- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Én most frissítettem lollipopra, de a lezárt képernyő háttérképét az istenért sem tudom módosítani. Valaki tudna segíteni hogy kell? A módszer amivel próbálkoztam: Beállítások -> Saját eszköz -> Kijelző -> Háttérkép -> kiválasztom, hogy kezdő- és zárolt képernyő -> kiválasztom a képet -> Beállítás háttérképnek. na ezek után sem akar megváltozni a zárolt képernyő háttere. Marad a gyári lufis kisgyerekes.
-
Ideg
aktív tag
válasz
flegga92 #27214 üzenetére
Töröltem a g+ fiókom, dropbox is kilőve. Picasaba beléptem ott törölgettem az albumokat de ahogy kitöröltem máris ott volt újra. Most próbálok egy kártya formázást, hátha. :/
szerk.: kártya formázás után úgy néz ki helyreállt. Tudok másolni, törölni stb. Lehet, hogy bekavart neki, hogy előzőleg egy badás telefonban volt.
Remélem ezentúl ha valamit kitörlök akkor az tényleg törlődik majd.
-
Ideg
aktív tag
Pont azt mondom, hogy csak a google accom volt hozzáadva, de ott is le volt tiltva a szinkronizáció. Amúgy sikerült másolni a memóriakártyáról, de törölni meg hozzáadni nem tudok még mindig. Most lehúztam mindent róla ami kell, hogy tudjam formázni. Amúgy azt vettem észre, hogy amit telón letöröltem az még mindig rajta volt az sd kártyán viszont 0b helyet foglal. Szóval rajta van, de mégse.
Félig letörölte.
-
Ideg
aktív tag
Neten olvasgattam, másnak is van hasonló problémája. Még annyit megpróbálok, hogy leformázom a telefonnal. Aztán van még egy másik problem is.
Ha a telefon galériájából törlök valamit, akkor ha belépek újra a galériába akkor nini, újra ott van.
Valaki azt írta, hogy szinkronizál a google-s accountommal, de a szinkronizációt letiltottam. Most már a fiókot is kilőttem, kíváncsi leszek mikor jönnek újra elő a képek.
-
Ideg
aktív tag
Szia!
Win7-em van és 4.3-as androidom. KIES-t felraktam, de inkább a simán bedugom és megy opciót preferálnám.
#isu2003
A telefon névjegyében ha nyomkodod már nem is tudom melyik 'bigyót", talán a kernelverziót, akkor megjelennek a fejlesztői beállítások amiben ott van az usb hibakeresési mód. Ja és eredeti.
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Biztos "vótmá" a kérdés de nem akartam átbogarászni most az egész fórumot. Tehát nemrég vettem egy S4-et és szeretnék a az sd kártyára adatokat másolni, de az istenért sem tudok. :S Csatlakoztatom a géphez és ugye előugrik, hogy mtp vagy ptp-t szeretnék-e használni. Na most az mtpvel sikerült annyit elérni, hogy a a számítógépben megjelenik mint eszköz és ott rálátok a kártyára, de iszonyatosan lassan tölt be mindent ami rajta van. Tegnap töröltem ezzel a módszerrel az sd kártyáról pár képet és miután lehúztam ugyanúgy ott volt minden a kártyán. Próbáltam a telefon galériájában törölni képeket. Pár óra után ha belépek, ugyanúgy ott vannak a képek amiket kitöröltem elvileg. Na ilyennel találkozott valaki? Erre szeretnék egy megoldást kapni illetve arra, hogy hogy tudnám használni ezt az "okostelefont" úgy ahogy a jó öreg wave-emet, hogy csak rádugom usb-re, total commanderben felismeri mint meghajtó az sd kártyát és másolgathatok kedvemre?! Keresgéltem neten, de csak ilyet találtam, hogy mass storage, de ahhoz rootolt teló kell meg hasonlók. Ja meg hogy rakjam fel a drivert. Leszedtem samsung oldaláról, de nem lettem vele előrébb. USB hibakeresést ki-be kapcsolgattam, semmi.
Tudna valaki segíteni?
Akár priviben is. Nagyon hálás lennék! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest