Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #41710 üzenetére
Azért nem teljesen pápá garancia, mert pl egy kijelzőcserénél nem nézik a knox ot.....sőt egy akkumulátor cserénél se.....
-
N.otorious
senior tag
Én a privát számot szeretném tiltani, ha ismeretlen de nem privát, az jöhet...... de akkor ez csak a privátot tiltja, ami nekem tökéletes.
-
N.otorious
senior tag
De ez az ismeretlen szám, csak a privát számra vonatkozik, nem úgy érti, hogy ami nincs mentve azt is tiltja?
-
N.otorious
senior tag
Nem tudtam, köszönöm.... minden nap tanul valamit az ember......
-
N.otorious
senior tag
köszönöm
-
N.otorious
senior tag
Ismeretlen számok letiltása hogyan oldható meg s4-en?
-
N.otorious
senior tag
Esetleg valaki nem tudna készíteni egy videót erről a root módszerről? Csak, hogy biztosra menjek....
-
N.otorious
senior tag
Notably, the Android 4.4.3 KitKat update is an incremental update from Android 4.4.2 KitKat and brings security enhancements and various bug fixes. Further, Google is said to bring few more fixes with its new update which include fixes for data connection loss, random reboots, missed calls and various camera bugs. Other than existing bug fixing, Android 4.4.3 is said to not bring anything significantly new in terms of features and UI interface.
-
N.otorious
senior tag
Nekem lenne egy eladó dongle -em ha érdekel, azzal vezeték nélkül megjelenik a telefon képe a tv-n.
-
N.otorious
senior tag
válasz
férfiállat #40501 üzenetére
64 est is
-
N.otorious
senior tag
válasz
vinyei93 #40362 üzenetére
Odinnal tudod frissíteni, a rom amit rajta van, valószínű más régiós mint a telefon, ami nem befolyásolja a garanciát, csak nem frissít magától. Regisztrálj be a sammobilra, keresd ki a magyar romot, mikor rámész alul van az odin linkje, (Odin 3.09) azt töltsd le, szedd le a romot az odin mappába, tömörítsd ki, odint megnyitod, AP ba nyisd meg a romot, telefon kikapcs majd *power + hang le + menü gomb hosszan nyom ---> volume up ----> usb-vel rádugod a telefont, vársz amíg odin felismeri, start.....
*(Mikor újra bekapcsolod a telót akkor látsz majd pár adatot, és ha a knox 0x0 akkor tényleg garis a telód, ha 0x1 akkor nem)
-
N.otorious
senior tag
válasz
vrgkrisztian #37600 üzenetére
Ha nem világít azt hiszed, hogy kikapcsolt?
-
N.otorious
senior tag
Valaki tudna egy linket az új német 4.4.2-höz?
-
N.otorious
senior tag
Valami vélemény van az új 4.4.2 ről?
-
N.otorious
senior tag
Üdv.!
A Black edition rom felrakható sima s4-re?
GT-I9505 Ireland (Three) (Black Edition) 2014 May 4.3 I9505XXUENAA
-
N.otorious
senior tag
S4 -hez lehet venni vízálló tokot..... ami vízálló... yútub......
-
N.otorious
senior tag
válasz
Csocsesz75 #36077 üzenetére
Nekem mindegyiknél ott volt, be lehet állítani, hogy ott legyen vagy nem. De olyan is van, hogy valamelyik task killer bezárja.
-
N.otorious
senior tag
Soha nem volt még problémám a sygic-el, pedig használom pár éve.....
-
N.otorious
senior tag
Üdv. emberek!
A magyar független 4.4.2 gyári romot valaki be tudná nekem linkelni, mert samsungéknál elég karcsú a letöltés.
Köszönöm!
-
-
N.otorious
senior tag
Miért csak a 1.6 -nál marad a számláló 0x0?
4.4.2-t sikerült már valakinek rootolni?
-
N.otorious
senior tag
Megjött amire mindenki várt!
Samsung Knox 2.0 leverages Galaxy S5 features for better security
-
N.otorious
senior tag
Most akkor miért is jó az S5? Van benne valami nagyon új, nagyon fasza dolog, vagy semmi extra..?
-
N.otorious
senior tag
válasz
gaborcsonka #31138 üzenetére
Független a teló, tmobilos a kártya....
-
N.otorious
senior tag
HELP!
Már a leaked 4.4.2 nél is tapasztaltam, és most a full verziónál is, hogy néha ha hívok, vagy hívást fogadok nem hallok semmit, de ha kinyomom, újratárcsázok, vagy újrahívnak általában működik rendesen. Mi lehet a problem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
N.otorious
senior tag
Titkos Samsung mobil került fel az eBayre
-
N.otorious
senior tag
A 4.4.2-őt sikerült valakinek rootolnia? (leaked rom)
-
N.otorious
senior tag
AT&T Galaxy S4 Android 4.4 KitKat firmware leaked (I337UCUFMLD)
-
N.otorious
senior tag
válasz
Ghostman78 #29119 üzenetére
Értem, köszönöm...
-
N.otorious
senior tag
Ez az N5-ös .4.4.2 szerintem jó, nincs vele semmi baj.........és ennél a kernel már 3.4
-
N.otorious
senior tag
válasz
szabo.norbi #28859 üzenetére
Igen, és teljesítményben sem hűdejó szerintem....
-
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #28756 üzenetére
Talátam egy fórumot, ahol megoldották ezt a hibát, de nem értem HELP!
created a cwm flash able fix for the extSdCard problem. Here's his post: here
All it does is edit /etc/permissions/platform.xml and add a group to WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Original:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
</permission>Add the media_rw group:
<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >
<group gid="sdcard_rw" />
<group gid="media_rw" />
</permission> -
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #28755 üzenetére
Mégse jó.....
Sd-kártya hozzáférés megtagadva.......(sygic)
-
N.otorious
senior tag
Ez az újabb 4.4 már kezeli az sd-t!
-
N.otorious
senior tag
Van olyan Google 4.4.2, ami tényleg az ami a S4 GPE-n található? (semmi belepiszkálás, csak az amit a google kiadott az s4-re)
Ha van, azt trükközés nélkül odinnal fel lehet rakni?
Ha fel lehet rakni, ugrik a knox?
-
N.otorious
senior tag
válasz
EasyKnight #28658 üzenetére
Ez az 1.1.6 rootolja a teszt kitkat-et is?
-
N.otorious
senior tag
Telefonról formáztam, de ugyan az a hiba, sygic-nél ha belépek: sd kártya hozzáférés megtagadva....
-
-
N.otorious
senior tag
Fent van a sammobilos 4.4, és valamiért (látja az sd-t de) nem tudok másolni rá vagy törölni róla??
Ötlet? -
N.otorious
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #28487 üzenetére
Az sdk-s verzióhoz nem kell root, de nekem nem akar öszejöni...
-
N.otorious
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #28477 üzenetére
Now it's easy to create high-quality video of your app, directly from your Android device. Android 4.4 adds support for screen recording and provides a screen recording utility that lets you start and stop recording on a device that's connected to your Android SDK environment over USB. It's a great new way to create walkthroughs and tutorials for your app, testing materials, marketing videos, and more.
Amire gondoltál, az az, hogy le kell szedni egy SDK nevű progit, és usb-n keresztül tudod felvenni a képet...
-
N.otorious
senior tag
Jahh, és rút is kell hozzá!
-
N.otorious
senior tag
válasz
Devilhun_HUN #28477 üzenetére
Én nem találtam olyat, úgyhogy szerintem nincs....de egy jútúb video szerint az egy + program amit a playről kell leszedni.....
[link] -
N.otorious
senior tag
Jan.12.
Exclusive: N9005XXUENA6 – Leaked Android 4.4.2 KitKat Test Firmware for Galaxy Note 3 (SM-N9005)
Jan. 13.
Breaking: Android 4.4.2 KitKat rolling out to Galaxy Note 3 (SM-N9005)
érdekes.....
-
N.otorious
senior tag
válasz
szabo.norbi #28425 üzenetére
Nem vettem észre akkuban különbséget, gyorsnak is ugyan olyannak tűnik....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest