- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
válasz
qltsar #57983 üzenetére
Próbáld meg azért kitisztítani. Én anno S2-n egy tűvel karcolgattam az érintkezőket, és jó lett.Meg újra forrasztottam tűpákával, igaz annak "mindegy" volt, se gari nem volt rá, + volt vagy 4 éves.
Szerk: Forrasztás nélkül is jó volt, csak ejtettem USB kábellel, azért forrasztottam újra. -
norrberth
addikt
-
awakening87
aktív tag
válasz
qltsar #55585 üzenetére
Köszönöm! Látom is belőle, hogy ott van az 1 GB-os swap memória. Van root-od? Melyik Lollipop van fent és mi a véleményed róla?
Itt találtam némi összefoglalót a vnswap-ről: [link] és [link]
Ezek alapján okozhat lassulást bizonyos mennyiségű használat után, bár gyárilag a KitKat alatt is van tömörített swap.S5 billentyűzet 9505-re KitKat-re: [link]
a /system alatt ki kell cserélni a megfelelő fájlokat, 644-es hozzáférési jogokkal, recovery sem kell hozzá.
Így néz ki:
És ez is jobban néz ki, mint az S4-es sima -
-
motoflug
őstag
válasz
qltsar #54010 üzenetére
Eredeti Samsung smart dockot vettem, egész pontosan EDD-S20EWEG. Amire vettem:
-játék (a legtöbb laggolt)
-YouTube (720p már laggolt)
-TV-t nézni TVGO appal (nem megy), még a mindigTV appot megnézem majd otthon.
-Multi-window funkcióval néha PC-ként használni.Ezek közül sajna eddig egy funkció,ha ment, restart is volt, minden apróságra figyeltem, de nem az igazi. A telefon hw-e miatt viszont nem lehet azt mondani,hogy sokat várok el, mivel 1080p-t hajt meg így is, tökéletes multi-tasking élménnyel.
-
motoflug
őstag
válasz
qltsar #54005 üzenetére
Tehát, ha jól értem - a portrait mód miatt- te is használsz hozzá valamilyen appot? Otthon még tesztelgetem, de nekem is ez a zavaró, hogy
1. ugyanakkora felbontást kell hajtania külsőn.
2. a hw képes lenne rá.Remélem van valami apróság, ami megoldja, mert egyelőre vissza a feladónak effekt áll fent.
-
Dj.Mike
senior tag
-
törölt tag
válasz
qltsar #53345 üzenetére
Nálam is xarakodott szerintem neked is ez lesz a probléma. Lehet nálad mozog a porszem a szenzor előtt ezért viselkedik így. Nálam híváskor elsötétedett aztán ha elvettem a fülemtől nem világosodott ki. Én szétszedtem magamnak youtubon találtam videót hogy kell. 20 perc és kész is azóta jó.
scapegt: azt mondta Samsung neked nem lesz lolipop a telódra mindenki más megkapja/megkapta.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
qltsar #53212 üzenetére
Kétlem, hogy zavarna valamit is. Még kis tétben sem mernék fogadni rá, de ha jól emlékszem a gombokra reagálást inkább csak a füles/fejes jackdugóján lévő menetek száma befolyásolja. Vagy az csak a mikrofon meglétét vonja maga után..?
Z10N - MX player is megér egy misét, nekem nagyon bejött. Zenéhez pl. flac-ra is a gyári lejátszó is jó lehet, mert boldogul vele, de ha már lúd és nem zavar a két hetes próbaidő, akkor poweramp vagy rocket player.
-
-
válasz
qltsar #53145 üzenetére
Felrakhatod nyugodtan bármelyiket, a knoxot nem bántják, és ha megjön a hivatalos, azt is nyugodtan felrakhatod utána, ha esetleg nem tetszik az, ami éppen rajta van.
A Lolli rootolásának olvass utána, megmondom őszintén, nem nagyon mélyedtem bele, nekem még KK van, és egyelőre marad is, tökéletesen megfelel minden szempontból. De mintha én is olvastam volna valamit, hogy lehet knox ugrás nélkül rootolni, de már nem emlékszem, hogy melyikre írták. -
Petyyyyy
addikt
válasz
qltsar #53100 üzenetére
Neeee.
Csodálom, hogy nem kapott még lángra a dokkoló/töltőfej.
motoflug - Ha esetleg úgy jön ki a lépés, az árumánia című bolt is megér egy vizitet. Legalábbis közelebb van, mint az ebay-es szajrék bármelyike és meg is taperolhatod a cuccot. "Két kiadásban" is kapni náluk egy 4,5K körüli áron és egy 11K áron. Ránézésre ugyanaz a kettő, valószínű előző occó, a másik nem annyira.
-
válasz
qltsar #53038 üzenetére
Szia! Custom romot csak custom recoveryből tudsz feltenni ( CWM, Philz, TWRP ), de ez alapból ugrasztja a knoxot. Ha szükséged van a knox 0x0-ra, csak gyári romban gondolkozz, de azokból gyakorlatilag bármelyiket felteheted, ami a készüléked típusának megfelel.
A dpi-t egy Xposed modul segítségével tudod állítani, App Settings a neve, root kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest