- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
imibaba #60491 üzenetére
Nem volt rajta soha ilyen program. Azt is mondta egy illető hogy lehet hogy proci hiba ami szerintem kizárt mert akkor tényleg nem működött volna,vagy sim olvasó hiba,de szerintem az is kizárt mert akkor az enyémmel miért működött?Szerintem szoftveres gond lesz egy szervizes is ezt mondta ujra kell húzni az egész androidot.És kérdezte azt is hogy lett-e mókolva a telefon,értem ez alatt hogy főzőtt rom,mondtam igen,akkor valószínű az lesz a hiba okozója.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
imibaba #56741 üzenetére
Eddig az tűnt fel,hogy van két új felesleges app.(törölhetők)
Plusz mintha visszalépés lenne az uccsó Nordic-hoz képest.Arról már nem is beszélek,hogy a home gomb késik 1 másodpercet..például a menüben megnyomom,eltelik egy másodperc,és akkor lép ki a home screen-ra.Borzasztóan zavaró.Esetleg valaki felrakhatná,és ha neki is ugyanez van,megy vissza az uccsó Nordic. -
-
válasz
imibaba #49765 üzenetére
akkor csak a két firmware verzió esetleges eltérésére vagy kíváncsi.
csc tekintetében van eltérés;
czech republic; I9506OXXDOA1 (mivel oxx multi, így tartalmazza a magyar xeh identitást is)
nordic; I9506NEEDOA6 (nem megfelelő multi, nem tartalmazza a magyar identitást sem) -
Carline
őstag
válasz
imibaba #45518 üzenetére
TWRP recoveryvel backup majd kijelölöd a -system -data -boot -ot.
Én előtte egy wipe dalvik cache-t szoktam csinálni, hogy ne mentsen jópárszáz mega olyan adatot, melyet induláskor pár perc alatt úgyis legenerál a rendszer.Maquuu
Ha factory resetet csinálsz akkor szép tisztára gyalulod a telefont. Összes felhasználói adatnak, beállításnak (sms, hívásnapló, stb...) búcsút inthetsz. Olyan mintha akkor tetted volna fel a romot.
Ha mindent kipipálsz a wipe-nál akkor letörlöd a külső és belső sdcardot is.
Azt ajánlom, ha felteszel mindent, beállítod a progikat akkor utána csinálj backupot.
Akkor legalább lesz lehetőséged hová visszatérni.Érdekesen szerkesztette a hsz-t. Közben duplikált is. Bocsesz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest