- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Richard #53190 üzenetére
Nekem 9505 van semmi gondom vele. Memory leak úgy tudom nexusokat èrinti.
Szabcsizz: pl hamar megtelik a memória, home gombra lassan ugrik be a kezdőlap. Nálam mindig van szabad ram nem lassú home gomb reakciója sem és nem zárja be a futó appokat amit memory leak alatt kell hogy produkáljon.
-
válasz
Richard #53173 üzenetére
Hát, legalább megszabadultál egy bilincstől
Ezért maradok én is a 4.4.2-n, a Lolli felülete amúgy sem tetszik, meg nem hiszem, hogy bármiben is jobb lenne. Sebesség, üzemidő tekintetében nincs okom panaszra, innentől meg csak a kinézet maradt, abban meg szerintem veri a KK.
-
válasz
Richard #53164 üzenetére
A 05-t lehet rootolni KK alatt is, csak a 06-nál nem találtak erre megoldást. De ha a mostani telódat ( a 06-t ) nem rootoltad, akkor tényleg nem értem, mitől mászhatott el a knox.
A BT hibát csak azért kérdeztem, mert nekem néhány napja sz@rakszik. Eddig azonnal bekapcsolt, ha a gyorsgombra rányomtam, mostanában meg van, hogy 10-20 mp is eltelik, mire hajlandó bekapcsolni. Elég ritkán használom, szal együtt tudok ezzel élni, csak az bosszant, hogy fogalmam sincs, mitől gagyult be. Ha előtte repülő módba teszem, majd rögtön vissza, akkor azonnal reagál a bekapcsolásra, de ha csak ráböbök a gyorsgombra, akkor gondolkodik egy ideig.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Richard #53159 üzenetére
Érdekes eset.Én ugyanígy vittem végig.Fent volt a legújabb Görög ROM,láttam hogy kijött a Nordic és egyből felraktam.Odin 3.0.9-el.Ugyanúgy csináltam mint te,és Knox 0x0.
Win 7-et,vagy 8-at használsz?
Ha jól emlékszem Xda-n olvastam ugyanilyen esetet,de ott talán 9505-ről volt szó..de ebben nem vagyok teljesen biztos. -
válasz
Richard #53159 üzenetére
9505 vagy 06 van neked? Mert azt írtad, hogy görög, majd nordic romot tettél fel a gyári 4.4.2 után. Amennyire én tudom, mindkettő csak 06-ra van. Azt is írtad, hogy S1-től S4-ig minden telefont rootoltál. A 06-t viszont csak 4.3 alatt lehet knoxmentesen rootolni, 4.4.2-n ugrik a knox a root után.
(#53162) Szabcsizz Neked milyen van, 05 vagy 06?
-
haxiboy
veterán
válasz
Richard #52231 üzenetére
Nekem az van fent. Bluetoothról nem tudok nyilatkozni bár laptophoz automatikusan csatlakozott. Galériára valóban várni kell de csak az első inditás alkalmával, szerintem akkor készíti el a thumbokat.
(#52241) feketeit : én 3.09-el szoktam az a legjobb eddig szerintem.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Richard #52072 üzenetére
Na ezt a minden másbant, nagyon határozottan kijelentetted, kamerába gyengébb, térerőre, gps-re panaszkodnak tehát ott is gyengébb, szép kijelzője van, de tényleg szőrös S4 mellett, sebességre i9506-hoz hasonlítva semmi különbség, külsőre gyönyörű és igényes, de közel azonos méret mellett kissebb a kijelzője, akkuba is gyengébb szerintem, volt aki S4-ről váltott őt is érdemes megkérdezni
-
Kavinton75
senior tag
-
proly01
őstag
válasz
Richard #16025 üzenetére
Nekem mobilnet megy egesz ejjel vagyis ugy van beallitva hogy kikapcsolt kepernyonel valtson at mobilnetre.Nekem is soknak tunik amugy csak nem tudom mit kene kiloni hogy ne egye ennyire.Azt irja hogy az alkalmazasok alltal hasznalt energia meriti 34% ot ir ra.
Bocsi az ekezetekert mobilrol vagyok. -
gologolo
tag
válasz
Richard #15996 üzenetére
Nekem fehér keretes neo hybrid tokom van. Sikerült egyszer leejteni a telefont bringázás közbe és megvédte szépen. Arról nem is beszélve h ennél dizájnosabb tokot nem találsz. Ha viszont tervezed az aksit sűrűn cserélni benne akkor ez nem a te tokod mert az alján a védő keret könnyen eltörik ha sokat van le-fel rakva. Ez is saját tapasztalat
Én ha most vennék amcsi ebay-ről venném, uk-ba drágább.
-
norbi93
senior tag
válasz
Richard #15577 üzenetére
ilyenkor arra fogják hogy a hátulja nyomódott meg, és a feszültség hatására repedt elöl a panel. ugyanezt eljátszottam már egy ipad 2vel, és mondanom sem kell az apple nyerte meg a bulit, én meg fizethettem a komplett kijelző+ üveg kombót
pedig nálam sem volt külsérelmi nyom, és atombiztos hardcandy tokban törött el, a mai napig nem tudom hogyan, amikor beraktam a tokba jó volt, amikor kivettem elvolt törve, kár is túrázni ezen, meg reménykedni hogy a gyártónak megesik a károsulton a szíve.
-
-
majestic
őstag
válasz
Richard #1978 üzenetére
Na én azt mondom, hogy attól fogva, hogy megjelenik a magyar hivatalos Samsung 2 éves garis, rá 2 -3 hétre nem fog többe kerülni, mint 160-170. Erre fogadni is merek bárkivel.... Addig ugyanis rengeteg kintről behozott db. elkell, a kereslet drasztikusan csökkenni fog. Pont ez volt a Note 2-vel!
Itt a PH-n máris van egy magyar forgalmazó cég, aki 179.990-ért hoz kintről bármelyik modellt! Nem nehéz megtalálni
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Richard #1618 üzenetére
Na le lehet kopni rólam, mert te is magad alatt vágod a fát!
(#1617) Gizmo94: Te meg menj vissza az S3-ra ahol osztottad az észt és azt a topikot is magadénak akartad, remélem ezzel a topikkal nem így lesz és itt is tíltanak mihamarabb
(#1616) Burt1793. Szerintem te csak ne érezz velem kapcsolatba semmit.. mert nagyon tévedésbe vagy ám!
Meg amúgy sincs közöd!
Ja és ki beszélt a Media Marktról nem értem, de látom nem is érted a lényeget amit írtam, de akkor menj be és vegyél ha ennyire jó a telefon egy nyomkodás után,, kit érdekel..(#1619) Icemedve: Nem gond ez.. csináld csak tovább.. sértegess és személyeskedj, ahogy a többi kedves forumozó is, .. nem sokáig fogsz!
Azt hiszem össze is foglaltam ebben a HSZ-ben a 4 embert itt, akik nagyon KEDVESEK mással is!
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
válasz
Richard #1262 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, IGEN , influenza egy komoly agyi betegségnek számít. De hogy te rögtön, agyi rokkantnak minősítettél eme írásom szerint....legközelebb jobban oda fogok figyelni. Akkor aki még1x megkérdezi, hogy melyik lesz nálunk, az szerinted agyhalott. OK.
Engem nem érdekelnek a dolgaid
Mivel nem érdekelnek, ezért pont akkor nem írtam zárójelbe, hogy influenzás voltam, elnézést.
De ha már tényleg agyi rokkant leszek, akkor azt külön jelezni fogom. -
-
Criton
veterán
válasz
Richard #1250 üzenetére
1. Mi közöd hozzá mit rendelek illetve vonok vissza? i5 és S4 között akartam választani, S4-re esett a választásom, és nem rohanok rögtön a boltba megvenni, még megjelenés előtt.
2. Te most iPhone fun vagy, vagy Samsung? Itt is meg ott is osztod az észt, te vegyél egy kicsit vissza!
3. Mivel Octaról beszéltetek többen, és én azt sem tudtam most merre mikor?
4. Az S4-et nem rendeltem elő, NEM IS FOGOM, elmegyek boltba, megnézem és ha OK, akkor megveszem.
5. szállj le rólam k***va gyorsan kérlek, egyébként is más a bajom most mint hogy te ki oktass!
6. Jelen pillanatban egy temetést kell intéznem , én kérek elnézést, hogy a topikban az adott készülékről kérdezek ( és nem avval jövök, hogy az i5 meg a HTC one meg a nem tudom még mi mennyivel jobb mint az S4 ), nincs több órám youtube videókon meg teszteken csorgatni a nyálam.(#1254) RicHarD: gratulálok, ülj le egyes
csak ötvenszer lett leírva mi lesz és mi nemerre - ha ez így van, akkor az Octaval a többieket se tévesszük meg, nemde
kérlek ne válaszolj, mert felesleges.
Ne személyeskedj! ÉN se tettem, és nem is teszem! Ezzel most magadat minősítetted, grat.
Valamint mint a TV adások, ha nem tetszik akkor ne nézd a kérdéseimet, és ha annyira zavar nem kell rá válaszolnod, ennyi.Ja bakker eszembe jutott, múltkor írtad hogy van valami betegésged vagy mi ami miatt nehezebben fogod fel a dolgokat
Mi ez ha nem személyeskedés? Megint grat -
-
Muffi
aktív tag
Az még nagyobb szopás, hogy ha az octa több mint félév lenne mire kijön senki nem fog rá várni és mindenki ezt fogja megvenni és max utána cserélik le az emberek az octásra habár sztem hülyeség mert mikor már 2 hónapja használod és megvagy vele elégedve akkor nem fogod lecserélni + félóra kijelző idő miatt (itt az akkuhasználatra gondolok) Szóval akinek bejön az S4 és még soká jön ki az octás változat az ugy is megfogja venni a Qualcommos változatot! Ja főleg, hogy elöször azon lesznek custom romok és szerintem XDA-n is majdnem minden rommer a Snapi600-sat fogja bütykölni
-
Criton
veterán
Szóval érdemes várni...OK
Már tuti, hogy S4 lesz a választásom, a kérdés hogy mikor, és a "rosszabbat" sem szeretném.
Több Samsung párti kollégám szerint ez nem a legjobb, hogy két típust dob piacra a Samu, félrevezető- főleg aki nem is tudja-vagy nem ért hozzá mint én.
Ezért próbálok itt informálódni. Kártyafüggetlen lenne a választás...
-
Robertoq
őstag
Pedig annál jobb nincs az biztos!
-
Remus389
veterán
-
freddirty
senior tag
Na ezért volt ott a smiley.
Nyár közepére olcsóbb helyeken talán lemegy 160-170k-ra. Vagy valami horror előfizetéssel megveszik a user-ek a mobil operátoroktól.
Egyébként én nem látok ebben semmi kivetnivalót. Addig kell ütni a vasat amíg meleg. Ennyiért is meg fogják venni. Sőt az S5 lesz 300k is jövőre ugyanilyen forint árfolyam mellett... -
Rhino666
addikt
Hát tévedsz, mert dolgozok és két build között fórumozgatok a munkahelyemről. Az már nem az én hibám, ha az okfejtéseimmel nem érek el semmit.
Nem okoskodni szoktam és nem is vagyok google huszár, elég sokat olvasok ennél jóval komolyabb hangvételű fórumokat ahhoz hogy tudjam miről beszélek. Én csak leírtam a véleményemet és szerintem továbbra sem tudta megcáfolni senki sem, miszerint nem kezelhető tényként, hogy a Samsung gyártja a legjobb telefonokat. Inkább csak azon vitázik velem mindenki, amivel alátámasztani próbáltam az említett véleményem.
(#463) Bone123: És te a mai napig összemosod az összeszerelési minőséget a szerelhetőséggel, hiába magyaráztuk el jó páran hogy két teljesen független dologról van szó. Az összeszerelési minőség kifogástalan, aki ezt cáfolta, arról meg kiderült hogy a Samsung pénzelte érte, ezért is folyik most per ellene. A szerelhetőség meg általában nem számít, ha csak nem akarod házilag szétgányolni. És ezt a mobilarénás cikkben is egyértelműen leírták, ha jól emlékszem.
-
Rhino666
addikt
Nem vagyok HTC fan, pont hogy az eszetlen Samu fan-ek hemzsegnek itt. Mindig a nekem leginkább megfelelő legjobb ár/érték arányú készüléket veszem, a Samsungok általában szóba se kerülnek. Megjelenés óta HOX-om van, használhatatlan soha nem volt, ellenben jó igen és azóta is csak jobb lett.
Olvasom folyamatosan a fórumokat azzal kapcsolatban is, nullát nem érő kamera, szellőtől karcolódó alu, FC-ző gyári alkalmazások ( SMS ), sokakat idegesítő launcher.
A nullát nem érő kamera az esetek 80%-ában megaláz minden mást. Szóval gratulálok, a lejárató hadjárat áldozatául estél. De semmi gond, mert már intézkedtek ezügyben. Javaslom hogy tájékozódj jobban, attól hogy az emberek 80%-a azt írja valamire hogy hülyeség, még nem lesz hülyeség.
(#431) Gizmo94: Látod, azt se tudod hogy mi a téma de azért beleszólsz. Pedig nem mikrofon. Példaképp hoztam fel, hogy miért is nem igaz hogy a Samsung gyártja a legjobb okostelefonokat. Amit nem mellesleg elég alapozatlan és elvakult dolog tényként kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest