- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stnstn
tag
válasz
gatto_ #31537 üzenetére
GE rom-ban az es file explorer simán átnevez vagy átpakol.
galaxys80: A mérleg egyik oldalán gyorsaság és extrém mértékben testre szabhatóság esetleges garanciavesztéssel, a másikon pedig egy laggoló, korlátozottan használható méregdrága vas. Nálam nem kérdés, melyiket választom.
-
stnstn
tag
válasz
gatto_ #31534 üzenetére
Komolyan mondom, nem értem a nyüglődéseteket. Megvettétek a világ egyik legjobb telefonját és folyamatosan csak a rinyálás megy. Mikor jön a 4.4, mért nem jön már, itt a leaked de bug-os, végre megjött, de laggol, sok a gyári szemét. Egy jó custom rom mindent megold. A gari lehet(!) elveszik, de ha veszel egy ferrarit aminek a csomagtartójában gyárilag 1 tonna ólom van, nem kiveszed? A legerősebb pc is megnyekkenne ha kötelezően rajta kéne tartani a microsoft által valaha kitalált összes f@szságot. Ahogy néhány hozzászólásban olvastam a knox sem akkora mumus gari szempontjából, hála a samsung-os szerelők hozzáállásának. Kezetekben a megoldás, éljetek vele.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
gatto_ #31478 üzenetére
Pont az előbb indítottam én is a Sygic-et ami ugye nekem is a külső SD-re van másolva, és mondanom se kell hogy persze hogy nem akar elindulni
A Solid Explorer totál használhatatlan. Gyorsindító ikonokat nem tudok kirakni a képernyőzárra és a kamera gomb sincs ott. Ez a 4.4 igen csak szánalmasra sikeredett
-
madkiller
őstag
válasz
gatto_ #31431 üzenetére
Es fileexploereben jó, kamera gomb 4.3ban sincs szóval azért nem tenném vissza sőt ez egyáltalán nem érint, mert amúgy is g2 lockscreent használok.
Örülők, hogy feltettem új funkciót nem igazán hozott, de motorháztető alatt sokat finomodott a rendszer. Az art-nak még örülnék, szerintem április-június körül az is bent lesz néhány s5 újítással. -
válasz
gatto_ #22512 üzenetére
mitől lenne olyan egyértelmű, hogy bug?
kérdezem ezt úgy továbbra is, hogy olyan funkcióról beszélünk, ami alapban el sem érhető a felhasználók számára, mert direkt fejlesztőknek készült, ezért én nem merem minősíteni, hiszen nem vagyok fejlesztő!
netán összehasonlítottad, hogy például a kamera esetén milyen módosítások történtek hozzáférések, műveleti funkciók...stb tekintetében a 4.3 alatt, amik másként működtek 4.2.2 esetén, és egyértelműen levontad a következtetést, hogy semmi sem indokolja a változást 4.3 alatt, a 4.2.2 működéséhez képest?
érdekes dolog ilyesmin problémázni, hogy javítani kellene...
lehet, hogy véletlen a változás, de a széndékosság sem zárható ki, ezt csak azok tudják, akik érintettek a dologban, minősíteni is és tesztelni is nekik jogkörük, ők tudják, hogy mi és miért került módosításra, mit kell javítani...stb. -
válasz
gatto_ #22509 üzenetére
most én leszek a rossz, de nem értem, hogy miért kellene egy olyan dolgot "javítani", amely beállítás kimondottan fejlesztői opció, és alapban el sem érhető a felhasználók számára?!?!
aki - az alapban el sem érhető - fejlesztői beállításokban matat, illetve ott módosít valamit, az kezelje a dolgot kompromisszumokkal, hogy nem minden esetben érvényesülnek a beállított értékek, hiszen azok nem is arra lettek kitalálva, hogy az átlagfelhasználó ott is mindenre kiterjedően személyre szabja a rendszert. -
nVIPER
senior tag
válasz
gatto_ #20529 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, éppen hívni akartam, amikor se kép se hang, kicsöng, felveszem semmi zaj, hang, semmi!. Na aztán rájöttem, hogy meghalt a T...
Akkukímélésre pedig nálam bevált módszer, hogy azokat a programokat (samsung Hub, olvasó stb stb) letiltom. Nálam bevált!
Pl: [link]
-
kengyel
nagyúr
válasz
gatto_ #20090 üzenetére
Akkor lehet konkrétan nem jól fejtettem ki magam, vagyis lényegében a leírtak szerint több szabad memóriának kellene maradnia. Majd ha megérkezik a T.s telefonra, megnézem a most használt programokkal adott memóriafogyasztás mit változott.
Jó a németeknek ők már megkapták
Azóta sem töltötték fel más régióba a 4.3-at.
-
b.bela1
őstag
-
válasz
gatto_ #19605 üzenetére
a nem megfelelő product code - a garit kivéve - mostanság már csak nagyon szélsőséges esetben okoz problémát, inkább csak bizonyos alkalmazások régió-specifikus beállításinál számíthat, amik a rendszerből kerünek kiolvasásra, de néha még ezeket is könnyen lehet orvosolni.
-
sparks
senior tag
válasz
gatto_ #19525 üzenetére
Őszintén szólva nem nagyon kérdeztem, mert én is melóztam közben, nekem ügyfelem volt, ő meg szerelt
Lehet, hogy a múltkori szerelés áldozata lett, nem tudom, bár lehet már előtte is kezdett gyengülni. Az utóbbi napokban már alig rezgett és halkan zizegett is, mintha egy bogár költözött volna belé. De a javítás kb. 15 perc volt, motor csere és kész.
-
lajki7
senior tag
válasz
gatto_ #19502 üzenetére
Ilyen draga telefont h a picsaba tudtok meg venni sufni szar egetni valo gsm boltokban??
szerintem az ilyen userek fikarcnyit nm ertenek hozza...vagy en nm tudom. En speciel egy tolto kabelt nm vennek ott sot meg tokot sem
nm hogy telefont
beszaras...soha nm fogom ezt megerteni!
Inkabb vennek 10-15ert tobbert de normalis korulmenyek kozott!! Vagy itt PHn. Tele van elado S4el,amik megbizhato userek keze kozul van
-
mgTerminator
veterán
válasz
gatto_ #19374 üzenetére
Nekem visszaállítja, gond nélkül, de elég idegesítő hogy nem tudja normálisan kiolvasni a dátumot. Azt hittem hogy a telóval van már valami baj, de akkor ezek szerint a TWRP szar
Nekem amúgy a teljes rendszerről 14 percig csinálta a mentést (2204Mb-ot mentett. most hogy ki van herélve bár nem teljesen, így 1680Mb a system, de van még bőven eltávolítani való)
-
b.bela1
őstag
válasz
gatto_ #19137 üzenetére
Ha letiltod, persze hogy nincs weathe. Gps-t, helymeghatározó szolgáltatásokat használ. Ahogy még sokminden. Tehát, pontosan: weather sem lesz. Túl vagyok a dolgon. Két óra, 800 mg, elég nyomós indok, hogy utánanézzek. Szerencsére korlátlan netem van. De próbáld ki. Nem történik semmi, visszakapcsolod és kész.
-
lefkosia
őstag
-
dodoroli
aktív tag
válasz
gatto_ #18438 üzenetére
Ez engem is érdekelne!Viszont van egy alkalmazás a play-en !
De ehhez kell root!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest