Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Sikerült megcsináltatnom a galaxy s plus-om. Sima adatkábeles frissítéssel nem lehetett megoldani, csak box-al. De 2500ft-ból megúsztam a dolgot.
-
dredjudge84
őstag
válasz
chubby2o6 #61394 üzenetére
Ha ezt fel tudnám tenni akkor a komplett rom is felmenne, de mindig megáll az odin a setup connectionnél, egyszerűen nem megy ott tovább. Sajnos mindenképpen meg kell csinálnom mert kölcsönbe van nálam, amíg az s4em visszaér a szervizből.
awakening87
em feltétlenül ugrik a gari. Nekem is 0x1 volt, és alaplapot cseréltek benne gariba.
-
dredjudge84
őstag
válasz
awakening87 #61387 üzenetére
Sajnos ez sem segített. Nem tudom mi lehet a baja a telefonnak, de már nagyon dühít, és el vagyok keseredve.
-
dredjudge84
őstag
válasz
awakening87 #61381 üzenetére
Megcsináltam, de ugyanúgy megáll az odin mint a fentebbi képen a setup connectionnél.
-
dredjudge84
őstag
válasz
awakening87 #61376 üzenetére
ÉS úgy hogy lehet elindítani a rendszert?
-
dredjudge84
őstag
válasz
chubby2o6 #61318 üzenetére
Én megynitom az odint, de nem tudom elindítani a flashelést mert ugye nem látja a telót. Van egy olyan is a telón, hogy home+volume up+bekapcs, ekkor valami ramdump mode force upload módba kapcsol be, akkor látja az odin is, csak mikor elindítom a flashelést, akkor a setup connection résznél megáll a dolog.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Tudom, ez nem galaxy s plus topic, de az elég kihalt már, és amúgy is ide szoktam írni az s4-esem miatt, ezért itt kérek segítséget a következőre:
Olyan gondom lenne, hogy van egy samsung galaxy s plus telóm, amin 4.4.4-es cyanogenmod volt. Fel szerettem volna tenni az 5.1.1-et meg egy frissebb twrp-t, és most bekapcsoláskor a twrp jön be, de az is 3 másodpercenként csak újraindulgat. Se a rendszer nem jön be se a twrp, csak a download mód, de ott meg nem tudok odinnal ráküldeni semmit, mert a win 8.1 azt írja ki mikor rádugom download módban a telót, hogy ismeretlen usb eszköz. Most lehet valamit tenni, vagy tégla lett a teló?
Nem az enyém a teló, ezért fontos lenne hogy jó legyen! Köszönöm előre is!
-
dredjudge84
őstag
Mégegyszer felteszem a kérdést a biztonság kedvéért:
Ha odin flash közben bootloader flash résznél megszakítom a flashelést, azt észreveszi a szerviz vagy sem? Mármint helyre tudják-e hozni, vagy sem?
-
dredjudge84
őstag
válasz
the radish #60898 üzenetére
Attól még garis neki akkor is ha 1-es a knox. Nekem is az volt, először sim olvasót majd alaplapot cseréltek benne gariban, és jól jártam volna ha működne rendesen a teló, mert most újra 0 a knox.
-
dredjudge84
őstag
válasz
migabi24 #60867 üzenetére
Ha mondjuk odin flashelés közben lerántom a kábelt mikor a bootloadert flasheli, akkor ha garis a teló van rá esély hogy cseréljék?
Csak azért mert már 4szer volt szervizben, már fődarabcserés volt de most is szar, most állandóan újraindulgat. Volt bevizsgáláson de állítólag hibátlan és nem kapok csereutalványt, így szét akarom cseszni, hogy ne tudják javítani.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi történik, ha mondjuk odinnal frissítek szoftvertde közben lehúzom a gépről a telefont? Utána download módba be lehet menni és újrakezdeni, vagy akkor már csak szerviz segíthet?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Most jött vissza a szervizből az s4-esem, és felfrissítették 5.0.1-re. A kérdésem, hogy ha odinnal visszarakom a gyári 4.4.2-t, akkor ugrik a knox?
-
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ha odinnal gyári 5.0.1-ről visszaállok gyári 4.4.2-re, akkor ugrik a knox? Most volt fődarabcserés gariba a telóm, előtte 1es volt a knox, mert megrootoltam, de most újra 0 lett hála az új alaplapnak, és nem akarom hogy újra 1es legyen. Így is mák volt sztem, hogy 1es knoxal gariba megjavították.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van egy s4 i9515 típusú készülékem. A teló vodafone-os. A gondom az hogy felfrissítettem a hivatalos 5.0.1-re, aztán pár napra rá egy freset elkezdte kiírni, hogy sim hiba, és indítsam újra a telót. Ezt eljátszotta kb 10 szer 2 óra alatt, meguntam és odinnal visszaraktam a hivatalos 4.4.2-t, azóta meg egyáltalán nem érzékeli a simet. Másik kártyát is próbáltam, azt se. Mit lehet tenni? Sajnos már nem garis mert egyszer volt rootolva, és a knox átváltott 1re.
Azóta beadtam a győri szervizbe tegnap, ma mehettem érte. Beraktam a simet, nyomta egy gyári beállításokat, belőttem a dolgokat a telón, és fél óra után kiírta hogy nincs sim, indítsam újra. Restart megvolt, azóta megy, viszont a szerviz nem vdh hanem xeh szoftot tett rá. Mivel már most egyszer kiírta hogy nincs sim, gondolom nem sokáig fog menni a dolog. Viszont a szervizelés érdekes volt!
A kezembe nyomták ma a telót meg a jótállási jegyet, és kész! A jótállási jegyre semmit nem írtak, papírom sincs arról, hogy náluk volt a teló! A munkalapszám, amit leírtam a samu üf szerint nem létezik.
Szerintetek most ilyenkor mi a pénisz van???
Update: Most egy 5 perces hívás után megint kiírta hogy nincs sim. És láss csodát restart után már abszolút nem látja! Új restart most újra működik. Nem értem én ezt.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van egy s4 i9515 típusú készülékem. A teló vodafone-os. A gondom az hogy felfrissítettem a hivatalos 5.0.1-re, aztán pár napra rá elkezdte kiírni, hogy sim hiba, és indítsam újra a telót. Ezt eljátszotta kb 10 szer 2 óra alatt, meguntam és odinnal visszaraktam a hivatalos 4.4.2-t, azóta meg egyáltalán nem érzékeli a simet. Másik kártyát is próbáltam, azt se. Mit lehet tenni? Sajnos már nem garis mert egyszer volt rootolva, és a knox átváltott 1re.
-
dredjudge84
őstag
Szétnéztem de 9515re semmit nem találtam sajnos.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
I9515re tud valaki egy jó romot? A gyáriból már kezd elegem lenni.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
dredjudge84
őstag
Köszi a segítséget!
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
I9515-re tudnátok ajánlani valami jó rom-ot? A gyáriból már elegem van.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
I9515-re melyik szerintetek a jelenleg legjobb fw? A gyáriból kezd elegem lenni.
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm!
Azt hittem, hogy a zene alkalmazás eltűnt belőle, de végül megtaláltam, így egyelőre csak letöltöm a firmware-t hogy meglegyen, de még nem állok vissza.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van egy vodafone-os s4 value edition készülékem. Tegnap talált frissítést a teló, és felfrissítettem lollipopra. A kérdésem, hogy vissza tudok-e állni kitkat-re? Valahonnan le tudom-e szedni az előző firmware-t?
Köszi a válaszokat.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Meg lehet oldani azt, hogy routeren keresztül dlna kapcsolattal lejátsszak filmet a telón, a routerre kötött vinyóról? Mi kell hozzá, milyen progi?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ki lehet valahol kapcsolni azt az opciót, hogy a home gomb kétszeri megnyomásával bejön a hangvezérlés?
-
dredjudge84
őstag
Annyira segítőkészek vagytok, hogy az hihetetlen!
Tudom, hogy béna vagyok, de nem találom hol lehet bekapcsolni a gyári böngészőben a sortördelést! Valaki leírná?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Hol lehet a böngészőben bekapcsolni a sortördelést? i9515-ről van szó.
Köszönöm előre is!
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni akármelyik böngészőben a sortördelést?
Egy észrevétel: Már az s4 value edition-höz is lehet kérni házhozjövő javítást!
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Van egy 1 hetes s4 value editionom, amit a vodanal vettem. Az a gondom a teloval, hogy random mod ujraindulgat a telo. Ujratettem a gyari romot de a gond tovabbra is fenn all. A kerdesem hogy custom rom megoldana a gondot, vagy szervizeltessem? Nem szivesen vinnem a szervizbe hogy szetszedjek, viszont ha rootolom ugrik a knox. Ti mit tennetek?
-
dredjudge84
őstag
Na megcsinálta, de ugyanúgy lefagy a teló. Úgy nem lehet valahogy újrahúzni a firmwaret, hogy minden törlődjön a telóról? Mert minden telepített progim, és beállításom megmaradt.
-
dredjudge84
őstag
Belinkelnéd a topicját? Én nem találom!
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni! Kedden vettem egy i9151 típusú telót a vodánál. A problémám az, hogy random jelleggel lefagy, úgy hogy bármit nyomok nem reagál, sötét a képernyő, és a bekapcsológom hosszan nyomásával indul újra a teló. Nem szeretném szervizbe küldeni, hogy szétszedjék, ha csak szoftveres a hiba. Valaki tudna javasolni valamit ami esetleg megoldaná a gondot?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest