : dalvik/art-gyorsítótár / rendszer / adat / belső tárhely / gyorsítótár , mást ne törölj! Utána nyomd meg a főoldal gombot (középső home gomb a telón ) és menj a telepítésre és telepítsd a romot utána a gaapsot ,majd a végén csinál egy dalvik/art gyorsítótár meg gyorsítótár törlést és újraindíthatod a telót .
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest