Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
monroe8609 #55468 üzenetére
Akkor ezt ezek szerint hangszóró cserével nem lehet orvosolni.
14 napban benne vagyok még. Múlt hét kedden jött meg. Asszem én is visszaviszem a telefont.
Ez így nem lesz jó. Ha többiek azt mondják, hogy nem recseg, akkor az enyémnek sem kell recsegnie. Márpedig ez recseg a 2-ik hangszóróval is. Nekem is azt mondta a szervizes, hogy ez ezek szerint ilyen, max hangerőn ne hallgassam.Na ne már, az S3 LTE soha be nem recsegett, torzított, szercsegett semmitől.
Van még valakinek valami ötlete? Külföldi fórumokon sem beszélnek ilyen hibajelenségről? Nem vagyok jó angolos....
-
zzola
titán
válasz
monroe8609 #55461 üzenetére
14 nap, szerintem...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
monroe8609 #55212 üzenetére
Te is most vetted a Telekomnál, látom.
Én is. Akkor nincs mese, gariztatás.
Viszont, és ezt most mindenkitől kérdem, nem lenne jobb a háztól házig garanciáztatás? Én nem akarok elállni semmiképpen a vásárlástól.
-
válasz
monroe8609 #55194 üzenetére
akkor lehet, hogy lefutják a kört, csak az a kérdés, hogy mennyi idő alatt, mert a legutolsó ilyen tapasztalat nem túl jó, legalábbis ahhoz képest, amikor volt készleten és azonnal cserélték.
mást nem nagyon mondhattak persze, hiszen igazándiból csak üzletben nézhet rá illetékes, de írd majd meg az átfutási időt, kíváncsi leszek rá. -
migabi24
nagyúr
válasz
monroe8609 #55190 üzenetére
Olyan nagyobb t pontba ahol van szervíz ki tudják cserélni
-
válasz
monroe8609 #55188 üzenetére
szia,
elállás esetén t-s üzletben tudod leadni - szeretne a postára küldeni, de ne hagyd magad! -, vagy postai úton visszaküldeni, innen letöltheted hozzá a megfelelő nyomtatványt; link
fontos tudni, hogy a kapcsolódó előfizetés, illetve annak hűségének a törlése eltart egy ideig, addig azonos előfizetésre nem tudsz új készüléket vásárolni.
3 munkanapon belül a kicserélés lehetősége is adott, amennyiben a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, ezt is eszközölhetnéd t-s üzletben, de az s4 esetén az a probléma, hogy ott nincs készleten, csak online rendelhető - érdemes lehet telefonálni a webshop illetékesnek, hogy nem akarnál elállni, de cseréltetni szeretnéd a készüléket a probléma miatt -, netán marad az elállás, vagy esetleg a samsung szervizes háznál orvosolja a problémát, ha nem akarsz visszajuttatással bajlódni és várni, amíg újra rendelhetsz készüléket. -
sajby
senior tag
válasz
monroe8609 #55186 üzenetére
Webes rendelés volt?Küld vissza indok nélkül.14 napon belül,megkapod a pénzt és rendelj másikat.
Az is egy megoldás. -
migabi24
nagyúr
válasz
monroe8609 #55182 üzenetére
Nem szabad neki recsegni, kimondottan jó a hangszorója, ahol vetted oda vidd vissza
-
törölt tag
válasz
monroe8609 #55182 üzenetére
Ha gyári csengőhangokkal recseg akkor hibás cseréltesd ki. Ha te raktál rá valami audio fájlt és azzal recseg akkor lehet túlvezérelt a zene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest