Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
Ebayon lehet s4-hez usb/töltő csatlakozó panelt rendelni? Segítsetek, lécci hogyan keressem, mert nem találom.... Köszi
-
Tibcsi68
tag
Az S4-en lévő gyári szövegfelismerő alkalmazás (nem tudom pontosan, mi a neve) átvihető valahogyan másik készülékre? Vagy letölthető valahonnan?
-
Tibcsi68
tag
válasz
Gizmo94 #37922 üzenetére
Bocsi, ezt valószínű, hogy nem jól tudod, mert én tegnapelőtt voltam egy Telenor üzletben megkérdezni, hogy miért nincs 3G a telefonomon, erre kérdezte az eladó, hogy milyen sim kártyám van, mondom passz, nem tudom. Kivettem a telefonból, mondom neki, hogy kb fél éve lett cserélve, mondta nem baj, és kicserélte ingyen. 3G-t továbbra sem jelez a telefon, egyik kollégám mondta, hogy a 3G-nél több a H+. Ez így van? Mi a sorrend?
-
Tibcsi68
tag
válasz
Olyasmi #37913 üzenetére
Én tudjátok, hogy oldottam meg ezt? Fogtam a normál simet, ráillesztettem egy mikro-normál adaptert, rajztűvel körberajzoltam, és finom köszörűvel körbeköszörültem! Mindezt szenteste, mert a lányomnak hiába mondtam már jóval előtte, hogy cseréltesse ki a kártyáját! Teljesen jó lett, a telenornál egyébként ingyen cserélik a kártyát...
-
Tibcsi68
tag
válasz
nfsu17 #37882 üzenetére
Én úgy gondolom, de aki jobban tudja, az kérem, javítson ki, hogy ez természetes, hiszen a digitális képstabilizálás úgy működik, hogy egy kicsivel kisebb lesz a képméret (valószínű, hogy ebből jön nálad a pici zoom), ezáltal a széleken felszabaduló pixelek mértékéig tologatja a program a képet a kézremegéssel ellentétes irányban. Gondolom én...
-
Tibcsi68
tag
Ha a Beállítások menűben rányomok szoftverfrissítésre, akkor ezt írja ki: Ez egy módosított eszköz, szoftverfrissítés nem elérhető.
Mit takar ez az üzenet? A telefon nyilván eredeti, tudtommal nem rootolt, a Phone Info szerint Szlovákiából származik, I9505XXUFNB9 rom van rajta. Van ötlete valakinek? Köszi -
-
Tibcsi68
tag
Az FM rádió hiányát valamilyen programmal lehet orvosolni, mert a proci a telefonban állítólag tudná.
-
Tibcsi68
tag
válasz
mgTerminator #37847 üzenetére
És hogyan?
-
Tibcsi68
tag
Be lehet azt állítani, hogy egy adott oldalt ( mondjuk ezt a fórumot) alapból mindig a normál, és ne a mobil nézetben jelenítse meg?
-
Tibcsi68
tag
Kérdezném, hogy S4-be minimum milyen írási-olvasási sebességű sd kártyát tegyek, ha nincs különösebb igényem, csak mondjuk filmet szeretnék nézni? Ha valahol valaki már korábban megkérdezte, akkor megkeresem...
-
Tibcsi68
tag
válasz
migabi24 #37777 üzenetére
Esetleg az nem lehetséges, hogy mondjuk valaki annyira nem biztos a dolgában, hogy belefogjon egy romcserébe, vagy egy rootolásba, mert bár a leírások (persze ha magyarul vannak, mert nem mindenki tud angolul...) esetenként elég egyértelműek, de nem mindenki örülne, ha a százezres telefonjából mondjuk levélnehezék lenne! De ha egy hozzáértő megmutatná, akkor legközelebb bátrabban hozzáfognák! Mellesleg már rootoltam is, és romot is cseréltem korábban telebonon, de az néhány ezres telefon volt, nagy kár nem lett volna érte, ha tönkremegy, tehát annyira nem vagyok kezdő.
-
Tibcsi68
tag
válasz
FrankMonzano #37762 üzenetére
Köszi...
Miért van az, hogy nagyon sok fórumon a "nagyok" (senior tag, PH! addikt, fanatikus tag, stb...) gyakran lefikázzák a LÁTSZÓLAG kevesebbet tudó, mondjuk újoncokat??? Mellesleg nem tudom, hogy hogy mitől lesz valakiből "nem" újonc... -
Tibcsi68
tag
Van valaki a környéken (Hatvan, Aszód Gödöllő), aki személyesen tudna nekem egy kis android (főleg Galaxy S4) továbbképzést tartani? Egy-két alap dolgot szeretnék csak megbeszélni, megkérdezni. Köszi
-
Tibcsi68
tag
Van valamilyen alkalmazás arra, ami a nem fogadott hívásokat, smseket megjeleníti az S-view tok ablakában?
-
Tibcsi68
tag
-
Tibcsi68
tag
válasz
mgTerminator #36605 üzenetére
Romcsere megoldhatja a problémát?
-
Tibcsi68
tag
válasz
FrankMonzano #36600 üzenetére
Nekem a S4-esemnél van az, hogy akár bejövő, akár kimenő hívásról legyen szó, gyakran nem hallom a másik félt, és ő sem hall engem, ilyenkor nem hallatszik kimenő híváskor a kicsengés hangja sem. Ez jellegzetes hiba, vagy csak nálam fordul elő?
-
Tibcsi68
tag
válasz
mgTerminator #36482 üzenetére
Köszönöm szépen, egyébként van annak valami jelentősége, hogy mondjuk a samfirmware-n , az ehhez a típushoz megtalálható romok közül melyik van fent a telefonon?
-
Tibcsi68
tag
válasz
mgTerminator #36478 üzenetére
Bocsi, de ennyire még nem vagyok profi, úgyhogy nem értem ezt a három betűt így ebben a formában...
-
Tibcsi68
tag
Többek között a samfirmware oldalon is megtalálható romok között mi a különbség? A telefon az egyikkel esetleg jobban működik, mint a másikkal? A listában nem szerepel Magyarország, melyiket kell, vagy ajánlott letölteni?
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok, tegnap óta nekem is S4-em van, egy S4 Mini Duoról váltottam. a minin a figyelő szemecske az értesítési sávon FOLYAMATOSAN ott volt, ha be volt kapcsolva, ezen meg csak néha-néha villan be. Ez így a jó?
Erre senkinek semmi ötlete?
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok, tegnap óta nekem is S4-em van, egy S4 Mini Duoról váltottam. a minin a figyelő szemecske az értesítési sávon FOLYAMATOSAN ott volt, ha be volt kapcsolva, ezen meg csak néha-néha villan be. Ez így a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest