Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akhim92
csendes tag
válasz
Doggy dog #59168 üzenetére
Szia,
Gmail, beállítások, email fiók, címkék kezelése. Értesítések, szinkronizálás bepipálva és a címkék kezelésén belül minden egyes címkére be lehet állítani, hogy minden üzenetnél értesítsen. Nézd meg, hogy minden egyes címkére be van-e állítva az, hogy minden üzenet esetén.
-
Akhim92
csendes tag
Visszatettem a legújabb nordic 5.0.1 romra a nordic 4.4.2-őt.
Knox nálam maradt 0x0.A Telekom Facebookon ezt írta egyébként:
Sajnos a Samsung Galaxy S4 GT-I9506-os készülék szoftverével kapcsolatban még nem tudunk újabb információval szolgálni. Még nem kaptuk meg a frissítést tesztelésre. -
Akhim92
csendes tag
Egyébként ahol a kétlépcsős azonosítást beállítod, ott lehet kérni biztonsági kódot (10 db) amit le lehet menteni pdf-ben és ilyenkor fel tudod használni. Mindig tudsz újakat generálni.
Én két napja tettem fel a Nordic 5.0.1-et. A gyári recoveryben van egy-két új opció, már ki is lehet kapcsolni a telefont nem csak újraindítani
. Egy plusz program volt rajta ami nem Google vagy Samsung saját, le lehet törölni. Az első nap nagyon merült nekem. Nálam végre el lehet rejteni az alkalmazásokat, valamiért 4.4.2 alatt nem tudtam. Még pár napig használom, majd meglátom mi lesz, marad-e.
Akinek nem tetszik, hogy ilyen színes a Lollipop, az nézze meg a fejlesztői beállításokban a színtér szimulálást. -
Akhim92
csendes tag
-
Akhim92
csendes tag
Igen úgy van, ahogy az előttem szóló is írta. Én vettem egyet a Duna plázában.
#Carline 47756
Nincs mit, nagyon szívesen. -
Akhim92
csendes tag
Elvileg megint rendelhető az akkumulátor a Telekomtól az S4-hez. [link]
Más: rendeltem szintén a Telekomtól még egy világoskék protective cover plus-t (952 Ft-ért), ma mentem átvenni és egy világoskék flip cover tokot küldtek ennyiért
. Fogalmam sincs honnan szerezték.
-
Akhim92
csendes tag
válasz
imcsoo #47323 üzenetére
Nekem is ez van. Sajnos nem tudok normális képet csinálni.
Az R1 le van ragasztva valamivel, az L1 felett 9505 van a bal szélén 9500 az akkumulátor alatt pedig
9506 van írva.Ezen kívül a GPS néha nem fixálja a pozíciót, pedig látja a műholdakat. Wifi-vel és mobilnettel sem, csak GPS-szel sem. Meg nekem a vaku elég vérszegénynek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest