- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
Laca 012 #28647 üzenetére
Remélem így jó lesz
http://www.heise.de/download/h2testw.html
A program nyelve német de fent át tudod váltani angolra. Az enyém is olyan volt, hogy ténylegesen rá tudtam másolni 32 GB ot de visszaolvasni csak az utoljára ráirt adatokat tudtam. Egyre ügyesebbek a hamisítók. -
flegga92
senior tag
válasz
Laca 012 #28628 üzenetére
Az SD kártyád teszteld ezzel a programmal. Előtte ments el minden adatot róla, formázd meg, elég a gyorsformázás is. Ne legyen igazam de valószínűleg fake a kártya én is jártam így, rápakoltam a cuccaim, majd a fényképek fele látszott, aztán semmi sem. Pedig sok tesztprogram valódi 32 gigásnak látta, de ez megmondta mi a helyzet. A teszt nekem 1,5 óráig tartott kb. Nekem most ez van a telefonban, valódinak tűnik, 15-20 mb/s el másol olvasni 30 fölött. 4700 ft ért pedig simán megéri.
-
válasz
Laca 012 #28628 üzenetére
szia,
a frissítés után javasolt a gyári adatok visszaállítása, esetlegesen már ez is orvosság lesz az akadozásra...stb; beállítások -> fiókok -> mentés és visszaállítás -> gyári adatok visszaállítása
így minden beállítás és adat törlődik, olyan állapotba áll vissza a rendszer, mint amikor újunnan a dobozásból kiveszed, de persze a frissítés nem vész el, hanem a 4.3 marad.
az s health kapcsán csupán annyi a teendő, hogy a samsung apps felületén frissíteni kell adott alkalmazást, és el is fog tűnni az akkumulátoros statisztikából, ha nincs használva, így nem kell külön fagyasztani, kilövögetni...stb.
a mamemóriakártyára azt tudom javasolni, hogy a(z eredeti) samsung nem akar olyan gyorsan meghalni. -
válasz
Laca 012 #4644 üzenetére
En is eloszor a three-t probaltam. Ugye ott van az 50 font upfront cost, plusz meg 150 deposit. Mondta a carphone-os srac, hogy megnezi a T-t, ott meg gond nelkul megkaptam. Tudom a depositot egy ev alatt jovairjak, de valahogy nekem mintha a fogamat huznak ha telefonra ennyit kell kolteni
Szoval igy vegulis 70 fonttal kerul tobbe 2 ev alatt, viszont a 200 font nalam maradt. Egyebkent tudom, hogy a three tenylegesen korlatlan, a fodraszom parja nem csak 15 GB-ot forgalmaz. Azzal tolti le a filmeket. Nekem eleg lesz ha youtube meg bongeszes miatt nem lassitanak.
Bt fules, en is akartam olyat, de a parom mondta, hogy zene manias letemre nem legyek mar annyira "igenytelen", hogy vezetek nelkulivel hallgatom a zenet
Mindig kiadom feladaatba, hogy ha zenet tolt le akkor a legjobb minosegben szerezze be
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Keresünk dokkolókat
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest