Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Elérhető android 5 s4 re.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Lányomnak nem régiben vettem egy i9 5006-os S4-et.És mostanában előfordul hogy a kijelzőn a feliratok így jelennek meg.[link]4.2.2 soft van fenn.Mi lehet a baj?Újra indítás után minden rendben,de kb naponta 2-3 szor el játsza ezt.Köszi a választ előre is.
-
kromatika
veterán
sziasztok vettem egy független s4 telót.szeretnék érdeklődni hogy megjelent e már rá az android 5?mert nekem a wifis frissítés semilyen újabb szofvert nem jelez.jelenleg 4.3 van rajta.Ha már megjelent az android 5 hogyan tudom kábellel rárakni a telóra.előre is köszi.
-
kromatika
veterán
válasz
pixelblondie #42106 üzenetére
hát ez elég csalódás.arról esetleg van info hogy az android l-tr.megkapja e a teló,és ha igen mikor?
-
kromatika
veterán
Üdv a topikban mindenkit.Segatséget szeretnék kérni.Adott egy S4 I905 gyári független telóm.És nem értem,hogy hiába keresek rá a szoft frissítésre,azt irja ki hogy már telepitve van a legujabb szoft. A 4.4.2. Úgy tudom hogy van már frissebb verzió is.Miért nem frissül?Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest