- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
awakening87
aktív tag
válasz
Dzsana #63115 üzenetére
Szia! A Viber esete:
A telefonszámodat fogd fel felhasználónévként.Nem szükséges, hogy ahhoz a telefonszámhoz tartozó SIM kártya - amellyel regisztráltad a Vibert (megkaptad rá sms-ben a kódot vagy a telefonszámban volt a kód, amelyről felhívtak) - legyen a telefonban. Vagyis amikor kicseréled a SIM-et az újra, akkor is nyugodtan írhatsz nekik Viberen, hogy új a számod és ezt az üzenetet ők a régi számról érkezőnek látják majd. Ami igazából tárcsázva már nem (nálad) fog kicsörögni.
A számoknál szerintem nem tudod megspórolni a hívásokat, SMS-eket az új számodról, hacsak nincsen egyéb elérhetőségük. -
Diabo6
senior tag
válasz
Dzsana #57538 üzenetére
Én S2 után Lenovo-ra váltottam. De szerintem sok más olyan telefon van már piacon, ami még nem tömegcucc, ezért olcsóbb árkategória, viszont elég jó ram-ban, prociban és kijelzőben. A samsungot imádom, viszont nagyon zavart, hogy tele volt rakva minden sz.rral, ami teljesen felesleges. Pl pulzusmérő. Szép és jó, eljátszik vele az ember, de eddig is megvoltam nélküle.
Én bátran javaslom a mizuno féle telókat is. Egyre több a hasonló, számunkra névtelen márka a piacon, amiket ha jobban megnézünk, annyira nem is gyengék (persze nem mindegyik). -
Austin F.
tag
válasz
Dzsana #55122 üzenetére
"Elszomorító, hogy szinte naponta beír valaki, hogy betörött a kijelzője. Ennyire sérülékeny?"
Milliószor leejtettem már a kb. két év alatt, és csak a "króm" keret képernyő felőli, felső részéről jön lefelé a fémszínű bevonat a plasztikról, meg a hátlap felszínén vannak törésnek látszó felületi csillagkarcok.
A képernyőjén nulladik naptól fólia van, amit a gyorsboltban rakattam rá.Úgyhogy az a "gyakori" képernyőtörés inkább user error lesz.
"Lehet, nem is olyan jó dolog ez a gorilla glass, ha plexi lenne rajta, mint a többi telón, nem törne be."
Plexi rá, az tényleg remek lenne. (Nem.)
-
vwpolopg
őstag
válasz
Dzsana #55249 üzenetére
Egyébként nem röhögni, de vegyél nagyobb zsebű nadrágot legközelebb
A mai trendeknek megfelelően, a mostani farmernadrágoknak, nadrágoknak semmi nem fér a zsebébe, mert az nem trendi ha a kis ecsetfejű díszb*zinak dudorodik a zsebe. Én is ha nadrágot veszek, elsőnek a zsebét nézem meg mielőtt felpróbálom
-
törölt tag
válasz
Dzsana #54967 üzenetére
Nova premium + neon ikonok
(Neon ikonok működik free novával is)Az óra zooper widget pro + neon clocks zooper playről.
-
Notalab
tag
válasz
Dzsana #54957 üzenetére
Már végeredmény is van, mellékelek két screenshot-ot.
Nova felrak...
...téma kiválaszt+letölt (ez macerás a finnyás ízlésem miatt)
...Nova beállít (animáció sebessége, értesítési sáv eltüntetése, ikonok nevének eltüntetése)
(sajnos a widgeteket nem színezi át a választott téma, pedig az egészet azért csináltam, hogy a csiricséré színkavalkádból kissé visszavegyek, pl. szépia, vagy fekete-fehér, minimalista design...) Ez lett: -
törölt tag
válasz
Dzsana #54957 üzenetére
Fut tovább. Kényszerleállítással kilövöm ne fusson.
Tesztelo.hu: ha csak Magyarország térképet használ akkor tedd fel az ingyenes igo szülinapp appot nincs 200mb az egész.
Ha a mókolt igot használod és fel tudtad telepíteni sdre de nem menti a beállításokat problémád van akkor ezt találtam egy oldalon idézem..."KA50 megoldását megerősítem! (Galaxy S4 (GT-I9505) Lollipop (5.0.1))
SD kártyára telepítettem, és Here 2014 Q3 térképpel frissítettem. Utána a következő tartalommal létrehoztam egy sys.txt fájlt:
[debug]
max_memory=400000000
reserve_memory=15000000[folders]
data="/storage/emulated/0/igo"
sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"[network]
available=1[http]
enabled=1[tmc.src.http]
enabled=1[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"[activation_manager]
activate_google_naviextras=0
activate_online_speedcam=0
activate_community_speedcam=0
activate_http_traffic=0[tmc-http]
enabled=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"Elmented, és közvetlenül bemásolod az IGO mappába. A következő indításkor 10-15 másodperc fekete képernyő után indul, és voila!!! "
-
Notalab
tag
válasz
Dzsana #54943 üzenetére
Régebbi telómon volt Nova, de az a mókolás (nem értek hozzá) járulékos hozadéka volt.
Szóval: ha szeretném feltenni egy gyári állapotú 9506-ra, akkor csak letöltöm a Play-ről, és telepítem, azt csókolom? Gondolom egy újraindítás után alapértelmezettnek kell állítani, vagy ilyesmi. Vagy máshogy kell?
A TW-t nem merem csak úgy letiltani.
Továbbá, ha jól látom akkor "témákat" lehet letölteni hozzá.
És ha nem tetszik semelyik, akkor törlés, és "visszajön" a TW?
-
válasz
Dzsana #54383 üzenetére
Szia! Ha mezei felhasználó vagy, akkor semmi szükséged a knoxra. Ez egy alapvetően üzleti felhasználóknak szánt biztonsági cucc. Ha pl. neked a céged adja ezt a telót céges telónak, akkor joggal várja el, hogy a cég adatai ( üzenetek,SMS-k, bármik ) biztonságban legyenek, tehát illetéktelen ne férhessen hozzá a telód egy esetleges biztonsági rését kihasználva. Tehát, ha reggel beérsz a melóba, elindítod a knoxot, és onnantól kezdve minden tevékenységed a telón egy zárt, szeparált környezetben történik, ahol garantálva van, hogy pl. a többi alkalmazások közül olyan, aminek egyébként jogosultsága lenne hozzáférni a mailjeidhez, SMS-hez, névjegyekhez, nem fog tudni hozzáférni, és így nem kerülhet semmilyen adat illetéktelen kezekbe.
Nekem már rég 0x1 a knox státusz, és ezért nem is tudom használni a knoxot ( mondjuk nem is akartam soha ), ha rányomok, megnyílik ugyan, de kis gondolkodás után ( Kérem, várjon...) be is zárja magát. Ha úgy gondolod, hogy valaha szükséged lesz rá, akkor inkább ne mókolj semmit a telón ( ne rootold Cf-Autoroot-l, ne tegyél fel custom recoveryt, custom romot, stb. ), bár nem hiszem, hogy egyszerű felhasználóként sok hasznát vennéd. -
ad4m1337
aktív tag
-
lkristóf
senior tag
válasz
Dzsana #54383 üzenetére
Én se vagyok nagy guru ezt találtam itt fórumon: [link] szóval ha ügyesen csinálod a dolgokat akkor nem ugrik a knox és megmarad a garanciád, ha meg ugrik a számláló akkor nem lesz többé garis a telefonod. Szóval amit én eddig tudok róla, hogy ez egy számláló ami alapból nullán áll Knox 0x0 és ha valamit próbálsz ügyeskedni pl romot cserélni rajta akkor ugrik 0x1re és elszállt a garanciád. Úgy tudom, hogy nem minden romtól meg root -tól ugrik a gari de ezt majd a szakemberek megerősítik.
Előbb inkább kérdezni kell minthogy csak úgy nekiesni valaminek.
-
lkristóf
senior tag
-
BalanceR
addikt
válasz
Dzsana #54346 üzenetére
Az üvegfólia jó cucc, de csak karc ellen, egy leejtés energiáját nem tudná elnyelni.
A szilikontok is szerintem maximum a stabilabb fogást, karcmentes hátlapot biztosít, de egy leejtést az sem fogna fel.(Havernak székről csúszott le pofára, az s4, hiába volt S-line tokban, repedt a képernyő...)
Komolyabb védelmet, csak valamilyen protective case, vagy fliptok adhat.
Én ilyen tokokat használok, eddig beváltak, volt már benne padlózás, de a tok sarka felfogott mindent. -
-
Valken
tag
válasz
Dzsana #54316 üzenetére
Hiba nálam nem jött elő, egyik rommal sem, kivéve, amikor még Advance-on összevissza romolgattam és a CM nightly-kat pakoltam fel ész nélkül.
De ott ez benne is volt a pakliban.
Az S4 telefonomat 4.3-mal vettem, alapvetően semmi gondom sem volt, a 4.4.2-vel sem és az 5.0.1-gyel sem, csak az a fránya akkuidő... Az nagyon rossznak tűnik.
-
Valken
tag
válasz
Dzsana #54302 üzenetére
Minden csak nézőpont kérdése...
Amikor S Advance telefonom volt, majd megőrültem, hogy mennyire "riceg" a touchwiz, mennyire lagol, szaggat, de amikor megmutattam 5-6 ismerősömnek, ők nem látták ezt, szerintük teljesen jól működött a telefon.
Van, akit nem zavar, hogy naponta kell töltenie a telefont, mert lemerül, de sokan minden percet ki akarnak sajtolni az aksiból, mert tudják, hogy mire képes, csak éppen esetleg nem ezzel a rommal.
Szintén akad, akiknek nem tűnik fel, hogy 2 másodperc is eltelik, ha váltogat a menüben, de aki a 0.5 másodperchez szokott hozzá, annak ez szintén zavaró lehet.
Csak ennyi.
Sajnos én is a kritikusabb emberek táborába tartozom, szeretem, ha egy ilyen kategóriájú készülék azt nyújtja, amit elvárok azért, amiért anno ennyit fizettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mozilla Firefox
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest