Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salgocomp
senior tag
válasz
PainKiller13 #57774 üzenetére
Pontosan. Érdekes...
-
-
salgocomp
senior tag
NA 4.3 nem ment fel, 4.4.2-ből próbáltam egyet, itt viszont megint nincs hálózat. Elején még pint se kért, majd próbáltam kb 13 fél modemet, pint már kér, viszont a felénél egyből eldobja a hálózatot, a másik felénél pedig jel van csak "nincs regisztrálva a hálózaton". Semmi sem akarja, hogy leváltsam azt a hulladék lollit.
-
salgocomp
senior tag
válasz
awakening87 #57760 üzenetére
Ez lehet I9500-nál is ?
-
salgocomp
senior tag
Akkor kaphatok egy 4+1 fájlos 4.3-at I9500-asra ? Sehol nem találok.
-
salgocomp
senior tag
válasz
mackoapo11 #57730 üzenetére
Igen, nekem is 4.4-re gond nélkül visszament, viszont háromszor rossz romot töltöttem le, és nem volt hálózat, így ment vissza a lolli. Most 4.3-at próbálnám, lehetőleg egy olyat, ami működik, viszont linket nem találok, egyet találtam, az meg 8 órát írt letöltési időnek.
-
salgocomp
senior tag
válasz
bjergerking #57728 üzenetére
Passzolom, nem úgy van, hogy leszeded a romot, odinnal felrakod azt csókolom ? Mondjuk most megállítottam, mert 8 órát írt a letöltésre..
-
salgocomp
senior tag
I9500-ashoz tudna valakinek nekem linkelni egy 4.3-at, ami működik ? Előre is köszönöm.
Elkezdtem tölteni egy SER-es oroszt, remélem jó lesz, lolliból is ilyen van fent.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Elméletileg már a mobil Youtube alkalmazással is lehet 60 fps-es videót nézni. Nekem viszont I9500 alatt 480p-nél nem engedi magasabbra állítani azokat a videókat, amik 60 fps-esek. Valakinek van ötlete ?
-
salgocomp
senior tag
Hali.
Rendelnék egy ilyen üveget a telefonra- Úgy látom van valami ragasztó a hátulján, azt lehúzom, berakom és rendesen a helyén fogja tartani, vagy ehhez is kell a Loca uv-s cucc ?
-
salgocomp
senior tag
-
salgocomp
senior tag
Mindenképp ragaszd be. Nekem is üvegcserés volt, magamnak csináltam, és UV ragasztó hiányában csak a legerősebb kétoldalú 0.2 mm vékony ragasztóval van a keretnél beragasztva. Sajnos hetente szedhetem szét és ragaszthatom újra, mert pár nap után elenged a ragasztó azon a kis kereten, és alámegy a por/nehezen érzékel.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a telefonom hang és videó felvétel közben sípolva veszi fel a hangot. Minden tisztán hallható, de közepesen erős sípolás hallatszik mellette. Valakinek ötlet ? KK-el és L-el is egyaránt csinálja.
-
salgocomp
senior tag
válasz
Smartphone69 #55418 üzenetére
Szia.
Hát aksiidő kicsit kevesebb mint a gyárinál, mert nem úgy kezeli a fényerőt automatán mint a gyári, alapból sokkal világosabban hagyja. Xposedet nem tudom, témázni lehet, netről CM12-es témákat kell letölteni és telepíteni. Nekem annyi a problémám vele, hogy sajnos iszonyatosan megemelték a média hangerejét, nagyon hangos a hangszóró, torzít, recseg.
Gyári lolli nem nyerte el a tetszésemet, gyári 4.3.x vagy gyári 4.4.x a jobb ?
-
salgocomp
senior tag
Na én felraktam a CM12-es Resurrection 5.1.1-es romot. Nekem sokkal jobban tetszik mint a gyári L, sokkal szebb, talán még az aksiidő is jobb lett ahogy eddig tapasztaltam.
-
salgocomp
senior tag
Arra lennék kíváncsi, hogy amíg egy gyári 5.0.1 1,6 giga, egy CM12.1-es 5.1.1 256 mega. Ez, hogy, és miért van ?
-
salgocomp
senior tag
-
salgocomp
senior tag
válasz
laca7909af #55326 üzenetére
Igen, nekem azt hiszem 1,6 GB volt.
-
-
salgocomp
senior tag
Hali. Szeretném visszarakni az I9500-ömre a KK-t, mert az L nem nyerte el a tetszésemet. Valaki tudna nekem linkelni egy 4.4.2-es romot, ami nem Sammobile-ról van ? Onnan sajnos 2 óra lenne mire lejönne. Tehát I9500-hoz való 4.4.2-re lenne szükségem.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Olyanokat csinál a telefonom, hogy HDR-es kép késztíése közben és 3D panorámakép készítése után, mikor nézném meg magától kikapcsol, és csak úgy tudom bekapcsolni, ha az aksit kis időre kiveszem. Még Antutu benchmark futtatása közben produkált ilyet, egyéb esetben tökéletesen működik. 4.4.2 és 5.0.1 alatt is csinálja. I9500. Valakinek valami ötlet ?
Szerk.: Geekbenchnél is kikapcsol.
-
salgocomp
senior tag
Rootot megoldottam, viszont úgy vettem észre, hogy L alatt rosszabbul mennek a játékok. Tapasztalt más is ilyet ?
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok. 5.0.1 alá tudnátok nekem linkelni egy leírást a rootoláshoz ? Le kéne szedni pár felesleges gyári programot, és Greenify se ártana, nagyon merül az aksi a sok felesleges cucctól. I9500-ról van szó.
-
salgocomp
senior tag
válasz
becikem #54390 üzenetére
Valószínű. Parancsolj.
-
salgocomp
senior tag
válasz
Viktor0610 #54387 üzenetére
Hmm, pedig elvileg a 9500-ban kell lennie, a 9505-ben nincs. Na mindegy, kb sose hallgattam volna, csak ha már lenne, akkor legyen..
Most ezeket a gesztusos cumókat nézegetem, ez a képlapozgatós cucc tök jó, bár felesleges. Szenzorokból a hőérzékelő nem műkszik nekem, azt mutatja, hogy 28 fok van a szobámban...meg is gyulladnék...
-
salgocomp
senior tag
Most olvasom, hogy az I9500-ban van FM rádió. Ezt én sehol nem találom, valahogy fel lehet telepíteni külön ? 5.0.1 van a telefonon.
-
salgocomp
senior tag
válasz
awakening87 #54308 üzenetére
380-420 mA-el tölti, 3772 mV. 12 %-on van az aksi. Gondolom ezeknek nem így kellene lenniük. Holnap elkérem a gyári adapterét.
-
salgocomp
senior tag
Irakból van a telefon, garancia nem tudom hogy megy ilyen esetben. Igazból ebayről rendelt "Samsung" tőltőfejem van, az eredetit nem kaptam hozzá. Megnézem a programmal, hogy mi a helyzet, és írom, hogy mit ad le.
-
salgocomp
senior tag
Az aksiról valamit tudtok mondani ? Rádugom töltőre, és ha használom közben, gyorsabban merül mint töltené. Nagyon lassan, de merül töltőn is miközben játszok/nyomkodom. Kb fél éves az aksi, egy napot kibír átlagos használat mellett.
-
salgocomp
senior tag
Na felraktam a Lollipopot, mintha semmi sem történt volna. Ugyan azok a "rusnya" ikonok, szinte minden ugyan az, csak más a színe pár dolognak. Bármi előnyöm fog nekem ebből a Lollipopból származni ?
Valahol ki lehet kapcsolni, hogy a lezárt képernyőn ne mutassa az értesítéseket ?
-
salgocomp
senior tag
Ezek közül valamelyik 5.0.1-et felrakhatom Odinnal ? Illetve megfelelően fog működni ? Gyári független a készülék. I9500.
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
9500-asra lehet tudni hogy mikor jön a Lollipop ? Előre is köszönöm. Látom ár izraeli frissítés van rá, gondolom az nekem nem lenne jó. Amúgy Irakból vásároltam a készüléket ha számít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest