Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Megadta magát a jackcsatlakozó
. Nem marad meg a helyén a headset, nincs semmi ami megfogná a jackdugót.
Volt már valakinek cserélve, ill. cserélte / cseréltette e már valaki? Esetleg foglalkozik valaki ilyen szintű javításokkal itt ph-n?
Köszi!
-
qltsar
veterán
válasz
kalolaci #65121 üzenetére
Ez a videó akkor pont neked készült
!
Egyik legjobb ROM bemutató S4-re Shark Jungle: [S4 vs S7]
-
qltsar
veterán
válasz
Valken #64536 üzenetére
Szia,
Én nemrég találtam meg ezt a kernel-t: AKLU, eddig hibátlanul teljesít, sokszor update-elik, két (2-2) változat érhető el, én a simát használom.
-Lionheart and many other governors
-CPU overclocked to 1998MHz
-GPU overclocked to 487Mhz
-GPU/CPU voltage control
-Fast charge
-Psudo file system encryption support -
qltsar
veterán
Aki használ custom TW ROM-ot, melyiket használja a többség, melyik a legfunkciógazdagabb?
Illetve, melyik a leglightweightebb?
Valamint melyik a legjobban használható kernel TW alá?
Köszi
!
-
qltsar
veterán
válasz
Alister71 #57989 üzenetére
Cserés mindenképp, addig valahogy kihúzom.
Magyarországon értelmes áron lehet hozzá alkatrészt szerezni?
Ezt az egyet találtam, használt, és lehet, hogy a rev verzió sem stimmel, (az enyém rev25); [link]
Ebay-en kb ennyibe kerül 2-300 forint difi, de ha már 4000-ért adnák valahol megvenném itthon.
Van ötleted esetleg, hogy hol kellene körbenéznem? Ez lenne az ebay-es alternatíva: [link]
-
qltsar
veterán
Üdv, van egy kis problémám a készülékkel. Nem veszi fel a töltést, és érzékelni sem érzékeli a pc normál módban, illetve recoveryben sem. A furcsa az egészben, hogy download módban pedig látja a gép, fel is flasheltem egy romot, de sajnos nem oldotta meg a problémát. Holnap egy kollégám hoz egy qi töltőt, hátha ugy működőképes az egész. Amit kihagytam meg, hogyha kikapcsolt allapotban rákötök egy töltőt, vagy a géppel kötöm össze, akkor bekapcsol megjelenik a töltésjelző akkumulátor, nem animálódik, vár egy kicsit, majd újraindul, és kezdődik minden előről. Tegnap nem figyeltem, és kb. 30 percig ment az újraindulgatás,és rátöltött 15%ot. Garancia nincs mar sajnos. Mit tanácsoltok?
-
qltsar
veterán
Vegul en is rootoltam, melyik a meno ROM-ok? Non-touchwizest keresek, tudasban Liquidsmooth kategoriat. Feltoltam a Blisspopot, de ittvalahogy akijelzo erzekenyseg nem az igazi, illetve a dokkolom hasznalhatatlan.
MultiROM-ot esetleg hasznal valaki? Sajna playesapkval nem megy fel a keret, es az img. Olvastam, hogy pici kicsi a recovery particionk.
-
qltsar
veterán
Van valakinek tapasztalata a premium gyorsszervizzel? Skippelnem a hazhozhivos modszert, egy egyszeru tisztitasrol lenne szo a proximity sensor miatt.
Ide vinnem be: [link]
-
qltsar
veterán
válasz
awakening87 #55540 üzenetére
Ide feltettem neked az outputokat: [link]
-
qltsar
veterán
válasz
migabi24 #54679 üzenetére
Hehe
, nem, gondoltam, ha már hardware-esen ugyanez, akkor felmegy rá, és ha nem rootolom, akkor nem megy a knox, akkor ezek szerint rossz kérdés volt
.
Van rá esély, hogy jön olyan root, amivel nem fog ugrani a knox i9505-ön Lolival?
Ez kicsit fura nekem: [link]
Method 2, mert ha downgrade-elsz kit-kat-re, alapból ugrik a knox tudtommal. -
qltsar
veterán
Valaki rakott már fel Telekomos i9505-re GPE-s Lolit? Ugrott a knox?
-
qltsar
veterán
A fenti switcher"akadásra" visszatérve, azért kíváncsi lennék, hogy másnak i9505 Lolival milyen. Ha tényleg nem akad, akkor nem értem, hogy miért. Remélem nincs köze ahhoz, hogy nem TW launchert használok...
-
qltsar
veterán
válasz
Petyyyyy #54466 üzenetére
Hat...az alkalmazasvalto naoam katasztrofalisan keves 'fps'-sel megy. Mintha egyszeruen nem kapna az a resz hardware-es gyorsitast. Nalad az is folyamatos?
Sajnos alternativ alkalmazasvaltok kilove, mert Lolinal letiltottak ezek hasznalatat. Nem latjak a kulso programok az inditott alkalmazasokat. Legalabbis root nelkul, amivel ugyebar ellonem a knoxot
.
-
qltsar
veterán
Én sem csináltam FR-t, azért működjön már egy ilyen telefonnál az OTA rendesen... Nagyon sokat foglalkoztam Androiddal, forgattam kernelt, ROM-ot...szóval nem a recovery install zip-nél akadtam le. De most megpróbálom úgy használni a telefont, ahogy a gyártó kiadta, eddig egész jól megy...de ezért el is várom, hogy normálisan működjön, ha már egykori zászlóshajó volt
.
Aztán lehet, hogy csak én vagyok így ezzel
.
-
qltsar
veterán
Ezt a reszt amit bekarikaztam a kepen el lehet tuntetni valahogyan? (Root es ROMcsere nelkul termeszetesen): [link]
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #54007 üzenetére
Nem, nem hasznalok semmilyen appot, nalam mindig ravan kotve a bill-eger, ha dokkolon van, igy minden portraitben megy autmatikusan. Most is epp igy irok
. Ha nem kotsz ra billentyuzetet es egeret, akkor ebren marad a kijelzo ertheto okok miatt, hiszen akkor nincs semmifele beviteli periferia az erinto-kijelzon kivul
. Amint erzekeli, hogy van mas, kilovi szepen.
Hangot is szepen atviszi HDMI-n, az a resze is tok jo. Nalam ugy van megoldva, hogy egy darab USB hub-ot kotok a dokkolora, amin van a billentyuzet, eger stb, hdmi, es dokkolo tolto. Nemtudom te milyet vettel, nalam eredeti Samsung dokkolo van.
Mondjuk az eleg erdekes, hogy nem tolt ugy, hogy a kulso HUB is a sajat adapteren van, illetve a kijelzo sem megy, sot...merul
.
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53987 üzenetére
Az a furcsa, hogyha en belerakom a dokkoloba kikapcsol a kijelzo, bar csak akkor, ha van rajta billentyuzet, es eger is. Ha nincs rakotve, akkor is kilovi a kepet, de nem forgatja el, es a telefon kijelzoje is aktiv marad.
Az akadozas nalam is jelen van :S, mintha nem lenne gpu rendering. Multi windownal is szaggat a youtube video, es, ha teljes kepernyore kiteszem akkor is, pedig ugyanakkora felbontast hajt meg, raadasul nem 2x, mert a telefon kijelzoje ilyenkor inaktiv.
Amugy, amint rakotod a billentyuzetet es az egeret, az osszes alkalmazas force landscapeben fog futni, es a kijelzo is kikapcsol.
Kicsit trukkoztem vele, es az volt a tapasztalatom, hogy portrait modeban sokkal folyamatosabb az egesz.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Irtam nemreg, hogy a proximity rakoncatlankodik. Mondtatok, hogy hivjak szervizest, es kipucolja - ez meg nem tortent meg, viszont egy eleg erdekes jelensegre lettem figyelmes... Sotet kornyezetben tokeletesen mukodik a proximity szenzor, viszont vilagosban beakad.
Lehet, hogy megsem poros, hanem mas baja van?
-
qltsar
veterán
válasz
Ateszpapa #53234 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy nincs +2 hónap...:S. Szóval akkor szervizest kell hívnom, hogy kipucolja a telefont? Kell hozzá a Telekomos jótállási jegyen kívül más is? Mert számla, vásárlást igazóló lap nincs sajnos, de a termék az én nevemre van regisztrálva a Samsungnál.
-
qltsar
veterán
A két hónapos kiterjesztett garanciát hol lehet regisztrálni?
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53216 üzenetére
Semmit nem allitottam. Hangero mukodik, dupla katt kovi szam, tripla katt elozo, egy katt play / pause.
Mas: Valakinek van otlete, hogy a kijelzo miert nem kapcsol vissza hivas kozben / utan, ha elemelem a fulemtol a telefont? A sensor mukodik, mert ha nem a fulemhez tartom a telefont, vagy nem takarom el a sensort, a kijelzo vilagit, de amint eltakarom utana nem kapcsol vissza. Esetleg konfigolni kell kulon? Nem ertem
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
chubby2o6 #53143 üzenetére
Kicsit megkavarodtam, szóval akkor most akár fel is rakhatok egy gyári ROM-ot, ha még nem jött a T-Mobile HU-nál az L-es frissítés, és nem ugrik a Knox? Tehát pl. ha felrakom a Vodás ROM-ot, akkor minden okés lesz? Vagy mondjuk a lengyelt, németet stb, csak hivatalos FW legyen? Azt olvastam, hogy gyárit rootolni is lehet, azzal sem ugrik a knox, de valahol meg azt olvastam, hogy nem...
Kicsit zavaros a kép...
! Köszi
!
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53111 üzenetére
Még van egy Huawei G620S-em (Snapi 410) de lehet, hogy pont ma elmegy, és már nem vagyok otthon, a dokkoló meg ottvan. Bár, mivel nem OTG kompatibilis, kétlem, hogy menne vele, de ha mégsem megy el a teló ma, akkor kipróbálom este, aztán beszámolok.
@Raktár: 9505-re jött ki?
-
qltsar
veterán
válasz
szerzol #53066 üzenetére
Köszi szépen...ejj :/, úgysem fogom kibírni
, mondjuk ettől még pakolhatok fel egy gyári 5.0.1-et, root-tal, gravity box-szal, úgy, hogy utána még vissza tudjak állni a gyárira, ha gariztatni kellene a telefont? Csak recovery felülírásánál bukom a garit, akkor állítódik el a knox, remélem jól értelmezem? Láttam itt már többen pakoltak fel i9505-re különböző L-es ROM-okat, ezeket akkor lehet rootolni, xposed, gravitybox stb..., úgy, hogy ne bukjak garit?
Köszi
!
-
qltsar
veterán
válasz
chubby2o6 #53051 üzenetére
Köszi a segítséget, van tapasztalatom szerencsére ezekkel a dolgokkal, egészen akár egy ROM / kernel forgatásáig terjedően, de ez a Samsungos ROM-olás kicsit érdekes a többi telefonomhoz képest, pedig az MTK-tól kezdve ST-E-n keresztül a TI-ig terjedően raktam fel mindenfélére ROM-ot stb. De itt kicsit megkavarnak a dolgok. Szóval, van ez a Knox, amit nem lehet resetelni, miután felraktam egy custom ROM-ot? Vagy itt is van resetre lehetőség, mint anno a triangleaway esetén? Vagy, ha felrakok egy nem gyári alapú ROM-ot, amihez kell custom recovery, akkor már ugrott is a garim, mert a knox érték nem állítható vissza 0x0-ra? Rosszul gondolom?
Köszi
!
-
qltsar
veterán
A mai naptól én is boldog tulajdonosa lettem egy i9505-nek. Remélem valahogy megoldható a custom ROM knox ugrás nélkül
!
Van olyan ROM, esetleg beállítás ami a dokkolásba belenyúl? Pl. dpi change, mert elég otromba a böngészés dokkolóval egy 24-es fullHD monitoron, ezt lehet valahogy kalibrálni? Itt talán látszik, hogy mire is gondolok: [link]
Köszi
!
-
qltsar
veterán
válasz
migabi24 #52777 üzenetére
Ez alapján a thread alapján jól értelmezem, hogy egy patch segítségével mennek rajta a Note 3-mas ROM-ok? Majdnem ua. a hardware, bár eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy az összes szenzor, modem, chip stb...ugyanattól a gyártótól legyen, és alig legyen különbség a driverek között. De ha így van, akkor nem agyalok tovább. LiquidSmoot-ot használtam Nexus-on, szeretném ezzel is azt használni.
Így működik a dolog?
Köszi
!
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Sejtem, hogy már lehetett hasonló kérdés...de. Van olyan szinten már az i9506 támogatottsága mint az i9505-é? Telefonvásárlás előtt állok, de számít az underground support, mert a touchwiz ledarálásával kezdenék neki, bármelyik modellt is választom.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok?
i9506nál is műkszik a triangleaway, stb. teljes gyári visszaállítási procedúra a nyugodt gariztatás végett? Láttam XDA-n custom kerneleket, néhány ROM-ot is, ezek szerint public a kernel forráskód ha jól értelmeztem.
Köszi
!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest