Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsolty
tag
Sziasztok. Kocsiba milyen tartót érdemes hozzá venni hogy vezetés közben lássam a kijelzőt ha gps-et használok?
-
mzsolty
tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami ingyenes offline navi rendszert S4-re amiben benne van Horvátorszag?
-
mzsolty
tag
Sziasztok. 4.4.2-es androidon Chrome böngészőt használok, viszont egyes oldalak videó nem töltődnek be. Tudtok ajánlani valami progit, amivel ezt lehet orvosolni?
-
-
mzsolty
tag
Üdv. Amennyiben hasznaltan veszek fuggetlen telefont akkor azt honnan lehet tudni hogy az valóban gyarilag fuggetlen? Hallottam valami Knox -rol de nem tudom mi az. Illetve hogy az előuő tulaj utan semmi ne maradjon a teloban eleg ha csinalok rajta egy gyari visszaallitast?
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Hogyan tudom megakadályozni, hogy automatikusan letöltse a teló lolli frissítést?
Beállítások --> eszköz névjegye --> szoftverfrissítés menübe már kikapcsoltam az automatikus frissítést és a azt is hogy csak wifin töltse le.
Ennek ellenére amint bekapcsolom a wifit rögtön elkezdni leszedni. -
mzsolty
tag
válasz
awakening87 #55642 üzenetére
Köszi, de nincs a telefon rootolva igy nem igazán tudom mit is jelent az amit írtál hogy tennem kellene.
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Ma letöltődött párom telójára a Lolli, viszont nem akarjuk a jelenlegit frissíteni. Hogyan lehet a letöltött frissitest letörölni? -
mzsolty
tag
Sziasztok. Használ ilyet valaki a telójához:
https://www.arumania.hu/akkumulator_5800_mah_li_ion__akkufedel_feher_samsung_gt_i9500_galaxy_s_iv_samsung_gt_i9505_galaxy_s_iv_84231?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Vagy nem szabad a gyári helyett ekkora akksit beletenni? -
mzsolty
tag
Ja tényleg csak mobilon nem láttam.
-
mzsolty
tag
Sikerült. Ide hogy lehet beilleszteni az elkészült képet?
-
mzsolty
tag
Hogy lehet képernyőmentést csinálni? Az a diagram nekem nem mond sokat.
Dare2live: egyáltalán nem forró a telefon.
Viszont hajnalban (kb 03:00tól) kívancsiságképpen kikapcsoltam a wifit és nem ment le 1% sem, most viszont mialatt elolvastam a 2 hsz-t es megírtam ezt 3 % ment le. Szóval nem értem. -
mzsolty
tag
Üdv.
Mitől lehet az hogy töltőről levéve (100%-os töltéssel) közel 15 perc alatt lemegy az akksi szinte 10 %-ot úgy hogy még a kijezlő sincs bekapcsolva? Hogyan lehetne kideríteni hogy melyik app felelő ezért? Már ha valamilyen progi miatt van ez. -
mzsolty
tag
Sziasztok. Második hónapja használok 9515ös verziót és eddig abszolut nincs működési sebességgel gondom, minden azonnal kattintasra betölt. Ha eltelik még több (ahogy öregszik a teló) idő akkor várható hogy egy picit lassulni fog az oprendszer?
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
A következő problémára kérnék valami magyarázatot:
T-home beltérin a Watch On applikációval meg tudom nyitni a beltéri egység menüjét, a műsorújságot, tudok csatornát váltani, és keresni a számgombokkal, viszont nem tudom a hangerőt lentebb ill fentebb venni, valamint elnémítani.
Szerintetek mi lehet a gond hogy egyes funkciók máködnek míg mások nem? -
mzsolty
tag
Sziasztok. Hogy lehet azt visszaállítani hogy amikor beírok valamit a keresőbe akkor felkinálja azt a választási lehetőséget, hogy melyik böngészőben akarom megnyitni a weblapot?
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valami jó külső akksit Galaxy S4-hez? Néztem azt ami 3591 Ft-ba kerül a T-Mobilnál, de nem igazán tetszik, mert nem akarom akksi csere miatt leszedegetni a hátlapot. -
mzsolty
tag
Üdv. S4-ben van olyan applikáció ahol lehet a ramot törölni. Ott viszont csak 1,77 GB- t ír. Hol a többi, a maradék 230 MB? Mindenhol azt írták hogy 2 GB van benne. Ha törlök mindent akkor sem megy a felhasznált memória 700 MB alá.
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Hogy lehet azt megoldani hogy a névjegyekről biztonsági mentést készítsek a gmail fiókomba, amit aztán a gépen is megtudok nézni? -
mzsolty
tag
Üdv.
Remélem tudtok nekem segíteni.
Ma regisztráltam a Knox szolgáltatást, ami után eltűnt az az ikon amivel elindítottam telepítést, és helyette megjelent egy új ikon amit ha elindítok akkor kevesebb widget és alkalmazás lesz elérhető valamint ha ebben a módban vagyok, akkor nem érhetők el a képek.
Majd ez után véletlen valahogy eltűntettem azt az ikont amivel elő tudtam hozni a fent említett kevesebb widgeteket tartalamzó felületet.
A kérdésem pedig az lenne hogy hogyan tudom visszahozni a knox indítóikont? -
mzsolty
tag
Sziasztok. Normális az hogy a 3 napos telefon 10 percenként merül 1 %-ot? A fényerő abszolút minimálisra le van véve viszont futó alkalmazásokat úgy hagytam ahogy a boltból kihoztam; S Health, időjárás, sztorialbum mennek a háttérben.
-
mzsolty
tag
Üdv.
Bocs az offért, de milyen külső akksit ajánlanátok ehhez a telefonhoz? Olyanra lenne szükségem amivel legalább 3x fel tudom tölteni a telót, illetve 8.000-13.000 Ft körüli áron van.
Én erre gondoltam:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/WAYTEQ-YooBao-Magic-Cube-II-10400-mAh-k%C3%BCls%C5%91-akkumul%C3%A1tor,103952,561041,1440677.html?langId=-19 -
mzsolty
tag
Üdv.
Sziasztok. Létezik olyan program amivel kábeles összeköttetés nélkül tudok a pc-telefon között fájlokat mozgatni? Olyasmi kellene mint a TeamViewer csak pc-s verzióban, hogy a számítógépen jelölöm ki, hogy mit akarok a telefonra másolni. Ha van ilyen, akkor mi a progi neve? -
mzsolty
tag
Üdv. Eldőlt a kérdés holnap megveszem a 9415-ös verziót, viszont még az lenne a kérdésem hogy ez is tudja a vezeték nélküli töltést? Vagyis kapható hozzá ilyen töltő?
-
mzsolty
tag
Bocs az off kérdésért de hogy értitek azt h kijelzőidő? Hogy lehet azt lemérni?
-
mzsolty
tag
Minden S4-re tehető Lolli frissítés?
-
mzsolty
tag
válasz
tatu611088 #48956 üzenetére
Igen, 9515-öt néztem ki. Ez a széria jónak mondható kiadás vagy vannak benne hibák? A 4.4.2-es android melyik is pontosan? JB?
-
mzsolty
tag
Sziasztok. Jelenleg melyik a legujabb verziószámú Galaxy S4? Miben változott a 9515ös változat az hányadik kiadás és miben különbözik a más verziószámmal rendelkezőktől?
-
mzsolty
tag
Sziasztok! Galaxy S4-ből most melyik a legutolsó kiadás? Láttam már 9505-öt, 9506-ot, meg 9515-öt. Én az utolsóra tippelnék, de lehet rosszul tudom. Amúgy a számbeli változtatás jelent valami módosítást a készülékben is? 91.000 ért jó vételnek számít 9515ös kiadás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest