Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én is emagról vettem gyári akksit hozzá de kb 1 évig 5-6.5 kijelző időt tudott vele! Sajnos már így 1 év elteltével csak 3-4 óra kijelzőidőt tud. Szerintem ha vennék új akkut megint tudná az 5 - 6 óra kijelzőidőt. De tény hogy nem bírja sokáig az új akku ha 1 év után ennyit romlik.
-
Imi1981
veterán
Aki resolution remix romot (7.1.1)használ annak volt már kamera hiba üzenet mikor sokat fotózott? Nekem tegnap dobott ilyet és csak az újraindítás segített de utána is voltak hibák, hogy fotóztam ami látszólag működött is de nem mentette el a képet. De aztán megjavult és azóta jó. Amúgy tetszik a rom mert nagyon gyors gördülékeny.
Ja és a miui romot próbálta már valaki? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! LineageOS 14 vagy 14.1 alatt (vagy a Resurrection Remix 5.8.4 alatt ) megoldható az, hogy az otp alkalmazás működjön? Mert ugye ilyesmit ír, hogy az ön operációs rendszere módosítot így nem lehet bejelentkezni. Már nagyon unom a gyári rendszert de az otp alkalmazás fontos nekem (böngészővel utálom). Kösz előre is!
-
Imi1981
veterán
válasz
paveli6901 #66950 üzenetére
Ezt [link] az 5.0.1 romot . Ahogy bebeago fórumtárs írja van 5.0 és 5.1 verzió is már xda-n . Nem tudom miben különböznek mert nekem jó a 4.6-os is és nem néztem utána .
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66932 üzenetére
Hát igen
.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66930 üzenetére
Hát én már mindig töltöm melóhelyen is napközben de mondjuk érthető mert sokat töltök vele ftp le meg néha torrent. De normál használatnál is jóval kevesebb ideig bírja. De mivel ez van másnak is így akkor nem érdekel annyira.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66927 üzenetére
Igen szerintem is az alkalmazások esznek egyre többet. Csak olyan jó volt mikor simán hozta az 5 órás(vagy inkább többet) kijelzőidőt. Most meg a 4 órát nem éri el. Bár lehet a greenify miatt is de kikapcsoltam rajta az automatikus hibernálást.
Hát mondjuk már majdnem a régi akksim szintjén van. -
Imi1981
veterán
válasz
Pietrosz #66924 üzenetére
Szinte csak wifivel használom és a kijelző automata fényerőn van. Semmi nem változott a régi használati szokásomhoz képest. Azon gondolkozom hogy mintha azóta lenne rosszabb az üzemidő mióta nem rootolt a telóm. De az otp alkalmazás kell root nélkül használnom.
Az a per-app modes hol találom? Root kell hozzá? -
Imi1981
veterán
Nekem már 4 óra kijelzőidőt se tud a telóm (általában 3:40 perc) . Az akku 1 éves sincs úgyhogy szerintem még jó.2 hónapja még 5 órát tudott. Nektek is romlott az üzemidő egy ideje? Az android rendszer és az android operációs rendszer elég sokat eszik de nem emlékszem hogy mielőtt ilyen rossz lett az üzemidő, hogy mennyit fogyasztottak.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66913 üzenetére
Annyiért venném is! De még az s5 annyi vagy több használtan.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66911 üzenetére
De mire én megveszem használtam 4 év múlva már lehet az is sávosodni fog
.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66909 üzenetére
Már próbáltam fotózni másik telóval de nem lehet. Jó fényképezőgéppel biztos le lehetne normálisan fotózni.
(#66908) DarthFader tuti panelhiba. Még gyári kitkat-en is látszik. Gyári lollipop-on csak szürke háttérnél látszik.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66906 üzenetére
Nekem volt olyan telóm (s2) aminél mintha kicsit szebb lett volna cm romokon a kép. De tény hogy a többi telómnál úgy volt ahogy írod. Viszont nekem a sávosodás csak ezen az s4-en jelentkezett.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66904 üzenetére
Simán titanium backup-al
. Azzal kényelmesen kijelölöd amit törölni akarsz és utána szépen sorban törli.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66902 üzenetére
Knox-ot én szinte teljesen ki írtom. marad olyan amit nem lehet törölni de az már nem csinál semmit. Minek kell neked a knox? Rootolt rendszeren amúgy se jó mert nem szeretik egymást a root meg a knox.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66900 üzenetére
Nem olvastam korábban mit írtál mert csak tegnap tévedtem (vissza) ide. Gyári lollipop-on nem megy a knox? Azt én egyenesen ki írtom a telóról
(amennyire lehet) . Amúgy jó a gyári rom ha jól kipucolod! Szerintem elég gyors és legalább szép a kijelző. Én mondjuk mindig az imperium ll kernellel használom mert akkor normálisan kezelni a külső sd-t és minden gond és kérdés nélkül tud írni rá bármelyik ap.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66898 üzenetére
De én ezt minden nem gyári alapú romon így látom! Szóval akkor nem csak beképzelem
. A hang azt nem tudom hogy milyen azt nem figyeltem. Amúgy tényleg nagyon gyors a lineage de ezek nekem zavaróak. legfőképpen a sávosodás ami nálam nagyon jelentkezik.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66896 üzenetére
Igazából csak egy film volt a telon úgyhogy csak azt tudtam kipróbálni de az ment mindkettőn. Amúgy ami még furcsa (én legalábbis látom) hogy mintha ezeken a linage os meg cm romokon nem lenne olyan szép a kép. Mintha nem lenne elsimítás vagy ilyesmi. Te észreveszel ilyet? Egyből észrevettem mikor ide a fórumra írtam és láttam ezeken a profilképeken (vagy mi ez avatar? ) .
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66894 üzenetére
A gyári lollin? Hát igazából így felsorolni nem tudom de mikor látom (titanium backup-al szoktam) akkor tudom mit lehet mit nem. De volt egy lista is valahol. Amúgy kb 70 alkalmazást szoktam törölni!
A videó témához visszatérve a gyári lollipop-on is szokott némelyik full HD (főleg nagy bitrátás) film akadni. Úgyhogy szerintem nem rom hiba. -
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66886 üzenetére
Na feldobtam a lineage os-t. Csak egy full HD film volt a telómon de az nem akadt gyárin lollin se és a lineage os-en sem. Nagyon jó pörgős gyors rendszer de sajnos a sávosodás jelen volt mindenhol, így twrp mentésből visszaállítottam az előző romot.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66887 üzenetére
Mert hardver dekóderrel szebb a kép. Persze nem hatalmas a különbség de látható.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66884 üzenetére
Na majd holnap feldobom én is a legújabb lineage os-t és megnézem nekem akad e. Meg megnézem hátha nem sávosodik már a kijelzőm
.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66882 üzenetére
Az én telómon ez már nem amoled sajátosság. Pedig lineage os-en jobb a fehéregyensúly. Majd lehet holnap kipróbálom hátha már nem sávosodik.
Minden lejátszóval akadozik? Mx playert próbáltad?(#66884) ozeviktor92
Pedig hardver dekóderrel szebb a kép. Cm 13-on is megvolt ez a hiba? -
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66880 üzenetére
De nálam minden háttérnél látszik. Itt a fórumon is a Google playnál is meg mindenhol. Valahol jobban (szürke színeknél) valahol nem annyira de látszik és zavaróan. Gyári lollipop-on csak szürke háttérnél látszik és sokkal halványabban. Sajnos ez van. Pedig már rég lineage os-t használnám.
Mi a baj a videólejátszással?
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66878 üzenetére
Ilyen függőleges sávok és mindenhol látszik (nem olyan durván de zavaró) de főleg alacsony fényerőtől közepesig.Teljes fényerőnél szinte (azért itt is) nem látszik de úgy használni csak kültérben szoktam. De amúgy nem szellemkép.
Ilyesmi mint ezen képen csak nekem talán jobban látszik és csak függőleges : -
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66876 üzenetére
Hát nekem csak a gyári lolli alapú romok a jók mert a többi rommal sávosodik a kijelzőm. Nem tudom miért de valószínű valami hardveres hiba ami gyári és gyári alapú lollipop alatt jön ki legkevésbé. Így én gyári lollipop-ot imperium ll kernellel használom. De amúgy nagyon tetszik a cm 14.1 (linage os) mert rohadt gyors és stabilnak tűnt míg használtam, csak az a rohadt sávosodás nagyon zavart így vissza kellett térjek a gyári lollira. De így nem tudom melyiket ajánlanám mert tartósan csak a gyári lollit használtam.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66874 üzenetére
Itt megtalálod [link] . Van pár dolog még ott ha kell
.
-
Imi1981
veterán
válasz
ozeviktor92 #66872 üzenetére
Mert az mindent formáz és újrapatricionál. Tisztább telepítés.
-
Imi1981
veterán
válasz
paveli6901 #66868 üzenetére
Mostanában nekem is jobban merül mint régebben (kb 1 éves akksi van benne) de 10 óra készenléti időtől sokkal többet tud! Ha használom akkor merül rendesen és olyan 4 óra kijelzőidőt tud vegyes fényerőt használva (régebben 5-6 órát tudott). De amit írtál 10 óra készenléti idő az nagyon kevés! Ha nem használnám 3 napig tuti el lenne készenlétben! Amúgy kitkat-al valószínű valamivel takarékosabb. Ha kell kitkat rom van nekem 4+1 fájlos.
-
Imi1981
veterán
válasz
#73029888 #66839 üzenetére
Magiskal oldottam meg.Gyári romot használok de imperium ll kernellel mert kell a zökkenőmentes sd kártyára írás. Mindent töröltem amit akartam (gyári alkalmazások) míg rootolt volt és utána magiskal unrootoltam a telót és azóta jó az otp alkalmazás. Így nem rootolt a telóm de annyira nem zavar.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #66837 üzenetére
Rootloack nekem nem segített az otp alkalmazásnál. Elvileg el tudtam rejteni a rootot de az otp alkalmazás elől nem. Nem tudom más alkalmazással jó e. Imperium ll v17 romon próbáltam.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tudtok olyan lehetőségről amivel ki be tudom kapcsolni a rootot? Az új OTP alkalmazást nem tudom használni mert érzékeli hogy rootolt a telóm. I9505 és gyári 5.1 rom imperium ll v16 kernellel.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
amoledus #66525 üzenetére
Én is függetlent használom jól kipucolva és imperium ll v16 kernellel. Azért imperium kernelel mert az sd kártyára gond és kérdés nélküli írása fontos nekem. A gyári kernelel egy picit még gyorsabb amúgy . De ma láttam van imperium ll v17 rom amit holnap lehet kipróbálok.
-
Imi1981
veterán
válasz
busmanberti #66519 üzenetére
2013-04-15 lett írva az a hsz amire válaszoltál .Szerintem nem fogja olvasni
.
Amúgy meg szerintem most sem rossz teló ! Persze már nem csúcsteló de még simán használható .
-
Imi1981
veterán
válasz
awakening87 #66345 üzenetére
Na ez jó hír! Pont gondolkodtam egy 128 gb-os kártyán csak nem tudtam kezeli e. De akkor úgy látszik kezeli.
-
Imi1981
veterán
válasz
szotadi #65920 üzenetére
Szia! Ilyenkor jön jól a mobilodin! Ezzel 1 fájlos romot tudsz felrakni számítógép nélkül a mobiloddal. Tölts le egy romot a telóra (a belső tárhelyre mert sd-ről nem olvassa be ha jól emlékszem) mobilodin elindít betallózod a romot, bepipálod a wipe data and cache és a wipe dalvik cache és flash firmware. Már rég használtam de azt hiszem így kell. A rootot ne pipáld be mert s4-en nem tudja rootolni a romot.
Innen le tudod tölteni [link] -
Imi1981
veterán
válasz
HELLAFLUSH #65578 üzenetére
Csak ne az imperium ll v16 - ot rakd fel mert akkor se wifi se térerő nem lesz! Van hozzá bootloder és modem de hol kijavítja hol nem! Utoljára nem akarta kijavítani nekem és vagy háromszor kellett 4+1 fájlos lollipop romot felrakom különböző verziójú odinnal mire nagy nehezen helyre jött!
-
Imi1981
veterán
Akkor passz. Nekem akkor csinált ilyet és azoknál az alkalmazásoknál amiket lucky patcherrel patcheltem. Esetleg próbálj egy Google play adatok törlését hátha segít.
(#65475) Foose
Szerintem erre nem tudunk válaszolni mert bármi sérülhetett. Itt inkább szoftveres gondokat szoktunk megbeszélni nem hardverest. A leírásod alapján komoly gondja lehet. Próbálj egy új rom felrakást odinnal de nem sok esélyt látok rá, hogy segíteni fog. -
Imi1981
veterán
válasz
kalolaci #65462 üzenetére
Szia!
Én kb 1 hónapja vettem emagról úgyhogy azt, hogy milyen tartós nem tudom megmondani viszont azt igen, hogy nagyon jól bírja! Nekem átlagos 5 óra körüli kijelző idő jön ki 1 töltséssel. Volt már 6 óra 42 perc is egyszer. Szerintem eredeti Samsung akkumulátor és ugyan olyan jó lesz mint ami benne volt. -
Imi1981
veterán
Szia!
Talán ha másik modemet raksz fel (xda-n lehet találni) de nem igazán segített nekem mikor próbáltam .Én 2G-re állítottam úgy jó a térerő viszont ha mobilnetezni akarsz akkor nagyon lassú.
Ha felrakod a cm13-at akkor viszont elég sokat javul a térerő (és gyorsabb is mint a gyári lolli)! Egy próbát megér . -
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #65390 üzenetére
Kétujjas nagyítás ákár miliméterenként .De lehet már a vlc is tudja mert mostanában nem próbáltam, de régen nem tudta az tuti . Mindegy nekem jobban tetszik az mx olayer .Vlc-t pc-n se szeretem ,ott inkább MPC-HC-t használom.
-
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #65387 üzenetére
Az lehet de az mx player meg sokkat jobban testreszabható és van benne valami ami a vlc-ben nincs a precíz zoom állítás ami nekem fontos . ac3 kodek meg van külön és már jó is .
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
A 4.4.2 - re nem emlékszem mert talán fél napot használtam mióta meg van a teló de talán próbáld meg az imperium ll v15 romot az mintha kicsit jobb lenne üzemidőben mint a gyári lolli. Cm romok kicsit gyorsabbak viszont többet is kajálnak valamivel.
Imperium ll v16 rom is van már de azt még nem próbáltam.
Ha felraktad akkor mindenképp kell utána telepíteni odinnal a modemet és bootlodert (xda-n imperium oldalon azt is linkelik) mert ha nem rakod fel nem lesz térerő! Itt a rom [link] -
Imi1981
veterán
válasz
migabi24 #65369 üzenetére
35-40-be simán el tudod adni szerintem.Ha szép karcmentes és a keret sem kopott akkor 40-et nyugodtan kérhetsz érte. 25 - 30 nagyon kevés érte.
gery14 És a vevőnek említetted hogy alis kijelző van benne? Mert úgy 40-et nem ér meg max 30-at de az nagyon max! Akár mennyi is az alis kijelző, sehol nincs a gyárihoz minőségben.
-
Imi1981
veterán
Alapból nincs benne. Nem az rr romban használtad?
Minek veszed lejjebb? Csak lassabb lesz valamivel de az akkud ugyan úgy merül. Régebben játszadoztam vele én is de vagy jobban merült mint alapon vagy ugyan úgy. Ha feszültséget meg miliampert stb állítanál akkor talán lenne változás de ahhoz érteni is kell mit milyen mértékben állítasz. -
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #65331 üzenetére
Szia! És sok szerencsét az új telódhoz. És más nevében is köszönjük a te segítséged is!
-
Imi1981
veterán
válasz
Schizoka #65324 üzenetére
A térerő nekem se valami jó de az kitkaton és lollipop-on is ugyan olyan szar volt, viszont sosem volt olyan gondom hogy nem értek el vagy ne tudtam volna telefonálni. Én át szoktam állítani csak GSM-re a mobilhálózatot akkor egyből full térerő van. Persze ha mobilnetezel akkor ez nem opció.
Ezekből a képekből nem sok minden derül ki. A kijelző idő mennyi volt? Azt még rakd fel !
-
Imi1981
veterán
válasz
Schizoka #65314 üzenetére
Ha annyira merül ott más baj van! Vagy valamelyik alkalmazás szívja nagyon vagy pont kezd meghalni az akku! Én akku fogyasztásban szinte semmi különbséget nem vettem észre a kitkat és lollipop között, bár már nagyon régen volt fent kitkat.
Playról telepíted vissza az alkalmazásokat vagy mentésből (pl titanium backup - al) ? Mert ha mentésből akkor lehet az is baj mert néhány alkalmazásnál nem jó ha a kitkat - ról hozod át. -
Imi1981
veterán
válasz
szegim #65296 üzenetére
Szia. Igazából ez nem s4 mini topik de azért válaszolok.
Először is megpróbálnák egy gyári alapra visszaállítást! Ha az sem segít akkor Samsung kies - el vagy odinnal gyári rom újratelepítést. Ha odinnal csinálod (szerintem egyszerűbb) akkor a sammobile-ról tölts le romot a telódhoz. De kies-el is jó csak az néha szarakodik. -
Imi1981
veterán
válasz
dannju #65204 üzenetére
Igen a pit az ötödik fájl. Betallózod mindet oda ahova kell! Elindítod a telót download módba és rádugod a gépre és start. Mikor végez kiírja az odin hogy removed akkor lehúzod a telót az USB - ről.
Bár ha cm-et meg miui-t használtál akkor gondolom már használtad az odint is.Amúgy milyen a miui? Régebbi telóimon próbáltam de minden lassúnak éreztem.
-
Imi1981
veterán
válasz
Tesztelo.hu #65197 üzenetére
Gratulálok az s7-hez! Kicsit irigyellek :-) . Brutál jó teló a s7!
bzs73
Erre csak az tud válaszolni aki már szerelt ilyet. Szerintem itt nem sok ember van aki szerelt ilyet de azt hiszem van ilyen topik, próbálj ott kérdezni és szerintem ott tudnak is segíteni. -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
#61600768 #65133 üzenetére
Ezt írtad még korábban egy fórumtársnak : Samfirm progival kaptál 1 darab fájlt. Ezt kellett előbb kicsomagolni. Ekkor kaptál 4 darab fájlt. Ezután winrar-t megnyitottad kikerested a 4-ből a CSC fájlt és ebben van benne a PIT fájl, ezt is kikellett csomagolni.
A kérdésem az ,hogy ezután töröljem a pit fájlt a csc-ből?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest