Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
bwin.party #67265 üzenetére
Vidd be a Szolgáltatóhoz! Ez itt nem téma, ez warez.
-
Black_Raven
veterán
válasz
lalja11 #67228 üzenetére
Szerintem meg senki nem mondta hogy vidd Samu márka szervízbe. Add be egy gsm boltba, ami szervíz is, vagy vállalnak javitást, és aránylag olcsón megjavitják, és olyan alkatrészt tesznek bele, ami jó is bele.Legalábbis az én környékemen már mind a javitásokból él évek óta, nem az eladásból. És nem horror árakon javítanak.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
ArthurShelby #67051 üzenetére
Szia. 4.3-4.4-hez nem kell cf-autoroot. Simán letöltöd hozzá a TowelRoot-t , install apk, futtatod és kész+Playről SuperSU.ennyi a root.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ozeviktor92 #66954 üzenetére
+1
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
Imi1981 #66925 üzenetére
Szerintem a legjobban az szívja, hogy minden app szépen a 3szorosára hízott, ráadásul a Futó appok közé rakta magát, állandóra.lelőhetetlenül, mivel újraindul, ha leállitod. Az órajelet meg tuti csak roottal lehet szabályozni.De mivel Te nem tudod optimalizálni rendesen, mint halottnak a csók annyit ér.
(próbáltam)
Szerintem a Te akksid teljesen jó még. 1 év altt kb ennyit veszít. Abból indulj ki hogy a két éves akksid mennyit birt régen.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
ozeviktor92 #66890 üzenetére
Az jó hír.
-
Black_Raven
veterán
válasz
ozeviktor92 #66886 üzenetére
De ha szofveresen nem akad, miért nem úgy használod a videolejátszást? Próbáld ki a VLC for Androidot.Filmeket én azzal nézek, és jó, megy minden rajta.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
Pietrosz #66842 üzenetére
De csak azért mert: a gyári romra nem lehet Xposedet rakni, a custom romon, meg nem lehet eltüntetni. Viszont a Magiskal elvileg lehet rootolni(más telókat lehet)igy valakinek, akinek gyári szűz rom van, annak kéne próbálni a rootolást, hogy elbír e a Magisk az s4-el.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
tomiivagyok #66792 üzenetére
Irtam privátot!
-
Black_Raven
veterán
válasz
tomiivagyok #66792 üzenetére
Ezért kérdeztem, mert customon szokott ez lenni.Akkor elvileg sikerülni fog.De lassitott neten vagyok, nem igazán megy a linkelés, sorry.
-
Black_Raven
veterán
válasz
tomiivagyok #66790 üzenetére
Arra nincs tippem, de customnál visszatérés után szokott ílyeneket produkálni. Sztem ha 5.0.1 4+1 fájlost raktál fel, rakj fel egy 4.4 kitkat 4+1 fájlost hátha rendbe jön. Vagy vissza viheted a szerelőhöz...LineageOS-en jó volt?
-
Black_Raven
veterán
válasz
tomiivagyok #66788 üzenetére
IMEI meg van még? Ha igen tegyél fel másik 4+1-et.
-
Black_Raven
veterán
válasz
masssza29 #66774 üzenetére
Ha van TWRP recovery, akkor gombokkal belépsz TWRP-be, és összedugod PC-vel. és látni fogod a Belső tárhelyet. Ott bármit tudsz menteni illetve törölni. Ha nincs TWRP, akkor Odinnal tudsz flashelni rá. Más megoldás nemigen van, illetve ha be tudsz lépni gyári recoverybe és fejből megy az FR billentyű kombináció.
Ha eladtad, megkéred a vásárlót hogy kezdjen Factory Resettel. -
Black_Raven
veterán
Szerintem csinálj egy full backup-ot TWRP-ben az menti az EFS mappát(de pipáld ki). Felrakod a Nordikot, ha elszáll az imei,Odinnal flashelesz egy TWRP-t és visszaállitod a mostani rendszert EFS mappástól mindenestől.Ha találsz másik appot ami lementi az más.De a TWRP Backup-ot NE felejts el átmásolni SD kártyára.
-
Black_Raven
veterán
válasz
szemmelver #66646 üzenetére
Szép.
Legközelebb ne nyomd izomból a bekapcs gombot.
-
Black_Raven
veterán
válasz
szemmelver #66644 üzenetére
Ha az akksi lemerül, akkor csinál ilyet, tégla lett belőle. Töltsd fel egy 2 órát. Utána próbálj Recoveryből egy factory resetet.Ha nem tér észhez úgysem, Odinnal új romot kell raknod.
-
Black_Raven
veterán
válasz
szemmelver #66641 üzenetére
Az már nem acélos.Kb 4 óra a normál, de új akksival 5 is megy.Még ne dobd ki, de ha 2, vagy kevesebb a SOT, gondolkozz egy akksi vásárláson.
-
Black_Raven
veterán
válasz
sandorzsolt #66636 üzenetére
Melyik Kingroottal próbálod, mi a verzió száma?
-
Black_Raven
veterán
válasz
sandorzsolt #66633 üzenetére
Nem kell neked semmiféle mobil Odin.Van Kingroot 5.0.1-re. Van amikor 3-4szer is rá kell engedni, de tudja rootolni.Ha sikerül a root, a Playről rakd fel a Rashr nevű appot.Rashrból felteszed a TWRP recoveryt a tipusnak megfelelőt, abból meg a LineageOS-t.kész...
-
Black_Raven
veterán
válasz
sandorzsolt #66628 üzenetére
Melyik android van a telódon? Kitkat vagy Lolli?
-
Black_Raven
veterán
Á, az s4 szebb
-
Black_Raven
veterán
válasz
szeljanos #66290 üzenetére
Töltsd le ezt a telóra a .img végűt és tedd fel Rashr-ból.(play)A download mappából másold át mappán kivülre a TWRP.img-t.Megnyitod a Rashrt adsz neki root jogot.Utána Recovery from Storage menüpont rákattintasz a TWRP recovery.img-re és flash egy reboot és fönnt van a TWRP. Nem kell odin.A lényeg hogy a .img végű legyen.[link]
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #66269 üzenetére
Ebben kéne root hozzáférésnek lenni, csak nincs bug report még.(majd lesz) picit még korai, de használható akinek megfelel
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest