Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
herni
tag
Sziasztok, valaki találkozott az alábbi problémával? Nem települ fel semmilyen custom recovery, próbáltam twrp-t cwm-et, biztos hogy a verziónak megfelelőket flashelek, de akárhányszor belépek recoverybe a régi gyári fogad..
-
herni
tag
Sziasztok!
Én is belefutottam a következő hibába: egy bizonyos verziójú 5.0.1-nél OTA frissítés után a menü és a vissza gomb megadta magát. Próbáltam factory resettel, új rom feltelepítésével, de a probléma nem oldódott meg. Úgy gondoltam, hogy oké, sajnos hardveres a probléma, DE NEM!
Ennek a romnak a flash-elésével megszűnik a probléma: [link] (I9505XXUHOA7_OXAHOA7)
-
herni
tag
Sziasztok!
A mai nap frissült a telefonom, még első körben raktam fel egy német 5.0.1.-et, és a telepítés óta a vissza gombom használhatatlan. Valaki tapasztalt már hasonlót, van-e valami nem drasztikus megoldás? A rendszer régi, jól belaktam, probléma nélkül fut, nem szeretném újratelepíteni, DE nem riadok vissza egy kis mókulgatástól, mivel már a KNOX számláló csak dísznek van.
Ha ehhez a lépéshez folyamodok, van e olyan fejlesztői rom+kernel+ akármi kombináció, amit többen használtok probléma nélkül és bátran tudnátok ajánlani?
Már azért hiányoznak bevallom a régi idők, amikor hetente raktam fel az újabb fejlesztői romokat. -
herni
tag
Más is tapasztalta már rajtam kívül, hogy a wifi piszok lassan kapcsol be? Ez már a második lolli romom, de egyszerűen csigalassú (1-2 néha akár 3 percet is igénybe vesz). KK alatt semmi ilyet nem tapasztaltam. Lehet ez egy rossz beállítás következménye, vagy esetleg hardveres (nem hinném)?
-
herni
tag
Elég nagy gáz, hogy ICS-ig minden rendben volt, folyamatosan jöttek a kiegészítő funkciók, gyorsabbá, gördülékenyebbé vált a rendszer. Mostanra lolli-ra már szinte teljesen hibamentes rendszernek kéne lennie, ehelyett inkább rengeteg bosszantó dolog, idegesítő bug ésatöbbi...
-
herni
tag
Mi a tapasztalatotok, melyik lolli-t érdemes feltenni a mostani palettáról?
-
herni
tag
Van rà mód, hogy egy játékot adataival együtt lementsek, root nélkül vagy mèg mindig csak a Titanium Backup a járható út?
-
herni
tag
Érdekes jelenségekről olvasok itt, lehet hogy szerencsém van csak vagy nemtudom, de nekem a legeslegelső kiszivárgott, gondolom még nem túl kiforrott német lolli-val az égvilágom semmi gondom nem volt még
-
herni
tag
Az első német kiszivárgott 5.0.1 van a telefonomon, gondolom cseszhetem a magyar rom OTA frissítését, csak manuálisan térhetek majd át rá. Jól gondolom? :S
-
herni
tag
Újabban, ha alvó módba van a telefon akkor beindul egy szép effektel az óra (ha jól tudom DayDream). Hol lehet ezt kikapcsolni, mert sehol nincs nyoma, plusz nem én kapcsoltam be. Jól néz ki meg minden, de már égett be kijelzőm, úgyhogy inkább nemkérek belőle
-
herni
tag
Egy kis érdekesség:
-
herni
tag
A külső akkumulátor töltő piros fénye átvált zöldre ha feltöltötte az akksit, vagy jelez valahogy? Még nem sikerült kitapasztalnom
-
herni
tag
Sikerült átvennem nekem is az új akksimat. Nem ment minden gördülékenyen, 4-en voltak előttem és senkinek se bevételezték a rendelését, de sebaj cserébe lefrissítettem pár telót lollira
-
herni
tag
Megpróbálom, hallottam olyat is, hogy egy rossz sorszám miatt valaki rengeteget várt és húzhatott újat, erről van valami személyes tapasztalatotok?
-
herni
tag
Egy kis érdekesség Telekom Webshopról. Én is éltem ezzel a kihagyhatatlan ajánlattal és megrendeltem 3500 magyar forintért ezt a külső akkumulátort töltőegységgel. Online rendelés átvételi ponton. Éppen nem volt készleten, sebaj, azt írták 2 nap múlva már át is vehetem. Megrendelés utáni másnap már jöttek is az email-ek, egy a Telekomtól: futár kiszállításra átvette, egy pedig a GLS-től: 8 óra és 11 óra között megérkezik a pécsi Telekomhoz, de tessék ittvan tracking number, itt követheted a csomagod. Oké mondom, nézem, Pest->Komló, és itt meg is állt a csomag és átvette egy Suta Pál nevezetű emberke, picit ledöbben, rákeres, ahha, ez egy Telekom-os saleses ember, dejó nekem, csakhogy azóta nem történt semmi, várok, várok. Most várjam meg amíg ennek a jóembernek eszébe jut, hogy basszus itt egy csomag, biztos valaki várja és bevigye a munkahelyére?
-
herni
tag
Megkapjuk még az 5.1-et (elég logikus lenne) vagy elégedjünk meg az 5.0.1-el?
-
herni
tag
Lollipop (I9505) alatt nem kapok értesítést az új emailjeimről, minden beállítást ellenőriztem, mi kerülhette el a figyelmem?
-
herni
tag
4.3-ról lehet upgradeelni 5.0.1-re (i9505)?
-
herni
tag
Érdekes jelenségbe bukkantam, hozzám került egy készülék, Android 4.4.2 KK-val, Knox ugrasztva (0x1), leellenőriztem, a készülék rootolt volt. Feltelepítettem a minap felbukkant 5.0.1 romot, Knox 0x0, ugrasztásnak semmi nyoma, ilyenkor mi van?
-
herni
tag
Már a második Galaxy S4-emnél (I9505) vettem észre, hogy a kijelző felső része melegedik, bárhol máshol jéghideg, de valamiért felül melegszik. Ez S4 sajátosság, vagy esetleg KitKat hiba vagy valami más az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest