Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zAPAtyin
tag
Szinkronizációs probléma jelentkezik nálam a legutóbbi Gmail frissítés óta.
Automatikusan nem szinkronizálja az emaileket, ha mégis, akkor több perces, órás késéssel. Kézi szinkronizálás után töltődnek be a levelek, egyszerre jön meg több email.
(i9506 Lollipop 5.01)
A play áruház Gmail oldalán olvastam, többen küzdenek ezzel a hibával, nem csak Samsung-alVan itt is valakinek hasonló problémája?
-
zAPAtyin
tag
válasz
Erdei88 #62003 üzenetére
Ez van rajta: (gyári)
Model GT-I9506
Model name GALAXY S4 LTE-A
Country Nordic countries
Version Android 5.0.1
Changelist 6069869
Build date Sat, 07 Nov 2015 07:14:49 +0000
Product code NEE
PDA I9506XXUDOK1
CSC I9506NEEDOK1Van a családban másik 9506 ezzel a rommal, annál se lehet a google naptárat feltenni
Régebbiekkel pedig ment.
-
zAPAtyin
tag
Google naptár a Play áruház szerint nem kompatibilis a Lollipop 5.01-et futtató S4-el?
-
zAPAtyin
tag
válasz
rosalioTM #61725 üzenetére
Nekem ez van fenn. Tiszta telepítéssel. Használom hozzá a PD. Programot (megvettem) szigorúan csak az általam nem használt programokat tiltottam le. A rendszer stabil, gyors, megbízható. LTE-n használom. Whatsapp, facebook, böngészés, kb. 3-3.5 óra kijelzőidővel Teljesen jó!
-
zAPAtyin
tag
-
zAPAtyin
tag
-
zAPAtyin
tag
Nordic 5.0.1-loliról sikerült visszalépni Nordic 4.4.2-re knox ugrás nélkül.
(i9506)Kérdezném van e knox ugrás nélküli root 4.4.2-re?
-
zAPAtyin
tag
-
-
zAPAtyin
tag
Bocsi, hogy ezt erőltetem, de nekem ez sokkal fontosabb funkció (4,3-on tökéletesen működött) mint az, hogy mennyi a kijelző idő, meg milyen tokot vegyek.
-
zAPAtyin
tag
-
zAPAtyin
tag
Ez működik valakinél, mert nekem csak korlátozott menüpontok érhetők itt el i9506 új görög lollival.
-
zAPAtyin
tag
-
zAPAtyin
tag
A nordic romban sincs a megszakításoknál (ez milyen hülye megnevezés) időkorlátra vonatkozó beállítási lehetőség?
Hát ez remekKimaradt jó pár dolog a laliból ami benne volt a KK-ban és jó volt.
Ráadásul ezt még a samsungosok tovább butították.
Pedig maga a rendszer az jó lenne, no, de így?
Csak gratulálni tudok a samsungnakAzt hiszem vissza kell térnem a KK-ra.
Próbált már valaki visszalépni laliról KK-ra?
Megoldható?(i9506 cseh lali)
-
zAPAtyin
tag
válasz
#61600768 #50971 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes
Akinek van i9506 cseh lalival megnézné nekem, hogy neki milyen ez a beállítás van e ott időkorlátra vonatkozó lehetőség?
Rosszul ment volna fel a rom?
Vagy tényleg nincs a cseh laliban ez a lehetőség?Ezt a A nordic romot is fel lehet tenni?]
(vissza lehet térni cseh laliról a gyári t-mobilos 4.4.2-re?)
-
zAPAtyin
tag
válasz
zAPAtyin #50951 üzenetére
Akinek cseh lalija van megnézné van e ilyen beállítási lehetősége mint ezen a videón 0:50 percnél
Nekem nincs ilyen -
zAPAtyin
tag
válasz
#61600768 #50894 üzenetére
Nekem a cseh lalipop van a telómon de nálam csak korlátozott beállítási lehetőségek vannak ehhez a videóhoz képest
A video a nexus laliját mutatja.
Sajnos úgy tűnik a samu ehhez képest a miénket eléggé lebutította -
zAPAtyin
tag
+1 utolsó hozzászólás.
Kedves barátom,... minden harmadik, negyedik hozzászólás a Root, a Custom Firmware, az Odin,a Downgrade, a Knox számláló ugrása, a cseh Loli, stb témában születik úgy, hogy a végén a megjegyzés minden esetben az, hogyan tudom az eredeti állapotot visszaállítani, hogy a gari megmaradjon.
Mi ez, ha nem "warez" szerinted?
Miről is beszélünk?ui: A SamMobile firmware gyűjteménye is csak külhonban legális, ahogy külhonban a függetlenítés is az.
(a mi törvényeink szerint valóban nem legális)
És nagyon kíváncsi lennék - és azt hiszem sokan meglepődnének,- hogy hányan írják a hozzászólásaikat legális Windowson.A témát részemről ezzel befejeztem.
-
zAPAtyin
tag
9506 cseh lolival, visszarakható rá a trés kitkat knox ugrás nélkül?
Ha igen, akkor simán odinnal? -
zAPAtyin
tag
Csak nagyon halkan jegyzem meg, még soha nem fordult elő, hogy a függetlenites miatt ne javitottak volna hardveres hiba miatt nekem telefont.
Jól is nézne ki ha a pc-t, laptopot azért nem javítanák, mert nem legális rajta a windows. -
zAPAtyin
tag
Nekem is a cseh Lolli van fent.
Telepítés után egyből "gyári beállítások visszaállítása" eddig semmi gond vele.
Talán a wifi csatlakozása kicsit lassabb. De stabil, nem dobálja el a jelet. OTG is megy. SD kártyát is írja.Amit viszont hiányolok, hogy automatikus hívás elutasításoknál nincsenek kivételek (vagy csak én nem találom)
Vagy mindet elutasítja, vagy azt amit én megadok neki. Olyat nem találok, hogy utasítsa el mindet, kivév, mondjuk az általam megadottakat. Ilyen volt a 4.3-ban.Valaki nem tudja, hogy az értesítéseknél mi a szösz az a "megszakitások" menüpont?
-
zAPAtyin
tag
Sose jön le ez a cseh nyalóka
Ez a sebesség a régi "szép" betárcsázós időkre emlékeztet. -
zAPAtyin
tag
Ennek kapcsán jön a következő hülye kérdésem.
Mi a jelentősége annak, hogy hol gyártották az aksit, van e rajta gyártási dátum avagy sem' ekkor eredeti, vagy akkor.Erről az jut eszembe, hogy harminc évvel ezelött (többen még nem is éltetek akkor) azt néztük a Levis farmeren, hogy a zippjárján szerepel e az "YKK" jelölès, mert akkor eredeti. Ma már mindenki tudhatja -ha utánna olvas- hogy a világ zippjárjainak 92% Kínában készül'ahogy készült akkor is.
E kis kitérő után szerintem az akku gyártási helyének idejének nincs semmi jelentősége. Ha megvetted és nem jó, akkor gariban cserélik, ha meg jó,akkor "öröm es bódottá"
-
zAPAtyin
tag
válasz
tatu611088 #48479 üzenetére
A kényelmet értem. A többi az csak belemagyarázás.
A powerbanknak van értelme ennek szerintem nincs. Ez csak egy felesleges plusz kütyü. -
zAPAtyin
tag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért is jó egy vezeték nélküli töltő amit egyébként vezetékkel dugunk a konnektorba? Hmmm...?
(lennének még ilyen hülye kérdéseim)
-
zAPAtyin
tag
válasz
Blackmirror #47582 üzenetére
-
zAPAtyin
tag
válasz
norrberth #47089 üzenetére
Valami nem gömbölyű így.
[Ez a tok a kép szerint S4 mini-hez van.] -
zAPAtyin
tag
A híváslistából (4,3 android) egy hívó összes rekordját hogy lehet kitörölni?
-
zAPAtyin
tag
i9506-hoz gyári független (magyar nyelvű) romot keresek, tud valaki segíteni?
-
zAPAtyin
tag
Van valakinek listája a roottal törölhető gyári programokról?
Esetleg egy link gyári független romhoz i9506-hoz?
Megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest