Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Én a saját i9505 telómat ezzel rootoltam.
-
awakening87
aktív tag
Mindegy, hogy hány fájlos, itt a softkey driver/firmware verziójáról van szó. Pár hozzászólással lejjebb írtam egy linket, ott nagyon sok mindent leírtak és kipróbáltak.
Nagyjából az a lényeg, hogy az "utángyártott vagy más hardver revíziójú" alaplapokon más a softkey vezérlő chip és az új softkey driver a régi chipnek szól, az újon működésképtelen.
És csak újabbat lehet feltenni, ezért csináltak egy kernelt, amely mindenképpen lefrissíti a softkey drivert, amellyel már működik.
Nálam ilyen hiba nem jelentkezett, igaz a telefon is érintetlen még, ami a belsejét illeti. -
Notalab
tag
Ebben talán valami hardveres dolog is lehet, mert nekem a 3 hónapos 9506-on (4.4.2-vel) is viszonylag lassan kapcsol be a WiFi. Nekem mondjuk nem percekig, de pár alap telóhoz (S Advance, Ace4), és az LG G-padomhoz képest érezhetően hosszabb idő alatt találja meg a jelet. Érdekes, hogy nem mindig csinálja, de néha azért feltűnik a dolog.
Lehet a lolli ezt erősíti fel? Passz...
-
zzola
titán
Szerintem egyiket sem! A következő hibába futottam, 9506 NEE 3. nyalóka ROM:
A készülék menüjében jó volt a dátum/idő, a feloldó képernyőn és az értesítési sávon meg vasárnapot mutatott, pedig hétfő volt. Csak újraindítás segített! Hol élünk már, ez lenne 2015-ben egy Samsung ROM? -
Carline
őstag
Helium app
Ez root nélkül menti, majd visszaállítja az adatokat. Ha jól emlékszem a free verzióban csak egy az egyben ment, ha megveszed a fizetős licenszt, ott programonként jelölheted ki mit mentsen. PC-re is kell programot telepíteni a használatához.
Root jogok mellett én a Titaniumot használom. -
Gergőkee
aktív tag
Xrvman, fPApi, számotokra is válasz:
Használsz pl olyan alkalmazást, amelynek szüksége van notification accessre? (Tasker és más profilkezelők, led kezelő programok stb.)
Ha használnál, lenne problémád, mert ezen a téren van egy ordas nagy bug az S4-re kiadott lollipopban, ami miatt számomra megbízhatatlan az egész...
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
myself45850
tag
Én is ma vettem át a T-Homenál a töltőt akkuval és a tokot is. Néztem nagyot, amikor az eladó csak kérte a T-s előfizetésemet. Mondom az nincs, más szolgáltatónál vagyok. Nem nagyon értette, hogy akkor hogy tudtam ilyen olcsón megvenni. Nézett nagyokat, amikor elmagyaráztam neki, hogy a Telekom most ennyiért adja. Látszik, hogy ott sincs mindenki tisztában a dolgokkal
-
-
az sem teljesen kizárt, csak bizonyos esetekben benne van a pakliban, hogy nem fog működni a rendszer és/vagy ugrik a knox.
Valken; ideális esetben nem kell sok idő/feltöltés, de ne keseredj el, ha kell néhány teljes feltöltés - nem is az akkumulátornak, hanem a rendszernek, hogy a háttérben beálljanak a dolgok, megtörténjen minden szükséges szinkronizáció, optimalizáció...stb.
volt gyári visszaállítás a frissítéskor?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest