- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Lehet lesz egy eladó i9500 kompatibilis hátlapi kamerám ha kell valakinek!
-
fuze
őstag
Az új középkeretben gyengébb minőségű műanyagból van a wifi antenna modulja és eltört
Tök gyenge lett a wifi, ha odanyomom a repedt darabot akkor viszont erősebb. Mi a fenét csináljak ezzel? Kitört a kis darabka, talán vissza lehetne ragasztani pillanatragasztóval
-
fuze
őstag
Nálam az üveget sem elég cserélni, mert így vettem ár alatt. Koszos az érzékelője és be van ragadva a fókuszmotor a kosztól. Egyszerűen nem lehet kitisztítani.
Amúgy nem nehéz kicserélni
A szerelő nem tudom mit bénázhatott.
Szerencsére vissza tudom küldeni, mert véd a paypal. Illetve már ki is néztem pár bontott kamerát ami olcsóbb is lesz, ezen kívül hamar ideér. A mikrokarcok nem fognak érdekelni, csak lehessen már végre normális képet készíteni vele.
-
fuze
őstag
Rendeltem egy csere hátlapi kamerát. Beszereltem, vigyáztam is nagyon. Valamiért kamera hibát ír ki a készülék! hallom ahogy kattan benne a kis kamera, viszont képet nem ad, csak hiba van. Elvileg jónak kéne lennie bele, mert az eladó i9500-ashoz árulta és a kérdésemre, hogy jó -e az i5905-be, azt felelte, hogy igen! Mi lehet a gond? rosszul pattant be a csati?
USA-ból jött ebayen. Elviekben megbízható eladótól
-
fuze
őstag
A home gombom majdnem szintben van a képernyővel. Szerintetek ha már kijelzőt cserélek rendeljek hozzá újat? A külső része új lesz a gombnak, csak a belső nem. Vagy ez csak a kosz? Mert kattog is természetesen...
-
fuze
őstag
válasz
salgocomp #55899 üzenetére
Úgy lesz bizony. Muszáj lesz rendelnem egy LOCA keretet is. (a későbbiekben szívesen kölcsön is adom ha valakinek kell) plusz ragasztót. Aliexpressen már van 600 ft-ért 10 ml. Kérdés, hogy vannak -e minőségbeli eltérések ezeknél a ragasztóknál.
Így a burkolatcsere kb 11 000 ft lesz mindennel együtt (új homegomb is).
-
-
fuze
őstag
Igazatok van, mert tényleg nem jártam utána eléggé a dolognak. Szétszedtem már a készüléket, egyedül a kijelzőt nem távolítottam még el. Azt már láttam, hogy az üveg fel van ragasztva és azt melegítéssel plusz célszerszámmal le lehet venni. Ez tényleg macerás, de ezt még be is vállalnám. Az viszont nekem sem tetszik, hogy az amoled panel be van ragasztva valamilyen speckó fóliával. Ez teljesen meglepett, mert a videókon csak az üveget szokták leszedni és kétoldalúval rá az újat (vagy folyékony ragasztóval a teljes üvegfelületet bemázolják, majd UV fénnyel kötik meg... na ezt viszont tuti nem vállalnám be).
Én is csak azért vagyok ennyire lelkes a szétszerelést illetően, mert relatíve kevés pénzért adta el nekem egy csoporttársam. Alapvetően úgy vásároltam meg tőle, hogy az egész házat ki fogom cserélni. Nagyon ütött-kopott a telefon és a kamerája nem tud fókuszálni, mert kosz van az érzékelő és az optika között is.
Szóval elnézést, én nem akartam megtéveszteni senkit a szerelés nehézségét illetően. A panel eltávolításának tényleg nem jártam utána eléggé.
Panel kivétele: [link]
-
fuze
őstag
válasz
Zorro(hun) #55859 üzenetére
Ha az elülső keretet cseréled akkor az igaz, hogy az üveget is cserélni kell. Viszont az amoled panel maradhat a régi! Abból nem kell új.
-
fuze
őstag
válasz
matkesz20 #55850 üzenetére
Persze lehet ugyanaz, de inkább nem bízom a véletlenre. Ebayen sok szett van, de azok főleg hamisítványok a visszajelzések alapján. Nagyon sokan árulják külön-külön is. Másrészt az ilyen telefon alkatrészes webshopok szinte mind külön árulják az alkatrészeket.
Egyébként az i9500-as hátlapi kamera kompatibilis az i9505-el? Mert azt már megrendeltem ebayről. Direkt rákérdeztem az eladónál és azt mondta jó hozzá... remélem így is van.
-
fuze
őstag
válasz
matkesz20 #55847 üzenetére
Most egy picit megkutattam a dolgot. A webshopok alapján egyedül az elülső keret különbözik, mert a középsőre mindenhol írják, hogy jó ehhez is meg ahhopz is. Viszont az elülsőre mindig van külön i9505 opció.
ezen az oldalon fel is tüntetik, hogy az i9500-hoz ez nem jó: [link] (Mondjuk tőlük nem merek rendelni, mert túl olcsó hiába van odaírva mindenhová, hogy OEM. Persze lehet az de én már nem tudok kiigazodni)
(#55848) Szabcsizz: Az nincsen egyben az LCD-vel. Nagyon jól szerelhető a készülék, mindent szét lehet kapni. Csak a keretre lesz szükséged.
-
fuze
őstag
válasz
Szabcsizz #55841 üzenetére
Honnan rendeltetek? Nagyon sok hamisítvány cserekeret van ebayen én még mindig bajban vagyok, hogy honnnan szerezzek be eredetit. Ráadásul nekem az egész burkolatot cserélni kéne, mert elég rosszul néz ki.
Most őket néztem ki. Küldtem emailt nekik, hogy eredetit árunak -e, de még nem válaszoltak.
-
fuze
őstag
Sajnos eléggé belassult a google play edition 5.0.1 és a zenehallgatás akadozott ami baromira idegesített.
Úgyhogy feltettem a telenoros 5.0.1-et odinnal. Viszont ez eléggé nehézkes volt, mert én simán rátoltam az odint és azt hittem majd felülír mindent. De marhára nem! Elsőre félig gpe stílusú maradt a rendszer és nem akart bekapcsolni a wifi. Ezen kívül sorban dobálta be, hogy milyen alkalmazások álltak le éppen.
Hard reset után sem javult a helyzet, mert továbbra sem lehetett bekapcsolni a wifit és az appok is folyton leálltak. Épp ezért még egyszer flasheltem odinnal és ez után jó lett a wifi, viszont egy pillanatra egy alkalmazásnál láttam, hogy leállt.
Most a kérdés az, hogy hogyan győződhetek meg arról, hogy a rendszerem tiszta? Mert nekem ez így nem egyértelmű... azt gondoltam volna, hogy egy ilyen flashelés kitisztít mindent és gyári állapotba kerül a készülék (knoxot leszámítva persze)
-
fuze
őstag
Amúgy ha újraindítok akkor megint be kell írnom a swapoff dolgokat?
-
fuze
őstag
válasz
awakening87 #55623 üzenetére
i9505 telenor függő. Ezzel a rommal: [link]
-
fuze
őstag
válasz
awakening87 #55613 üzenetére
-
fuze
őstag
Nálam teljesen jó a lolli. Ez van fent: google play edition
-
fuze
őstag
Eredeti hátlapi kamerához tud valaki megbízható ebay eladót ajánlani?
-
fuze
őstag
válasz
Zorro(hun) #55392 üzenetére
Csak azért nem jutott eszembe az ilyesmi, mert rengeteg jól érthető videó van fent youtube-on, pl ez amit én is alapnak használok majd: [link]
Van egy gopro szerű kamerám, lehet beizzítom majd. Meglátjuk
-
fuze
őstag
válasz
chubby2o6 #55379 üzenetére
Motorolával és egy kínai telefonnal rengeteget mókoltam, viszont Samsungot még sosem. Hiába mondod, hogy nézzek utána, ha egyszer az összefoglaló hiányos és teli van döglött linkekkel. Persze lehet szörfözni a neten, csak akkor az meg mégis könnyebb ha legalább egy kis segítséget is kapok, hogy hol kezdjem.
Egyébként azzal tisztában voltam, hogy a Kingo új verziója cwm-et is tesz fel, ami nekem nem lett volna kifejezetten hátrány, ezért hagytam neki és Ő tette download módba. Nem volt jó se a root se a cwm. Végül Towelroot-al oldottam meg. Ehhez kapcsolódóan az is új volt nekem, hogy csak rootolt készülékre megy fel a cwm vagy twrp, sőt valójában ez volt a legnagyobb problémám mint kiderült és ezért nem értettem mi higy van
Na de mindegy is, mert a lényeg, hogy száguld a lollipop.
Ezen kívül az első kérdésemre visszatérve megrendeltem Németországból egy teljes külső borítást, melyből az eladó szerint csak a kijelző utángyártott, a többi az eredeti. [link]
Finoman rákérdeztem, hogy milyen az eredetihez képest és azt mondja teljesen jó ő ezeket használja rendszeresen. Na majd meglátjuk.
Kamerára nincs ötletetek? Olvastam valahol, hogy cserélni kell ha nem tud fókuszálni, viszont ennek sosem változik a fókusza. Teljesen be van ragadva, csak nagyon közelre tesz fókuszpontot. Elég koszos belülről a lencse, még az élőképen is látszik. Előfordulhat, hogy ez okozza a problémát?
-
fuze
őstag
Na jó én egyelőre nem értem ezt az izét. Annyi fosprogram van ennek a telefonnak a mókolásához, meg annyiféle verzió van mindenből, hogy egyelőre nem látom át ezt az egészet. Próbáltam twrp-t feltenni, de nem tudok belépni hiába nyomom a 3 gombot, gondoltam rootolni kell, de az sem sikerült ezzel a kingo-val, ezt a Towelroot-ot meg érteném ha felfognám melyik linkre kattintsak hogy letölthessem ami kell.
Szóval ezt szeretném a telefonomra feltenni, jó kis google play edition.
Jelenleg 4.4.2 van rajta és úgy látom telenoros, meg a készülék is telenor függő.
Szóval valaki ha lenne kedves segítene abban, hogy mit mi után töltsek le és telepítsek azt nagyon megköszönném
-
fuze
őstag
Ez a Kingo root már 10 perce megy ez normális?
A telefon: Downloading... Do not turn off the target
A program: waiting for device. -
fuze
őstag
Sziasztok!
Bőven ár alatt tudnék vásárolni egy samsung galaxy S4-et havertól. Viszont nagyon ütött, kopott és ki kéne cserélnem az egész külsejét, illetve a kamerája valamiért nem akar fókuszálni. Az utóbbi jelenségről tudtok valamit?
Külső házat néztem ebayen, jó lenne valami eredeti. Ez az lenne? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest