- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PapG.
tag
válasz
Carline #60496 üzenetére
Ezt használom: cwm v6.0.5.1. Eddig nem volt vele baj, felrakott mindent. Még amikor február körül kijött a stock lollipop akkor szenvedtem az xposeddel egy darabig, de mindig bootloopom volt, ahogy írták is az xda-n...
Na de most már az a mondás hogy mennie kell, próbáltam több verziót is flashelni (pl xposed-sdk21-arm-arter97.zip), de mindegyiknél az van hogy: installation aborted, mert: frimware is not deodexed! De hát az összes stock az odexed, vagy tévedek?! Sammobilrol szedtem le a (release date 2015.07.01) origi stock nordic 5.0.1et. Ötlet?
-
Keem1
veterán
válasz
Carline #59414 üzenetére
Na szép, pedig benned bíztam
Többiek: ha valaki aktívan és konstruktívan mellém áll, akkor lehet, a napokban nekilátok egy 1. hsz tervezetnek a logouton, lassan-lassan, mert időhiányban szenvedek hónapok óta. De csak ha lesz pár olyan ember, aki átnézi, javításra, kiegészítésre tesz javaslatot, CM/főzött rom szerző is jelentkezik, és az 1. hsz eredeti szerzője engedélyt ad a még használható dolgok átemelésére (nem tudom, ki ő).
Hangsúlyoznám: szívesen teszek egy kísérletet, de nem ígérem, hogy tényleg lesz belőle egy új, igazi, használható 1. hsz. És csak akkor, ha tényleg nem vállalja más.
-
Carline
őstag
válasz
Carline #58256 üzenetére
Két és fél hete szervizbe küldtem a telót, mert szerintem meghalt az alaplapom ismét. Most nem én voltam a bűnös. Nem romoltam, nem mókoltam.
Első nekifutásra azt írták, hogy minden jó, náluk szuperül ment, tesztelték és hát visszaküldték mindenfajta javítás nélkül.
Egyből visszaküldtem és kifejtettem véleményem a szervizről.
Ma kaptam ismételten vissza (08.11-én javították meg). Most már működik is a telefon ismét. Alaplapot és akkut cseréltek meg 9 csavart.
Szoftvert frissítettek és már a lollival kaptam meg.
Közben vettem egy LG G3 telót, mert sokáig nem volt normális telefonom.
Most azt használom, lányom meg az S4-et. -
zoltan6
addikt
válasz
Carline #58409 üzenetére
ott a galaxy charging s3 óta használom az való samsung galaxy telókhoz.
-
Carline
őstag
válasz
Carline #56848 üzenetére
Volt a napokban a szervizes a telefont javítása végett.
Nála sem adott életjelt magáról a telefon ezért főpanelt cserélt.
Így a knox ismét 0x0 lett.
Ez már alapból 4.4.2-vel volt, de gyorsan visszaraktam rá a 4.3 THM firmwaret. A knoxot nem bántotta. Towellel rootoltam, titaniummal visszaraktam a programokat, bloatware+knox kipucolva, xposed + wanam modullal amennyire lehetett testreszabtam.
Egyenlőre hagyom a romolást (pedig a CM12.1 tetszett rajta). Most újból örülök, hogy garis a telefonom...
Lehet eladom így és Note3-t veszek. Hardverileg szinte ugyanez, de több lehetőség van a romolásra. -
Carline
őstag
válasz
Carline #56837 üzenetére
Van fejlemény a halott S4-em ügyében. Elsőnek is köszönet palee69 fórumtársnak aki nagyon kedves volt így vasárnap, mert foglalkozott velem és adott próbára egy JIG-et.
A JIG működött, de a telefon azzal sem adott életjelet magáról. JIG után azért rádugtam odinra, de nem jelent meg a com porton.
Szóval agyhalott lett a kis drágám. -
awakening87
aktív tag
-
D@ve89
tag
válasz
Carline #56517 üzenetére
LTE alatt egyelőre nem lehet telefonálni, nincs megvalósítva a technológiában a klasszikus beszédhívás. Amely szolgáltató LTE alatt is kíván híváslehetőséget szolgáltatni, annak egyfajta voip szolgáltatást kell implementálnia. Ez egyelőre folyamatban van Magyarországon, de telefonoktól is nagyban fog függeni a használhatósága.
A lényeg: ha LTE-n vagy és bejövő hívásod van, akkor le fog menni a telefonod 3G-re/2G-re, és a hívás ott fog menni, hívás után pedig visszaáll LTE-re.LTE/GSM mód alatt azért nincs neted, mert ugye ilyenkor csak GSM-re ugrik vissza a készülék, GSM alatt pedig csak egyes készülékek és egyes szolgáltatók egyes bázisállomásai képesek párhuzamosan hanghívásra és internetkapcsolatra.
Szóval a legjobb az auto LTE/WCDMA/GSM lehetőséget bekapcsolni.
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Carline #53079 üzenetére
Az már múlthéten becsapódott mókusbogár.
GazRic - Azér' mer'. Tippem sincs mit vacakolnak. Arra számítottam, hogy majd legalább egy országot egyszerre árasztanak el az összes verzióval (VDH, XEH, THM...), de ehhez képest...
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
válasz
Carline #51608 üzenetére
Persze,csak én pont a telót használom ébresztőnek. De attól még repülő üzemmódban maradhat éjszaka...
Miért kellene mindig mennie a netnek a telón? Majd ha kell,bekapcsolom. Nem?
(#51610) Keem1 Na látod,pont most írtam. Én úgy gondolom,nem halok bele,hogy rányomok egy gombra ha kell a net. Munkahelyen nekem nincs ilyesmire időm,akkor adok neki netet,ha kell. Az autót is normál esetben lecsukom,ha nem kell és otthagyom valahol. Nem?
Szóval,ha nincs időm vagy épp kedvem netezni,minek menjen a net?? Ott van a zsebemben,jó helyen elvan ott magának.
-
hr2
őstag
válasz
Carline #49392 üzenetére
Az ART checker azt írja, hogy Dalvik.
IGLO halrudak is simán mennek. -
válasz
Carline #48728 üzenetére
ahogy korábban is írtam és a leírások is jelzik, amelyik telefon tudja és aktiválva lett az opció, annál utólag hiába kerül felhúzásra bármilyen eltérő firmware verzió, azzal nem kerülhető ki a védelem, mert utána már nem firmware verzió kérdése az opció, hiszen az aktiválási folyamat minden firmware esetén elvégzendő, és ez a moddoltakra is igaz.
akkor nem áll a dolog, ha a telefon alapban nem tudja (még) és nem aktiválható, és ezek szerint s4 esetén nem minden esetben adott egyelőre. -
jookomak
őstag
válasz
Carline #48237 üzenetére
Azt is számold, hogy másfél évvel újabb az Lg, jelenleg egy elég nagy számban eladott középkategóriás, népszerű darab. S4 óta meg már kijött pár modell, nem mai készülék. Lg-nél nyilván tudják, hogy akinek f60-ra van pénze, az nem vesz g3-at, de akinek s4-re van kerete, az vegyen szépen note-ot, s5-öt (lassan 6-ot).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest