- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
kalolaci #67622 üzenetére
Én a mai napig használom, 0-24 órában bekapcsolva.
Amire nekem kell (telefon,SMS, Viber, bankolás, néha navigációk és fotók) arra bőven elég most is.
Egyedül gyári akkut nagyon nehéz hozzá találni.
Három "megbízható" boltból rendeltem hozzá 4 akkut és mind megtévesztésig hasonló hamisítvány volt.
Vissza is küldtem őket.
Végül a Samsung-tól vettem rendelésre és bár 7000Ft. volt ezzel normálisan működik tovább. -
ezso
tag
-
Jakesz
addikt
válasz
kalolaci #67276 üzenetére
Én is S4-ről váltottam, nekem az 5-6 órát simán hozza. Az S4 kb feleannyit úgy is, hogy közben ki lett cserélve benne az akku. S7-nél 3-4 óra max úgy érhető el, ha max fényerőn komoly játék, navigáció, mobilnet és társai mennek. Megérte váltani, sokkal jobb minden szempontból.
-
törölt tag
válasz
kalolaci #66190 üzenetére
HOJ2 anno megjelent minden országban, minden szolgáltatónál és függetlenekre is, de nem egyszerre. Ez a rom frissül mostanság de nem egyszere mindenütt, nálad ezért nincs még. Ne várd mert semmi plusz funkciót nem fogsz kapni sem teljesítménybeli javulást. Szimpla biztonsági updét a googlétól.
-
Imi1981
veterán
válasz
kalolaci #65462 üzenetére
Szia!
Én kb 1 hónapja vettem emagról úgyhogy azt, hogy milyen tartós nem tudom megmondani viszont azt igen, hogy nagyon jól bírja! Nekem átlagos 5 óra körüli kijelző idő jön ki 1 töltséssel. Volt már 6 óra 42 perc is egyszer. Szerintem eredeti Samsung akkumulátor és ugyan olyan jó lesz mint ami benne volt. -
qltsar
veterán
válasz
kalolaci #65121 üzenetére
Ez a videó akkor pont neked készült
!
Egyik legjobb ROM bemutató S4-re Shark Jungle: [S4 vs S7]
-
Nospa
tag
válasz
kalolaci #62363 üzenetére
én ezzel az alkalmazással mérem a töltési áramot, vettem pár kábelt meg sajnos másik töltőt is, mire rájöttem hogy a kábel minősége a fő tényező.De most már csak úgy veszem meg ha eljötte ellenőrzöm evvel hogy milyen minőségű, sajnos sok kábellel csak 300mAh-val tölt, de a jó kábellal 1200-1400mAh is elérhető. Sőt a gyári samu kábelek is egy idő után elvékonyodnak, mármint valószínűleg egy két szál a kábelben eltörik, ezért nem tud annyi áram átfolyni rajtuk. Volt hogy egy este alatt nem töltött fel 100%-ra az aksi, a jó kábellal meg elég 1-1.5 óra.
-
Eclips21
őstag
válasz
kalolaci #62318 üzenetére
G2-n is csak azert mert lehet nullara is kilehet hozni a cseret es talan mert meg akartam venni megjeleneskor. S5 nem vonz szerintem azt kihagyom, meg még dragak. Persze ha megint szerencsem lesz mint eddig az osszes telommal, akkor szerzek egyet melyen ar alatt. Meg G2re szeritwntem lesz 6.0is
-
Carline
őstag
válasz
kalolaci #62269 üzenetére
Note4-ről nem tudok nyilatkozni, de esetleg ajánlanám az LG G4-et. Jelenleg egy G3 és egy S5 LTE-A (G901F) van nekem.
Méretben a G3 még megfelelő és az 5.5" QHD kijelző is elég impozáns. Hasonló (kicsivel jobb minőségű) van a G4-ben is, valamint ott Snapdragon 808 a SoC. A fényképező minősége nagyon jó, full manuális beállításokat is enged, már 6.0 rendszer van rajta, lehet büntetés nélkül romolni.
A G901F S5 egy kicsivel erősebb SoC (Snapi 805 + Adreno 420) a G900F S5-höz képest, de a fényképek minősége a G4-hez képest alulmarad. -
upbuvar
tag
válasz
kalolaci #62266 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Autóba ülve kiveszem a zsebemből, és kész.
Egy kézzel is simán használható.("Egykezes használat" a menüben, háromféle opcióval)
Használtan vettem ezt is (Hardverapró) és a két S4-et is.
A több mint két éves 9505 + 50e = Note 4 még 11 hónap garanciával. -
migabi24
nagyúr
válasz
kalolaci #62261 üzenetére
Azért nagyon gondold át, hogy azzal a mérettel meg tudsz-e barátkozni, mert én a wc-re is kocsival megyek tehát könnyebb dolgom van a telefoncipeléssel mint egy tömegközlekedőnek, szerettem volna én is arra váltani, de sajnos 1 hónap után inkább visszaléptem, mert nem tudtam elfogadni a 2 kezes használatot
-
-
awakening87
aktív tag
válasz
kalolaci #62090 üzenetére
Elvileg de, és közeli rokonságban van a Clean Master-rel, valószínűleg az SDK-jukat használják; elég megnézni az Intelligens Kezelőhöz tartozó egyik apk csomag nevét:
Cheetah Mobile CleanMaster (com.cleanmaster.sdk)
Mondjuk az xposed-es Greenify modul tud egy-két dolgot, amely xposed nélkül nem működik és a rendszer sem tudja alapból. -
Pietrosz
addikt
válasz
kalolaci #62090 üzenetére
Greenifyvel nem fognak megjönni az értesítések, a másikat nem ismerem. Itt csak annyi kell hogy maga a progi amit látsz legyen bezárva, attól a folyamatok még futhatnak. pl a messengernek 1 folyamata és 1 szolgáltatása fut ha rendesen be van zárva, ha fut a háttérben akkor meg 1 folyamat és 4 szolgáltatás, teljesen feleslegesen eszi a cpu-t.
-
Maxentius
addikt
válasz
kalolaci #62079 üzenetére
S4-ről (i9505) váltottam Note 4-re (N910C). Az akkuidő viszonylagos, használattól függ. Az én használati statisztikáim alapján a kijelzőidőm az előbbin maximum 5 óra volt (repülő üzemmóddal együtt), míg itt az 5,5-6 óra az általános inkább (de azért a nagyobb QHD kijelző is fogyaszt rendesen), 5.1.1 rendszeren. 5.0.1 alatt alig volt jobb, mint S4-en. A méret pedig megszokás kérdése, persze egykezesen elég nehéz kezelni, de a toll kárpótol bőven.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
kalolaci #61513 üzenetére
Imádom az S4-em, a legjobb az összes közül. Nem lennék képes egy ilyen vacakkal használni. Az üzemidőt egyébként a felesleges alkalmazások eltávolítása is javítja. Továbbá pedig az oldalon ez is ott van: Az összes megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával. Innentől kezdve a te dolgod mennyire vállalod be, engem nem érdekel. Remélem nem fázol rá! Előre szóltam!
-
bwin.party
aktív tag
válasz
kalolaci #61511 üzenetére
Amit te akarsz az olcsó kínai sok mAh-s akkuk, amik fel is robbanhatnak a telefonban. Ezekkel kapcsolatban nem a megfelelő fórumot választottad. Az ebay a(z) http://www.ebay.com domain címen érhető el! Tartsd észben, hogy az ilyen termékek használata erősen NEM ajánlott!
-
bwin.party
aktív tag
válasz
kalolaci #61508 üzenetére
A-Data PV 110 PowerBank-ot rendeltem akcióban, első ilyen külső energiaforrásom. 2.1A-re töltöm róla, 4 alkalommal feltölti egyetlen feltöltéssel. Nagyon elégedett vagyok a cuccal, mert a táskámban kapott helyet, mindig magammal viszem, így sosem merülök le. Munkahelyemen egy műszak alatt feltölti, ha már egyszer ingyen van az áram akkor miért ne? A törvény az ilyen jellegű áramlopást nem bünteti. Nem vész el, csak átalakul...
-
horkovy24
senior tag
válasz
kalolaci #57785 üzenetére
Persze! Az aksit is kivettem belőle. Sőt ezzel a dologgal is megpróbálkoztam de semmi!
http://gozo.blog.hu/2015/01/04/mtp_usb_eszkoz_driver_telepitesi_hiba_mtp_usb_device_failed
Minden maradt ugyanúgy semmi javulás. Csak akkor tudom összecsatlakoztatni a gépet meg a telefont ha a számítógép kikapcsolt állapotban van és úgy dugom rá és utána úgy indítom el a Windowst.
-
madkiller
őstag
válasz
kalolaci #56682 üzenetére
Eddig annyit vettem észre, hogy van némitó gyorsgomb, plus amiről mások is panaszkodtak, hogy messengeren több kép küldésénél kifagy 3-6 képtől, hol ennyitől hol annyitól az megszünt, 14db képet küldtem el egyszerre tesztként és nem omlott össze a telóm.
remélhetőleg a névjegyzék sem fog egyszer sem leállni. -
-
-
válasz
kalolaci #53194 üzenetére
szia,
frissítés a megfelelő verziós odin által - amit nem kell telepíteni, hanem csak futtatni -, ahhoz a szükséges firmware verzió - a telefonodon adott product code viszonylatában - letöltendő - már ha kiadásra került - innen; link (megnyitod a firmware letöltési lapját és ott lesz alul az odin letöltési linkje is, illetve a leírás hozzá) vagy innen; link
amennyiben a kies nem ajánlott fel frissítést, úgy sanszos, hogy más formában sem kerül még kiadásra, így eltérő régiósat tudsz csak feltenni, ami által esetlegesen változhat a telefonodon a product code értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest