- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Alister71 #67325 üzenetére
Infra? Nem is tudtam hogy van benne.
A (Samsung) TV-t J5-tel is tudom vezérelni, lehet ezért nem hiányzik. A led még ami volt benne, de az inkább zavaró volt mint hasznos. Az ujjlenyomat, a gyorsabb prci és a 7-es gyári android (8.1-es experience) a fém ház és hátlap, a 5,2-es kijelző mindenképp előrelépés, még ha nem is S sorozat. -
amoledus
aktív tag
válasz
Alister71 #67149 üzenetére
Egy jo akksival azert erdemes lenne kiprobalni ,ha van ismerettsegi korben ilyen, sajat toltojevel volt toltve ,azzal minden ok/autos toltovel volt hasznalva ?
Egyebkent mar megszolgalta az idejet nem csoda ha elojon valami hiba , iphoneokon napi szinten cserelek toltesvezerlot ennel fiatalabbakon,ugyhogy nem meglepo -
paveli6901
csendes tag
válasz
Alister71 #66867 üzenetére
Probálkoztam pl. Imperium v.17 fözött ROM-al is.
Avval sem volt jobb az aksi idő. Viszatettem a gyárit és utánna kapott új aksit.
Titanium backup-pal jegeltem az általam ismer összes fagyaszható "felesleges" programot.
Ha nem softveres probléma, akkor mi okozhatja még ezt a problémát?
Nagyon rég óta van Samsung telóm de ilyen problémával még nem találkoztam.
Valakinek ötlete, tanácsa aki jobban ért hozzá mint én? -
flegga92
senior tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #66189 üzenetére
Lehet, hogy csak a szemem ver át, de nekem úgy tűnik, mintha egy kicsit átkalibrálta volna a kijelzőt. Eddig azért használtam a CM romokat, mert abba lehet manuálisan kalibrálni a fehéret, a gyári ehhez képest elég sárgásnak tűnt, pláne egy másik újabb Samsung mellé téve.
Most viszont nagyon szép fehér és kontrasztos, de ez már a frissítés után is rögtön feltünt. -
FireShadow
senior tag
válasz
Alister71 #65214 üzenetére
En is erre a következtetésre jutottam.
Viszont itt van 2db egyszerre vett S4, 3 gép (Win10 desktop, 2 laptop win 7-el), és SEMELYIKkel nem müködik az Odin és nem értjük miért. Probaltunk több kabelt, több odin verziot, zadig összes driverét (heimdallal nagy nehezen müködik de az is mindenféle errort ir libusb-vel kapcsolatban).
Heimdallal a 4+1 romokat hogy kell felrakni?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Alister71 #65183 üzenetére
Igen én is vissza raktam a twrpt.De minden kifogástalan.Egyet néztem ha flash után nincs dalvik törlés ott twrpben nem minden 100%on működik.Nekem idáig jó, de extra gyors csak animáció tuninggal megy.
Lord Vader Snapshot szar, ne rakd fel kipróbáltam, Nightly jobb a 08.21 penge. -
mayhew
csendes tag
-
Black_Raven
veterán
-
geza844
aktív tag
válasz
Alister71 #64492 üzenetére
Hát, nem vagyunk egyformák, és ez így van jól
Nekem kifejezetten nem tetszenek a vékony telefonok, viszont szeretem ha sokáig bírja az akku, és nem szeretek magammal power bankot cipelni. Mindezekből következik, hogy az S2, amit most használok, most így néz ki
Sőt, olyannyira bele vagyok buzulva ezekbe a nagy akkus telefonokba, hogy egyszer majdnem rendeltem magamnak egy Oukitel K10000-est
Ez majd 2,5-szer nehezebb teló, mint egy S4-es
Aztán végül egy S4 felhizlalása mellett döntöttem. Barátnőmnek is S4 van, és neki nagyon bevált. Persze ő is ki van akadva attól, hogy mit fogok szegény telóval művelni
-
zseko
veterán
válasz
Alister71 #64459 üzenetére
Nekem is kellene végre egy aksibarát rom, mert azért az (éjjel) 5-6 óra alatti 48%-os esést kissé sokallom.
Bár, van egy STweaks progi a romban, ott a cpu-tuning résznél a Default cpu governor az gyárilag alucard-ra van állítva. Ha ott átteszem pl ondemand-ra vagy conservative-ra, az segíthet kevesebb aksit enni? -
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64406 üzenetére
Nekem is jó a Bt, eddig nem tapasztaltam hibát, bár én csak file-t küldtem vele. Nekem UHOJ2 a baseband.
Viszont kéne egy gyári romos képernyőmentés a telefon névjegyéről ahol írkálja az adatokat. Hogy tudjam módosítani és akkor tudnám használni a Sure progit. Nincs véletlenül ilyen mentésed? -
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64345 üzenetére
Nem is a sebesség miatt tenném vissza, hanem csak az akksi tesztje miatt.
Egyébként nem hiányzik a gyári. Sokat gondolkodik. Az rr jóval gyorsabb volt. Most egy s6 portot használok, mert az s7-es romnál az érintőgombok nem akartak világítani pár perc után és senki nem tudja a megoldást rá, pedig az a rom tetszett. Ez az s6 port is teljesen jónak tűnik eddig, de az rr-t várom igazán. -
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64343 üzenetére
Én már nagyon várom. Kipróbáltam mostanában sok romot, de legjobban az rr tetszett. Ha az akksival jobban bánik, akkor az marad. Érdekes, hogy majdnem minden rommal jobban merül a telefon mint korábban. Vissza kéne raknom a gyárit és csinálni egy összehasonlítást, mert ha azzal is merül, akkor lehet hogy az akksi kezd gyengülni. Csak nincs kedvem hozzá.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64325 üzenetére
Az nekem is jó lenne, csak éppen nagyon merül vele a telefon. Ez az egy idegesít benne. Írták, hogy cynergy kernellel nem merül annyira. Persze, mert fel sem tudtam rá tenni, érdekes, mert az own romra meg simán felment, de nem segített, azzal is merült nagyon. Eddig a 05-20-as rr meg az aicp volt csak tűrhető akksi időben.
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64314 üzenetére
Nekem semmi gond a hálózattal. Az app drawer probléma nova launcherrel orvosolva, mostmár csak az akksira leszek kíváncsi. Használom kicsit amíg beáll.
Ami cm alapú romoknál nem tetszik, hogy a quick settingsnél nem minden romban tudok ugyanannyi csempét vagy mit tenni. Rr-ben lehet a legtöbbet. Illetve valamiért a cm romoknál nincs akkora fényerő mint a stock romon. Ezt sem értem. Na meg az akksi. Eddig az aicp meg a 05.20-as rr volt csak ami jobb volt akksiban. A többi gyalázatos. -
törölt tag
válasz
Alister71 #64314 üzenetére
Van ott valami szöveg a telepítés leírás végén. Nem lehet hogy emiatt dobálja el a hálózatot?
"When prompted in The welcome Screen Untick "Diagnostic Data" Otherwise you wont Have Correct network"
Nem értem hogy hogy nincs alkalmazások gomb (gondolom erre értetted az almenüt). Képeken is ott a gomb meg videókon is van.
-
Valken
tag
válasz
Alister71 #64238 üzenetére
Felraktam én is. Jóval pörgősebb, mint az RR, remélem az akkuidő is kellemesebb lesz.
Javasoltak rá Synergy kernelt is, de amit találtam, az nem ehhez a verzióhoz való és elvileg csak a töltést gyorsítja, ha jól vettem ki az XDA-s kommentekből.
Az akkumulátor menüben nem lehet annyi mindent állítgatni, mint az RR-ben, ez nem tudom, hogy mennyire lehet lényeges, ez a 'Doze' mód nekem még egy kicsit kínai, lehet, hogy ebben benne sincs.
-
Valken
tag
válasz
Alister71 #64220 üzenetére
Nekem sajnos nem "állt be" az üzemidő, pedig fél éves az aksim, de iszonyatosan merül az RR rommal, bár ez az egyetlen negatívum, amit el tudok mondani róla (bár a gyors merülésre XDA-n is panaszkodtak).
Pár napja viszont kijött az OwnROM, amit szintén az RR-es srác csinált (vagy legalábbis közreműködött). Próbálta esetleg már valaki?
-
zseko
veterán
válasz
Alister71 #64216 üzenetére
Én a JDCTeam-es AOSP 6.0.1-et raktam fel, ettől jobb lehet? Aksi itt is szépen merül használat közben, bár még csak pár napja van rajta. Pár megszokott samsungos dolog hiányzik ugyan, de rettentő pörgős lett a gyárihoz képest, így már nem is érzem szükségét lecserélni, pedig most lett 3 éves, de mintha új telefonom lenne
-
ett
aktív tag
válasz
Alister71 #64222 üzenetére
Tegnap este feltöltöttem 100-ra, aztán levettem, beállítottam az ébresztést, megnéztem az email-eket, és hopp, máris 98% lett. Mielőtt lefeküdtem volna aludni megnéztem hogy keresett-e valaki és ennyi. 96%-on tettem el. Durva, hogy ennyi piszkálástól kapásból 4% lement. Utána meg 7 és fél óra alatt lement 5%, ami a gyári romtól kicsit jobb, azzal egy százalékot merült óránként. Bár volt már hogy ettől is jobbat produkált amikor nem nyúltam hozzá, szóval a standby résszel nincs gond.
Nem tudom mit csináljak már, mert egyébként nagyon tetszik ez a rom. Eddig ez a legjobb custom rom amit próbáltam, csak bírná az akksi is végre. Lehet megvárom a következő frissítést. Addig töltögetem sűrűn. -
HawerKing
őstag
válasz
Alister71 #64216 üzenetére
Ocsem beszaras milyen franko kis rom ez a RR
Millio telon millio romot kiprobaltam mar de ilyen remekul testreszabhato am megis letisztult villamgyors kis romot meg nemigen lattam, eddig nagyon stabil es gyors, semmi sallangremelem hoszab ideig kepes lesz stabil maradni jo akumlator uzemidovel
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest