- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84 #61388 üzenetére
Nem tudom, most épp hol tartasz, de eszembe jutott, hogy a TWRP felrakása SPlus-on néha bootloppal jár. Azt írtad, hogy az újabb TWRP után kezdődött az újraindulgatás, és hogy csak a TWRP jött be. Az XDA-n erre ezt javasolják:[link]
Már nekem se nagyon van más ötletem, de ne add fel, amíg van download mód, addig nagy baj nincs.
Ha nem sürgős, tedd félre, gondolom, már mindened tele van vele. -
negroo
aktív tag
válasz
Hát sajnos ezt írja a adblockhoz, hogy 5.0.x nem jó: 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 5.1.x (5.0.x not supported, android memory leaks) Akkor ne is telepítsem fel.
Fel telepítettem, de nem csinál semmit.
-
negroo
aktív tag
válasz
Én is jártam így egyik telefonnal. HA nem sikerül többször akkor meghalt. Egy sony elfelejtettem a tipusát 2 darabom volt. Úgy rontottam el ahogy a másikat és vissza tudtam hozni. Mikor vissza jött a gariból megint elbasztam és megint vihettem vissza.
Érdekes dolgok ezzek.xD
-
awakening87
aktív tag
válasz
dredjudge84 #61382 üzenetére
Közben találtam egy ilyet: [link]
Itt is az alábbi rész érdekes, hátha segít
Some things that can happen during flashing:
- Odin gets stuck at Setup connection!!
> Just remove phone (you'll see FAIL!! dont worry!) remove battery for 10 sec and try again..
De ezt TÉNYLEG csak akkor, ha a Setup connectionnél állt meg. -
válasz
dredjudge84 #61375 üzenetére
Azóta egy sokfájlos romot keresgélek neked, de nem találtam sehol, ami volt, az már mind halott link. Nekem megvolt valamikor, csak mikor eladtam az SPlust, letöröltem a gépről. Találtam egy rootolt romot, egy próbát megér, hátha...[link]
-
awakening87
aktív tag
válasz
dredjudge84 #61377 üzenetére
-
awakening87
aktív tag
válasz
dredjudge84 #61375 üzenetére
Futtasd rendszergazdaként, valamint úgy indítsd el a rendszert, hogy a driveraláírás-ellenőrzés ki van kapcsolva.
Vagy tegyél fel egy másik partícióra egy Win7-et, ami alatt nincsenek ilyen problémák. -
válasz
dredjudge84 #61369 üzenetére
A PDA-hoz be kéne tallóznod a romot, amit fel akarsz tenni. Szedj le a sammobile.com-ról egy 2.3.x romot, tedd a PDA-hoz, a one package legyen bepipálva, mert a sammobile-on lévő romok egyfájlosak. Az OPS-hoz tallózd be ugyanúgy az ariesVE fájlt.
-
válasz
dredjudge84 #61328 üzenetére
Bocs, elmentem kicsit bringázni.
Ha az odin felismerte, akkor már nagy baj nem lehet. Milyen romot akarsz feltenni? A legjobb egy repartos rom lenne, ha találsz még rá valahol.
Nem tudom, miért akad meg mindig, de próbálgasd tovább. Saját adatkábelt, alaplapi USB portot használj. A Kiest töröld le teljesen, az odinnal nem szeretik egymást. Indítsd újra a PC-t, ha jó ( a telónak megfelelő ) rommal csinálod, előbb-utóbb fel fog menni.
Megpróbálhatod azt is, ami a linken az Un-brick the device alatt találsz, a linkek még élnek. -
válasz
dredjudge84 #61321 üzenetére
Flash-elni csak download módban tudsz, a randump módot hagyd a fenébe, arról az SPlus wiki oldalán is azt írták, hogy még senki nem jött rá, hogy mire való.
Nem tudom, melyik odinnal próbáltad, nekem anno a 4.43 verzió működött SPlus-al.
Itt egyébként elég részletesen le van írva minden, meg az esetleges hibák elhárításához is van némi segítség: [link] -
awakening87
aktív tag
válasz
dredjudge84 #61312 üzenetére
Szia! Az Odint rendszergazdaként indítottad? Sőt, ha jól emlékszem, Win7 felett a driveraláírás-ellenőrzés is be tud kavarni. Lehet, hogy ez utóbbit ki kell kapcsolnod.
-
Austin F.
tag
válasz
dredjudge84 #61315 üzenetére
"Más ötlet?"
Ilyenkor mindig az a más ötlet, hogy szépen beírod a googleba a problémádat lehetőleg angolul, mivel az emberiségnek viszonylag kis része beszél Kölcsey csodálatos nyelvén. Például így:
I9001 drivers [enter]
Ilyenkor mindig kiderül, hogy már más embereknek is volt ilyen bánata a világtörténelem során, és meg is osztották a világszéles interweben. Például az első oldal találatai között ott az XdaDevelopers oldala (ami az elsődleges forrás mindenféle okostelefonos problémával, ezért hamar rákattintunk):
I9001 not recognized by ODIN by getmeister
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792854Ezt szépen végigolvasod. A topikon belül valaki linkeli ezt a másik threadet:
How to resolve USB connection problems?
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27205737&postcount=4571Ezt is szépen végigolvasod, értelmezed, kipróbálod.
Ha mindent kipróbáltál belőle és még mindig fennáll a probléma, akkor GOTO 10 az elejére, a guglizáshoz.
-
Austin F.
tag
válasz
dredjudge84 #61312 üzenetére
"a win 8.1 azt írja ki mikor rádugom download módban a telót, hogy ismeretlen usb eszköz."
Először is rakd fel a Kiest a PC-re, az tartalmazza a drivereket. Remélhetőleg a te telefonodhoz is.
Kétféle verziója van a Kiesnek, rakd fel mindkettőt, a régit és az újat is. Ha ez megvan, dugd rá a telót a PC-re, hogy úgy felismeri-e. Ha igen, onnan lehet továbblépni.
Viszont az Odin elindítása előtt a Kiest lődd le, mert belezavarhat. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
dredjudge84 #60913 üzenetére
Nekem szerelő mondta kb. másfél éve, hogy Knox 1-nél az alaplap garancia ugrott, csak pénzért cserélik. Vagy mázlid volt, vagy azóta változott a szabály.
-
válasz
dredjudge84 #60941 üzenetére
Ha csak annyi baja van, hogy újraindulgat, azon lehet segíteni, legalábbis akkor, ha KK alatt csinálja.
(#60949) cyborg X Nekem '05 van, nyitott bootloaderrel vettem, szal nem volt gondom vele. Nem lehet, hogy neked először a bootloadert kellene nyitni? Mert az oldalon, amit linkeltem, azt írják első lépésnek.
-
válasz
dredjudge84 #60928 üzenetére
Miért akarod mindenáron tönkrevágni a telót? Ha csak a random restart a gond, arra van kevésbé drasztikus megoldás.
-
the radish
senior tag
válasz
dredjudge84 #60913 üzenetére
Hát erre mondják, hogy szerencse.
Nálam két alkalommal volt kint a telemaxos házhoz jövünk szerviz két különböző emberke képviseletében, de mindkettő a knox állapot ellenőrzésével kezdte. -
migabi24
nagyúr
válasz
dredjudge84 #60911 üzenetére
Elvileg igen, de én nem próbáltam még, ha nincs veszteni valód próbálkozhatsz, ha jól csinálod alaplapcserés lesz, sboot.bin flash közbe rántsd le, de piszok gyorsnak kell lenned
-
migabi24
nagyúr
válasz
dredjudge84 #60865 üzenetére
Az attól függ melyik fázisba rántod le, ha a bootloader flash közbe akkor papírnehezék lesz, ha később akkor semmi gond
-
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #60845 üzenetére
Ez már volt téma, érdemes kérdés előtt visszaolvasgatni.
Nem ugrik, eddig aki downgrade-el próbálkozott, többnyire nem ugrott, de rémlik ellenpélda is. Ezért olvass vissza, hogy tudd, melyik a jó megoldás. -
Carline
őstag
válasz
dredjudge84 #60577 üzenetére
Azt nem tudtam milyen telód van. 9506-on vissza lehet térni 4.3-ra is
-
Carline
őstag
válasz
dredjudge84 #60575 üzenetére
Nem te voltál az egyetlen akinek nem tudták ellenőrizni a knoxot..
Ugyanolyan CSC-t tegyél vissza, úgy akár 4.3-at is vissza rakhatsz és nem ugrik a knox. -
etooo
senior tag
válasz
dredjudge84 #60297 üzenetére
Itt megtalálod a hirdetését, és persze őt is.
-
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #60261 üzenetére
Keresd nggabit privátban.
Ilyenkor tudja az ember értékelni, hogy nem ugrott még a knox. (pl. én most)
-
Alister71
nagyúr
válasz
dredjudge84 #59644 üzenetére
Ha nincs már rá garancia az xda-n nézz szét.
-
Rick4
félisten
válasz
dredjudge84 #55175 üzenetére
Persze, itt vannak: [link]
-
flegga92
senior tag
válasz
dredjudge84 #54027 üzenetére
BubbleUPnP UPnP/DLNA + MX Player
Nekem egyszerűbb úgy, hogy a Total commanderhez töltöttem le Samba plugint és onnan indítom. -
törölt tag
válasz
dredjudge84 #51774 üzenetére
Ki lehet az s-voice beállításai közt.
Más: Feltettem a black edition lolit. Boothang más mint a német loliban. Black Edition fekete háttérképei, 2-3 darab csengőhanggal több. Német loli alatt a rólón gyorskapcsolók közt a megszakítások gombbal lehetett néma módba tenni itt ez átkerült a hang/rezgő kapcsolóra mint kk alatt volt. Bekapcsoló gombon továbbra sincs néma mód. Se nem lassab se nem gyorsabb mint a német. Első nekifutásra röviden ennyi.
-
raziel01
veterán
válasz
dredjudge84 #51783 üzenetére
Ez üvegfólia. Kemény üveg de ugyan úgy rácuppan mint egy sima fólia.
-
raziel01
veterán
válasz
dredjudge84 #51780 üzenetére
Simán rá kell engedni felülről a telóra és magától rácuppan.
Szerintem könnyebb felrakni mint a fóliát.
Viszont itt is figyelni kell hogy szösz ne legyen alatta. -
raziel01
veterán
válasz
dredjudge84 #51776 üzenetére
Nem tudom van-e olyan jó. Nekem a gyári sem karcolódott. Valszeg ez se igazán fog.
-
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #44418 üzenetére
A Chrome kicsit máshogy csinálja. Nem tördeli, hanem a megfelelő bekezdéseket megnöveli olvasható méretre. Szinte észre se veszed. Nem mindig tökéletes, inkább a jobb szerkezetű weboldalakon működik. Nehéz elmagyarázni pontosan, de a tartalmi részt mindig az olvashatósági méretre nagyítja, plusz bezoomol a megfelelő blokkba (ha két oldalt menü van, akkor azok nem látszanak, csak gördítéssel, a középső blokk van faltól falig).
Viszont ami biztosan tördel, az Opera (de már nem használom, mióta nagyon jó lett a Chrome). -
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #44391 üzenetére
Ha a beállításokban nem találtad, akkor valószínűleg nincs ilyen opció. Ebben hogy segítsünk?
Amúgy Chrome-ot használok. -
Gedeon31
addikt
válasz
dredjudge84 #43495 üzenetére
Az S4-nél háznál szereli meg, ha prémium garancia van rajta.
-
Gedeon31
addikt
válasz
dredjudge84 #43493 üzenetére
Az a legjobb házhoz megy neked nem kell sehová vinned.
-
plaszy
őstag
válasz
dredjudge84 #43490 üzenetére
Szia!
Regisztrálj a Samsungnál és kérjél házhoz jövős szervizest. De lehet, hogy ez csak a gyári telókhoz van, nem tudom pontosan.
-
szerzol
senior tag
válasz
dredjudge84 #43409 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása megoldja, csak mentsél le mindent a belső tárhelyről, mert azt törli, külsőt nem bántja.
-
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #43407 üzenetére
B+ nem mindegy
-
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #43404 üzenetére
-
Keem1
veterán
válasz
dredjudge84 #43400 üzenetére
Próbáld újrahúzni a romot. Esetleg repartosat. De érdemes rákérdezni a topikjában, mert ez egyébként az S4 topik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest