Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Sziasztok
Talaltam vagy 5 db foliat a szekrenyben. Ha valkinek kell szivesen odaadom mert nekem mar nincs s4-em.
XVII keruletben atveheto. -
hitchins
őstag
Most olvastam hogy 20 utani termekregisztracional megszunik a hazhoz jovo szolgaltatas.
Szoval ha valaki igenyt tart ra erdemes meg szept 20 elott regisztralni a keszuleket a samsungnal. -
hitchins
őstag
válasz
PainKiller13 #60190 üzenetére
Opera nekem nagyon nem ok. Regen sok bajom volt vele azota nem hasznalom...azert koszonom a tippet
-
hitchins
őstag
válasz
Austin F. #60185 üzenetére
Koszi
Samsung app nekem is frissitgetett de csak wifin es mar letiltottam.
Forgalmam 90% chrome 5% play store 5% minden mas...
De egyszeruen soknak tunik. Kb ugyanannyit netezek. Eddig kb 70-80% ment el a keretbol havonta most meg 2,5 het alatt az egesz...
Kb egy honapja van fenn a lolli azota tobbet forgalmazok bar az elso idoszakban meg megertem mert nem tiltottam le mindent es a wifi is szarakodott atallt mobilnetre otthon is. Ez mar ok de az adatforgalom tovabbra is soknak tunik... -
hitchins
őstag
Az letezik hogy lolli alatt tobb forgalmat general a telefonom?
Nem tudom minek koszonheto mert kb uyganannyit netezek de most kb 2 het alatt elfogyott a netem ami az elmult evben mindig eleg volt egy honapig sot...
Vagy ez valami chrome problem?
Lehet esetleg valamit mokolni beallitasokkal? -
hitchins
őstag
válasz
kirusz1 #60173 üzenetére
Pontosan azt csinalta nekem is mikor felraktam a lollit.
Mikor alvo modban volt es "felebresztettem" nem latta a wifit. Ki-be kellet kacsolni a wifit hogy kapcsolodjon. Illetve neha random is atallt mobilnetre.
Ezt atalliottam mindigre azota minden ok.
Miert nem probalod ki? -
hitchins
őstag
Soha nem ertettem ezt a frissitesi mizeriat. Nekem a 4.2 is tokeletes volt most 5.0.1 van ezzel is minden ok.
Ami miatt vartam anno lollipopot az a dizajn volt. Az nagyon nem tetszett a 4.2 ben.
Oszinten ezen kivul napi hasznalat soran nem is latok igazan kulonbseget.Nem hiszem hogy 5.2 vagy felette valzoztatna ezen.
Ha mukodik akkor tojok ra hanyas verzioszama van... -
hitchins
őstag
+1
En is feltettem 9506ra a t mobileos lollit.
Teljesen jo. Nekem a dizajn is sokkal jobban bejon.
Egyelore egy problemat tapasztalok. Az otthoni wifi halozatot eldobalja.
Meg tesztelem mas wifi halozattal de kitkat alatt az otthoni wifivel is stabil volt.
Ezen kivul szamomra pozitiv a lolli. -
hitchins
őstag
Feltettem az uj lollit
9506 telekom.
Szep jo de semmi extra. Viszont a wifi jelet soksziti elveszti es atvalt mobilnetre vagy bekapcsolaskor nem all ra. Esetleg erre van megoldas? -
hitchins
őstag
válasz
bwin.party #58642 üzenetére
Nem fog talalni semmit. Hivatalos lollipop meg nincs t mobileos 9506ra.Felhivatalos 5.0.1 a sammobilerol szerezheto be. Hogy ez mennyiben erinti a garanciat arrol megoszlanak a velemenyek.
-
hitchins
őstag
válasz
PainKiller13 #58466 üzenetére
Ha nem engedelyzted hoy megkeressenek marketing anyagokkal akkor nem fogsz kapni...
en emailben szoktam kapni.. -
hitchins
őstag
válasz
FlashLed #58287 üzenetére
igen erre gondoltam eredetileg de nem azt írja ki hogy nem támogatott file vagy valami egyéb hiba miatt nem tudja lejátszani, hanem hogy a tartalom szerzői okok miatt el lett távolítva az oldalról!
Ha ugyanezt az oldalt sam. böngészőből nyitom simán lejátsza....
furcsa -
hitchins
őstag
Lehet nem kifejezetten s4 kerdes de...
az mitol van hogy nehany videot samsung sajat bongeszojeben meg tudok nezni chrome alatt nem?
Pl indavideon rendszeresen csinalja. -
hitchins
őstag
válasz
Sanyi.il #57512 üzenetére
Szia.
Azt nem tudom hogy s3 hoz kepest mennyire elorelepes de en 9506 tulaj vagyok es alapvetoen semmi baja.
Mondom ezt ugy finoman fogalmazva sosem birtam a samsun termekeket.
Csak hat van az az ar
Nem tokeletes de ar ertek aranyban boven megeri.
Persze van jobb de kozel sem ilyen arban.
Nekem pozitiv csalodas. -
hitchins
őstag
En eleg turelmes gyerk vagyok de ez mar vicc. Sose lesz mar T mobilos lolli?
Mire kiadjak lecserelem a telefont -
hitchins
őstag
-
hitchins
őstag
válasz
laca7909af #55326 üzenetére
szerintem amit talaltal az a 4.4.2
Nekem nem jelez semmit a telefon. -
hitchins
őstag
válasz
tzsolesz #55222 üzenetére
Nekem kijelzo csere volt gariban.
Samsung oldalan regisztralsz kersz idopontot. Par napon belul felhivnak.
Szerelo kijon csereli a hibas alkatreszt es elmegy. Kb 10 perc
Szamlat ahogy irtak mar tmobileos oldalon szemelyes menuben elered. En amig a szerelo ugykodott letoltottem es atkuldtem a mailcimere.
De akar ki is nyomtathatod neki elore. Jotallast nem is kerte. -
hitchins
őstag
Szerviz menüben észrevettem, hogy a felső sáv helye kicsit világosabb, azaz valószínűleg kezd beégni.
Általános használat mellett nem látni csak a szervíz menüben kék háttérnél, illetve vidók képek esetén ha egyszínű homogén világos szín van, de azárt akkor is figyelni kell ha észre akarom venni.
Nagy valószínűséggel a beégés még „ kezdeti stádiumban” van.
Érdemes már ilyenkor samsunghoz fordulni vagy nem foglalkoznk vele csak akkor ha nagyon látványos?
-
hitchins
őstag
válasz
mgTerminator #54151 üzenetére
Gratulalok a megnyilvanulasodhoz. Igazan kulturalt dolog valakit az alapjan minositeni hogy hany ftert vesz telefont.
Valamint en kerek elnezest az osszes s4 topicban forumozo neveben hogy nem ugrott senki hogy azonnal megvalaszolja a problemadat. -
hitchins
őstag
válasz
bozoli #53631 üzenetére
En nem vagyok igazan samsung parti de 5 honap hasznalat utan elegedett vagyok.
Sztem kb xperia z1 lg g2 ami hasonlo tudasu de tekintve hogy t mobilnal veszed sztem ar ertek aranyban mindenkeppen jo valasztas.
Termeszetesen a Te igenyeidet nem ismerem szoval azert igy nehez tanacsot adni, mert lehet akar egy olyan pont ami mast nem, de teged nagyon zavar es mar bukta van. En osszesegeben azt mondanam ez egy jo telefon.
Talan az akkuido lehetne erosebb de azert egyutt lehet vele elni. -
hitchins
őstag
Lezart kepernyore ki lehet tenni valahogy a naptart? Valojaban annyit szeretnek latni hogy mi a kovetkezo esemeny a naptaramban.
-
hitchins
őstag
Aszzem en is meguntam a varakozast a t mobilra. Melyik lolit erdemes feltenni 9506ra?
Latom mar van tobb de sajnos nincs idom atnyalazni a topicot... -
hitchins
őstag
Sziasztok
december ota nyuzok egy 9506-ost, alapvetoen pozitiv tapasztalatokkal. Egy dologgal nem vagyok kibekulve az a kamera.
Sokszor nagyon lassan fokuszal,vagy video kozben elveszti es behomalyosodik.Belterben sokszor nagyon gyenge homalyos kepeket lo.
5 eves 20ezres kompakt fenykepzovel is jobb kepek sikerulnek
Lehet ezzel valmit kezdeni esetleg valami beallitas vagy kamera app? -
hitchins
őstag
T-s lollipoprol van valami hir?
Gari miatt nem "mertem" feltenni a sammobileost. -
hitchins
őstag
válasz
Tesztelo.hu #49721 üzenetére
A xvii keruleti t- mobileos boltnak azt sem hinnem el amit kerdeznek. Tapasztalat....
-
hitchins
őstag
Akkor megegyszer csak hogy bizos legyek. Ezek gyari cuccok tehat ha t mobilos 9506ra feltolom a cseh 5.0.1et sammobile-os leiras alapjan akkor a garancia megmarad?
-
hitchins
őstag
Hatha valakinek jol jon
http://tech2.hu/ismet-grandiozus-akciot-tart-az-amazon-alkalmazasboltja-1257497Mas:allitolag note 3 ra mar van magyat vodafoneos lollipop
-
hitchins
őstag
Most voltam egy Samsung uzletben.Ha mar ott jartam gondoltam rakerdezek hogy ok mit szolnak ha sammobile oldalrol rateszek egy elvileg hivatalos lollit a telora.
Mondanom sem kell fingja nem volt mi az a sammobile, de nem ajanlotta mert meg bizos instabil.
Mondom garancia erdekel, de arra nem tudta a valaszt.
Azt mondta t-mobilos meg biztos kesobb jon de varjam meg mert meg nem jo az 5.0.
Azt nem is mondtam hogy ez mar 5.1, de azt igen, hogy neten eddig pozitiv visszajelzesek voltak foleg az akkuidoben ami nekem fontos.
Azt mondja persze mert a t-mobilos rom"gyengebb" ezert a gyari kevesebbet fogyaszt!!
Mondom mi? Aztan abban maradtunk hogy max tobb a felesleges alkalmazas, es ezek ehetnrk tobbet ha nem torlom.
Mindenesetre egy samsungos boltban lehetnenek naprakeszebbek felkeszultebbek. -
hitchins
őstag
black edition borhatasu hatlap feher valtozata kaphato itthon valahol? Lehetoleg nem horror aron?
-
hitchins
őstag
válasz
tzsolesz #49087 üzenetére
Biztos lesz valami akcios. Lehet z2 pl.
Ezert most megkoveznekde en sony parti vagyok. Csak black friday akcio miatt vettem s4-et.
Viszont nem banom mert osszessegeben jo telefon.
Sztem kategorian belul nincsenek olyan brutal kulonbsegek hogy ezen erdemes legyen gorcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest