Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flegga92
senior tag
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Andris246 #58538 üzenetére
Én + úgy olvastam,hogy 9506nál vissza tudnak menni 4.3ra.
A többinél ahogy olvastam "csak" 4.4.2re.Fentebb javasoltam is,hogy gyűjtsétek ki és mehetne az összefoglalóba!
Elég lenne,hogy aki downgradelt az beírná: melyik típuson,melyik android verzióra!
Általában csak read only-ba vagyok (S4 Active-om van),de ha olyan a kérdés és tudom a választ,azt beírom. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Andris246 #58349 üzenetére
Nyugodtan kérdezhetsz,erre van a fórum.
Próbáltam már szinte minden CM ROM-ot,de általában mindig ment vissza a Samu ROM,mert olyanok voltak a fényképek,mintha 30ezer ft-os dzsunka telefonnal csináltam volna.Ezzel a stabil verzióval,már simán hozza az elvárható szintet,sőt..jobbat is.Videók terén is nagyon jó.Egyedül annyit kell csinálni,hogy alapból 4K minőségre van állítva.Állítsd vissza FullHD-ra mert a 4K nem az igazi,meg ciripel a videó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest