Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
válasz
tzsolesz #55470 üzenetére
Nem szabad recsegnie, van pár s4 a családban egyiknél sincs ilyen probléma, sőt nekem kifejezetten tetszett ahogy szólt amikor kiprobaltam a többieket!
2 eset lehetséges :vagy bemesz személyesen és visszamondod az egész csomagot úgy ahogy van, vagy pedig szerzel egy másik s4et valahonnan ami jól szól, beviszed a samsungnak vagy megmutatod osszehasonlitva a házhoz jövő szervizes úrnak, és kérsz egy azonnali cserét!
Vagy 3. sansz, együtt élsz vele.. Ez a legvaloszinutlenebbmindenesetre sok sikert kívánok bárhogy döntesz, azért írd majd le mi lett a vége
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Zsolaf #55463 üzenetére
Igen elkepzelheto hogy több helyen gyártják más minőség.. Csak az a fura hogy csere után is ugyanaz volt.. Vagy a csere hangszóró is ugyanonnan jött, vagy alapjaiban csesztek el valamit a telefon osszeszerelesenel.. Mindenesetre én már bevittem és leadtam a t-be, vissza a feladonak.. Nem tudom mit rendeljek majd miután törlik ezt az elofizetest.. A telefon maga nagyon tetszik, de ugye tudjuk milyen az ember miután megegeti magát..
Más gondja is volt, nem mindig érzékelte az érinteseket, mindezt egy LCD csere után..sztem úgy ahogy van gyári hibás volt.. Tudom hogy nincs tökéletes telefon, mindig vannak kompromisszumok. Ez egy olyan volt ami nálam nem fért bele egy 2evvel ezelőtti csucstelonal..
-
monroe8609
aktív tag
Megkerdeztem, valóban 14 nap. .Köszi!
A problémám ugyanaz ami a kollégának is, gyakorlatilag recseg ropog a hangszoroja...kicsereltettem de ugyanolyan. .szerintem a telefon alapjaiban rosszul lett osszerakva...A samsungos srác kijelentette hogy ez ilyen és ha ez zavar engem akkor ne hallgassam azt a csengohangotNo comment kategória..úgyhogy én most szépen fogom és visszaviszem a t-nek elallok a szerződéstől.
-
monroe8609
aktív tag
Azt nem tudjátok esetleg hogy netes rendelés esetén 3 vagy 8 napom van elallni a szerződéstől? ?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
tzsolesz #55207 üzenetére
Létezhet,valóban, csak nem az én telefonomon
Viccet felreteve, tényleg csak pár gyári hangnal produkálta a recsegest, ezért youtubeon is kiprobaltam ott már majd' minden második zenenel csinálta! A samsungos srác is egyértelműen kijelentette hogy ez sehogy sem normális, legyen az bármilyen frekvencia! Még csak a torzítás számlájára sem lehet írni a hibát, hiszen nemcsak teljes hangeron, hanem lejjebb is hallatszott a sisterges.. No sebaj, ha javítás után is ilyen lesz én elallok a vásárlástól.. Pedig számomra tökéletesen megfelelne ez a telefon! Ez van, meglatjuk
-
monroe8609
aktív tag
Szóval! Bevittem, cserekeszulek ugye nincs ott helyben raktáron, ezért 2opcio volt. Vagy visszamondom a megrendelest eés a huseget is törlik, ennek 1honap az atfutasi ideje, vagy atsetalhattam a szemben lévő samsunghoz. Inkább atsetaltam. Megnezte a srác, valóban hibás a hangszoroja.. De még ráadásul a kijelzoje is lila volt.. Ezt én nem vettem észre
beadtuk, azt mondták 1ora múlva lehet érte menni. Eljottunk, negyed órára rá hív a srác hogy mégsem lesz kész mert úgy ahogy van az egész kijelzo gyári hibás, rendelniuk kell hozzá ami 1-2 munkanap.. Kedd környékén mehetek érte. Kíváncsi leszek!úgy voltam vele inkább javittatom mint korbejarni a hercehurcat.. Plusz ha visszajon a telefon és nem lesz hibátlan, akkor élek azzal a 3 napommal..köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
monroe8609
aktív tag
Megjott a telefon! Minden szép és jó, zenehallgatasnal full hangeron recseg a hangszóró... Nem igazán tetszik! Nálatok is ilyen full hangeron vagy hibás darab?fulessel nem jelentkezik a probléma
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Holnap hozza a futár a telot, t mobile.. Annyit kérdeznék csak hogy átvételkor mire figyeljek jobban oda? A készülék kulsejere gondolok, illesztési, gyártási hibák esetleg! Nagyon szépen megkoszonom a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest